Draža Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 http://www.blic.co.yu/_komentari.php?id=27086&mode=view raspravu na blicu uzela maha, kolko je ovo primitivna sredina, bem ti zivot. Kada pročitam toliko gluposti na jednom mestu dođe mi da se ubijem, ali neću zato što bi to onda bilo emo
Zeka_sd Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ^^ :) Al najzesca je ona riba sto 'oce coldplay!
Nightfall Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Dal ce mi odobriti komentar da mi je da znam....
PuPaK Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 http://www.blic.co.yu/_komentari.php?id=27086&mode=view baaaHHAAHAHAHahahahahahahahahaahhaaahaa
darthmoog Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 KO STOJI IZA OVOG SATANISTICKOG FESTIVALA najbolji comment ever...
PuPaK Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 KO STOJI IZA OVOG SATANISTICKOG FESTIVALA najbolji comment ever... :) :) VRRRHH!!!! :) :)
LazaGNR Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 KO STOJI IZA OVOG SATANISTICKOG FESTIVALA METALCI!!! :rockdevil:
Totamealand Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Uvek popizdim kad naiđem na ovakve komentare o satanizmu. Zbog takvih idiotskih crkvenjačkih predrasuda metal ne može da zaživi kod nas.
iketa Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 pazi ovo Kada neko poslusa neku od metal ili rock balada,razmislja o tome bas dugo
LazaGNR Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Uvek popizdim kad naiđem na ovakve komentare o satanizmu. Zbog takvih idiotskih crkvenjačkih predrasuda metal ne može da zaživi kod nas. Sta se cimas,sve su to sabani
PuPaK Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Uvek popizdim kad naiđem na ovakve komentare o satanizmu. Zbog takvih idiotskih crkvenjačkih predrasuda metal ne može da zaživi kod nas. Ma teraj ih u k***c,ne vredi se nervirati zbog maloumnih idiota!
BeTeLgEuSe Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ljudi, pa to je odlicno. Zar ne znate da ne postiji negativan publicitet. Ono sto je meni fascinantno je razmisljanje ljudi i njihova ogranicenost, ili nezainteresovanost da pogledaju malo sire... Ako je Lordi satanisticki bend i ovo satanisticki festival, onda znaci da je pre 2 godine satanizam trijumfovao Evropom, i to voljom njenih stanovnika, dakle najveci deo Evrope su satanisti. P.S. Hvala mojoj profesorki logike.
Elderane Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 Ljudi, pa to je odlicno. Zar ne znate da ne postiji negativan publicitet. Ono sto je meni fascinantno je razmisljanje ljudi i njihova ogranicenost, ili nezainteresovanost da pogledaju malo sire... Ako je Lordi satanisticki bend i ovo satanisticki festival, onda znaci da je pre 2 godine satanizam trijumfovao Evropom, i to voljom njenih stanovnika, dakle najveci deo Evrope su satanisti. P.S. Hvala mojoj profesorki logike. Ti nemas logike. Lordi jesu satanisti, imaju ruzne maske, i lice na monstrume.
crusader84 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 A tek da vide sliku Marduka u današnjim Večernjim novostima, samo što onako sitna i crno-bela nije baš efektna... Mada, pošto su toliko glupi da ne kapiraju da je ono što radi Lordi zajebancija samo tako, verovatno im je Lordi gadniji od bilo kog black metal benda...
stivi1 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ti nemas logike. Lordi jesu satanisti, imaju ruzne maske, i lice na monstrume. + organizacija je satanisticka
Elderane Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 Totalno. I sve sami satanisti koji su dolazili u organizaciji Terra Nostre, najveci od svih, satanisticki bend Muse.
stivi1 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Uh,satanism takes over Smederevo As well as Skadarska ulica
stivi1 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 VRLO LJUBAZNO OD TEBE.ALI MISLIM DA SE MOM SUPRUGU TO UOPSTE NE BI SVIDELO.UZGRED,ON SE PALI NA CANNIBAL CORPSE I RADI U MESARI,TAKO DA ODLICNO BARATA SATAROM. Ma nema veze za supruga,njega cemo vezati pored nekog drveta,a ja i ti cemo u moju vrecu za spavanje
Elderane Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 Tobias Sammet je najveci satanista od festivalskih muzicara. Posebno ako se po obicaju pojavi u havajskoj kosuljici, ili nesto slicno
Mia Tallica Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Hahahahaha, da bre!!! :) kako da ubacim sliku?
Rehabilitovani Bagrem Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pocecu sada ko onaj iz gorgorotha da verujem u satanu,hvala srpskoj javnosti i ovim tr00 satanistima Lordiju
_powerslave_ Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Tobias Sammet je najveci satanista od festivalskih muzicara. Posebno ako se po obicaju pojavi u havajskoj kosuljici, ili nesto slicno Si gledao snimak Edguya sa Metal Campa? Ona shulja jebe kevu
ZheX Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ja trazim onakvu shulju da kupim, al nema nigde.
Recommended Posts