Elderane Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Cisto sumnjam da ce svirati ista od SIlent Force. Vjerovatno ce biti set ED/SG/AP/DC Cooper
azal Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 bolje neki Royal Hunt - Paradox, onaj Amaran's Plight je djubre
Chicken Little 420 Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Momcima iz Terra Nostra-e, nase drage familije, zelimo srecan rodjendan! Sve najbolje i punom parom napred! DOWNSTROY crew
Elderane Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 O, pa dje ste vi, nema vas 100 godina!
Chicken Little 420 Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 tu smo. znas ti nas, posveceni kao i uvek. a i tu je posao sa secerom. sta cete za rodjendan?
Elderane Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Popili smo po kafu, bukirali Evergrey i tako... http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=88991
Belaj Lama Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 prvo, sretan vam rođendan i još tonu METAL festova i koncerata vam želi monument!!!a bogami i degenek! svaka čast za evergrey!!!
Elderane Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Cuti clanu Degeneka koji volis W.A.S.P. i Evergrey! Fala ti, vala, srecno i tebi
Tanya Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Haha, kako sam bolid zaboravila sam... PA SRECAN VAM RODJENDAN!!! (ignorisite to Aidan ) Da nam potrajete dugo, dugo, i da nas cesto tako obradujete kao sto ste danas Jooj sva se najezih kad videh to na blabbermouth-u
ProgressiveR Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Evergreeeeey! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ne mogu da verujem! Nisam planirao da dođem na ovaj festival, ali sada me EG ubedio da dođem. Drago mi je sto će Srđan moći da odsvira nešto od ED, mada iskreno ono što sam čuo je mlako ... ali ipak Gary & DC Cooper .. jbt jbt jbt jbt!
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ne bi bilo zgoreg da se vidi sa turističkom agencijom smedereva za posredovanje u smeštaju, jer ako je ona brojka gore spomenuta, to bi bila najbolja (win-win) kombinacija kako za posetioce, tako i za ljude koji bi rentirali sobe i sl.
DBrave Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 OMG znaci ovo je NEVEROVATNO !!! Jos malo pa ce na ovom festivalu nastupati bukvalno svi moji omiljeni izvodjaci... Secam se kad je objavljena Avantasia da sam u sali rekao da ako ste mogli njih da naterate mozete i Shadow Gallery, a sada cu eto imati prilike da cujem uzivo i njihove stvari... Znaci najludji snovi su bili Avantasia i Shadow Gallery i eto sad u 5 dana cu da slusam oba... Zatim Evergrey, sta reci, jedan od najboljih koncerata na kojima sam bio. Predstavljace novi album, a po onome sto sam cuo, album ce da razbija. Sad da stanete sa objavama, ja sam prezadovoljan, ovo vredi mnogo vise od para koje sam da oza kartu, ovo je neprocenjivo!!! Srecan rodjendan i zelim vam da vam posao u narednim godinama neprekidno ide uzlaznom linijom, i da od njega mozete sasvim lepo da zivite, i obogatite se, sto da ne P.s Dosao sam upravo sa ispita pa sam malo slogiran, ocekujem da me euforija tek uhvati kad se odmorim...
_powerslave_ Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ljudi srecan rodjendan i da nam dovedete josh kilo dobrih bendova... a za pochetak W.A.S.P. heheh...
Tanya Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Sad da stanete sa objavama, ja sam prezadovoljan, ovo vredi mnogo vise od para koje sam da oza kartu, ovo je neprocenjivo!!! Jos In Flames nek objave, pa mogu da stanu
DragonHeart Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 http://www.bravewords.com/news/81813
Elderane Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Evergreeeeey! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ne mogu da verujem! Nisam planirao da dođem na ovaj festival, ali sada me EG ubedio da dođem. Drago mi je sto će Srđan moći da odsvira nešto od ED, mada iskreno ono što sam čuo je mlako ... ali ipak Gary & DC Cooper .. jbt jbt jbt jbt! Nisi valjda mislio da nece biti proga... Nego, nezvanicno za gitariste sa Wehrkampom se uveliko pregovara o odrzavanju gitarske klinike, i jako je zainteresovan. Dakle, ostalo je samo da se neki adekvatan prostor nadje, i imacemo i to. Takodje, DC Cooper obecao je meet and greet, tko da i na to racunajte. DC Cooper ce vjerovatno pjevati stvari sa solo albuma i Amaran's Plight.
Spastic Ink Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ima li neke sanse da u jednom danu budu makar 2 prog benda Nema sanse da budem prisutan svih 5 dana(sugavi posao) Recimo da Evergrey i Expedition Delta budu isti dan Ima li sta od tih jednodnevnih karata Obicno ne pitam toliko !
Elderane Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Uf, Evergrey i ED nisu ni blizu... Ne znam, ako upadne jos koji prog, moguce da se poklope, a o jednodnevnim kartama jos nema nista...
Spastic Ink Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Uf, Evergrey i ED nisu ni blizu... Ne znam, ako upadne jos koji prog, moguce da se poklope, a o jednodnevnim kartama jos nema nista... daj druze onda da upadne jos koji Ovo su super vesti ! Svaka cast !
azal Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 hoce DC neki royal hunt da opici? kapiram da ne sme :S
Elderane Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Ma, sto ne bi smio. Samo, ne vjerujem da ce htjeti.
Recommended Posts