Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jos par *imena* dovedite.. Pola velikih bendova je po turnejama, a verujem da ima fore da mogu i oni da dodju :D

Megadeth :D

Hehe, sve u svemu odlicno je. Dati 5000 din samo za Judase i Helloween i jos je*eni ADAGIO je neverovatno!!! Da ne nabrajam ostale bendove!

Svaka cast :pivopije: !

:D

Posted

Ma, znam ja to, ali nazalost, ima nas takvih najvise 3000-4000. Ostali ne misle tako, a vrlo rado bi pogledali bar 1 dan festa. Nama je cilj da napravimo pravi spektakl na tvrdjavi, da se fest pamti po fenomenalnom provodu.

Posted

Ma sta ovaj narod hoce ? Svi se uhvate za jedan pravac , a nece da cuju za ostale . Mene bas briga ; slusam power , prog , death , black , heavy , doom ( donekle ) , goth ( ali ne mnogo ) , speed , viking , folk ... Meni odgovara sta god da dodje . A favorit je adagio !

Posted (edited)

Ajde stvarno, i ja glasam za Primal Fear

edit: tek sad vidim da ovo nije ona tema gde se predlazu bendovi, sorry

Edited by DBraveZ
Posted (edited)

Samo mi nije jasno odakle toliko metalaca da dodje.Slovenci imaju svoj fest,mi sad imamo svoja dva i Exit...o Austriji i Madjarskoj necu da pricam...odakle 50 000 metalaca? :lol:

Edited by Defunctus
Posted

Doduse,onaj lik mladen11 kaze tamo:

"mogu vam najaviti da su počele velike pripreme i pregovori oko organizacije jednog velikog svjetskog metal festivala, koji bi se na ljeto 2008, pa tako i u budućnosti trebao održati kod nas."

:ph34r:

Mozda je pijan? :lol:;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...