Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
:) Jok. Ja mislim da ce ti ljudi da fino odgledaju PoS u Expo centru, kao sto sam ja gledao Therion 2 puta u SKC-u, i jos mi bolje bilo, niko me ni za sta ne smara. Blagodet. :)
Posted
ko je pominjao puske? bacacemo cvece na coveka :D

ono, Amorphis, Primordial i PoS u dva dana je ipak huge respect :D

Threshold, Jorn, Rage i Finntroll dodati na vec pomenute, i rezultat je zaista neverovatan.

Naravno, oba festa su dobrodosla, ali za sada, suze ce sa moje strane da teku na Legacyu, dok ce pivo u Smederevu :meshuggah:

Posted

Jel' ostajete pri tome da treba da bude oko 70 bendova? Ako je tako, onda je tek pola objavljeno. Nisam baš zadovoljan do sada objavljenim domaćim bendovima, ali se nadam da se oni glavni čuvaju za kraj.

Posted

Ama, čovječe, zašto će ti domaći bendovi pored ovolikih stranih??? Msilim, valjalo bi pogledati i neke od njih, ali... Još živiš u BG, pa si ih mogao 100 puta gledati do sad. Ne razumijem.

Posted
Ama, čovječe, zašto će ti domaći bendovi pored ovolikih stranih??? Msilim, valjalo bi pogledati i neke od njih, ali... Još živiš u BG, pa si ih mogao 100 puta gledati do sad. Ne razumijem.

Pa za to postoji veoma lak odgovor: Ovo je savrsena prilika za promociju nasih bendova.

Posted
Jel' ostajete pri tome da treba da bude oko 70 bendova? Ako je tako, onda je tek pola objavljeno. Nisam baš zadovoljan do sada objavljenim domaćim bendovima, ali se nadam da se oni glavni čuvaju za kraj.

Sad cu ja malo da se igram tebe i da kazem kako su glavni vec najavljeni :D

Posted

Cisto sumnjam da ce svaciji ukus da bude ispostovan svih 5 dana. Niti ima toliko mjesta, niti je to moguce. Razmislite malo o ovom festivalu i sa drugog aspekta:

U pitanju je open air festival, na predivnoj lokaciji zbog koje, trenutno, a ne preuvelicavam ni malo, vlada ogromno interesovanje u inostranstvu, od USA do Rusije za Castle Festival. Njima je lineup nebitan maltene, ocigledno je da se svugdje ovog ljeta nude slicni bendovi, ni manje ni vise. Dolaze zbog druzenja, zajebancije, piva, i slicno. Treba i o tome razmisliti, zamisliti malo svu tu atmosferu, zajebanciju... A sve je metal, kakav takav, od bendova, nema tehna, nema popa, nema splavara, nema hip hopera... Meni je i to dovoljno, pa sve i da mi se 1 bend na festu svidja.

Posted

Kako malo vise? Pa, rekosmo iz regiona? Ima do sada vec vise bendova iz Srbije, 3 iz BiH, 1 iz Hrvatske, 1 iz Makedonije, 1 iz Grcke, 1 iz Madjarske, 1 iz Rumunije?

Posted

Uf, hvala ti, ali nije pretedent na najbolji. Po mjestu odrzavanja-jeste, po nenormalnoj publici-jeste, ali Wacken, Gods Of Metal i Graspop su neprevazidjeni po lineup-u. Hellfest je isto odlican ove godine, nema sta, ali previse ekstreman, i ne dotice power/heavy publiku skoro nikako, mozda prog pomalo... Neka budemo u prvih 5, ili cak i 10, bicemo prezadovoljni.

Posted

Kada otprilike ce se znati konacan line-up??

Kada kazete uskoro jer to otprilike za 2-3 dana ili duze...

Imam par ortaka koji cekaju da vide konacan spisak, najvise zbog kinte, jer ne mogu da idu na sve sto ce biti ove godine...

Ja sam vec kupio kartu tako da mi svejedno :)

Posted

Jasno. Ali, nije sve do nas. Trenutno su pregovori aktivni sa vise od 10 bendova koje bi voljeli da vidimo ovdje, ali, ne mogu svi ove godine da nastupe.

Neko bi nas ubio da zna koga smo sve morali da odbijemo, a rijec je o bas velikim imenima. Nadam se da ce se sve znati do kraja februara, kada je krajnje vrijeme da vise ne razmisljamo o lineup-u, prijedlozima, ko ce sta ce, i ostalo, bas pocinje da umara... :)

Posted

Pa sto ste ih odbijali kad imate pola liste nepopunjeno ???

Znam ,pare traze ,picke strane placenicke :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...