Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted
Pa extremniji bendovi su manji po zvucnosti na festivalu, i nema extremnijeg hedjalnera na ovom festivalu!Svi hedlajneri nemaju veze sa extremnijim pravcima:

Judas Priest, Avantasia, Lordi, Helloween.Tako da sa necim mora da se popuni line up....Ne znam cemu to da su i jedan i drugi festival mnogo extremni??? Pa metal je, jebem mu mater, nije Ceca....

Sodom, Soilwork i At the Gates su headlineri.

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Sodom, Soilwork i At the Gates su headlineri.

jedino judas priest od tih bendova moze da skupi vise od sodoma. valjda organizatori znanju sta im se isplati.

Posted

Ma kome uopšte pada na pamet da ja imam nešto protiv extremnog metala? Naprotiv, i sam slušam extremne bendove, pod uslovom da su dovoljno melodični. Ali sam extremni metal pomenuo u kontekstu ruskih bendova. Hteo sam da kažem da kad tražim ruske bendove ne mislim na Arkonu ili slično, već na bendove kao što su Aria, Arda, Arida Vortex, Epidemia, Catharsis...

Posted

Ja bih baš voleo što više melodije na festu. Upravo to je razlog zašto me trenutno primamljuju samo Priest, Helloween, Lordi i eventualno Avantasia, koju nisam slušao, ali baš sam čuo neke pohvale.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

pitanje koko ljudi ce vam bane odvekan...stize i eksit, a tamo idu mnogi, i svi kad biravaju pre ce na eksit nego ovde...ne vredjam ali tako gleda masa. i onaj legasi fest...zelim vam oboma sve najbolje i da sve uspe, ali eksit je eksit...

Kazem eksit, jer se uvek setim sevdaha sa ekserima i iggy pope i prodigya, ritma nereda i dza ili bu...grickao si klitoris,,trn-na-na...

Posted
Metal nego shta!!! :zajebanismajli:

A EG nije prog bend?o_O

DC Cooper i Gary nemaju veze sa progom?o_O

Threshold na Legacy festu nije prog?o_O

Ne kapiram...

Nikada nisam ni rekao da nisu, a sta su Amorphis,Obituary,Testament,Destruction,Belphegor,Finntroll......Koliko znam to sve spada pod extremnije bendove. Opet kazem ne smeta mi da sviraju, cak mi je i drago, ono sto meni smeta je sto su drugi pravci potpuno zapostavljeni.

Posted

'Ajde, molim vas, nemojte vise o tome. Mene najiskrenije mrzi da brisem postove, ali pocecu ako se sa ovim nastavi. Line Up Castle Festivala nije kompletiran. Kad izdamo kompletan spisak onda mozemo razgovarati na ovu temu. Ne slazem se da je Soilwork ekstreman, meni su ekstremni samo sirovi black i brutal death metal, ali dobro. Ne moze pola festa da bude prog, cak stavise i zato sto prog publike i dokazano nema bas previse, sto ne znaci da necemo dovesti jos prog bendova, posto vidim da se konkretno o tome radi.

Posted

Ne radi se konkretno o prog nego i o power,sympho,heavy i svim sl. pravcima. Ja jesam prog fan ali sam i fan svih ostalih navedenih pravaca ukljucujuci i extremne ali mislim da (heavy,prog i sl.) zasluzuju isti tretman kao i drugi "extremni" pravci bez obzira da li su u ovom trenutku popularniji ili ne.

Nadam se da ces razumeti sta zelim da kazem jer ne zelim da ikog vredjam niti napadam. Moje misljenje je samo moje, da li ce ga neko prihvatiti ili razumeti je njegova stvar.

Posted

Pa da, samo što ja mislim da će na kraju power i prog biti sasvim dobro zastupljeni na ovom festu, a da će heavy malo da nastrada zbog toga, ali šta je tu je. Zato je tu Judas Priest i još Primal Fear da legne (a niko mi još iz Terra Nostra nije rekao da neće), i ja sam zadovoljan.

Posted

Jos 2 benda dodata su u line up Castle Festivala! U pitanju su:

Carpathian Forest (black metal)

Blood Red Throne (death metal)

Konacno imamo cast da predstavimo i prvi vanregionalni black metal bend na Castle Festivalu.

Uskoro i vise informacija na sajtu, a i jos objava.

Posted
tako je, smrt melodijama u metalu! dz dz

Знам да се зајебаваш, али подржавам идеју-

ko kaze da nema exita? daj Boze da bude tako ali cisto sumnjam...

Зашто? Шта имаш против Егзита?

Blood Red Throne (death metal)

Кулаја, остварена је једна од мојих жеља.

Posted

Sta spominjate Exit ja sam bio letos jedan dan i mogu da kazem da je sranje ..plus jos je i preskupo

Explosive stage je bio onako .. iskreno otisao sam zbog U.D.O , Kada tamo bilo saka ljudi

a ono ostalo je kazem opet zesce tahno sranje .

A Castle fest ce biti nesto drugo bar ce biti cist Metal fest ako vec idem znam sta me ceka

Moj plan je da cemo otici sa suprugom na Castle fest ako ce biti sve dotle u redu idu i dvojica Kanadjana sa nama

Do sada nikada nisu bili u Evropi pa eto posto ja idem u otadzbinu pa cemo putovati zajedno

da im malo pokazem kako je kod nas . a jedan me vec pet puta pitao koliko je tamo pivo posto covek ne moze da veruje da je pivo tamo tako jeftino.

Posted

Izbrisah gomilu nekakvih postova :) Lako mi je za vecinu, ali, kad neko novi dodje na forum, ne moze naci ni jednu korisnu informaciju od cistog spama. :)

Pozdrav!

Posted (edited)

Ne znam za vas ali meni je ovaj Carpathian Forest smeshan...gledao sam neki live snimak tj. nekih par minuta i ono je smejurija, pevach kao drzi neki krst... ma strashno zajebani momci...

Edited by power slave
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...