José Luis Chilavert Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Malo legendarne gorstacke muzevnosti . Kad dodju skandinavci , onako debeli , maljavi , u prsluku od ovcije koze , a u brkovima i bradi komadi mesa , nisu pickice koje se stalno kupaju , nego samo jednom mesecno , trebalo - ne trebalo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yggdrasil Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ajme meni, to bi bilo kad bi se Amon Amarth pojavio, tj. kad bi mene neko cuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Malo legendarne gorstacke muzevnosti . Kad dodju skandinavci , onako debeli , maljavi , u prsluku od ovcije koze , a u brkovima i bradi komadi mesa , nisu pickice koje se stalno kupaju , nego samo jednom mesecno , trebalo - ne trebalo ... Vikinzi su bili najčistiji narod u Evropi, imali su sapun, brijače, čak i štapiće za uši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 A Rexonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Seaman Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Bice jos velikih bendova! Ocekujte za koji dan pravu bombu!!! U pregovorima smo sa jednim od najvecih bendova danasnjice, sutrasnjice i uopste ikadasnjice!!! Judasi su nista u odnosu na bendove koje cemo objaviti!!! Ocekujte neocekivano (a da nije veliki brat) Sve si ovo rekao, nemoj sad "nisam". Dobro, falsifikovao sam ovo, hapsite me Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Od tada niko od organizatora se nije ni javio . Najverovatnije cekaju da se sve smiri , a onda dodje elderane i kaze : Posto sam ja organizator ovoga skupa , objavljujem da dolaze maideni , metalika ( moj dobar drugar ) , iced earth , opeth , trollkotze i pero deformero ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ako Trollkotze ne dođe, džabe im fest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 Vrh su ovi falsifikati gore Inace, da se ne vracam na postove nazad, neko se zalio da nije cuo za objavljene bendove... Cavalera Conspiracy slobodno racunajte hedlajnerima. Kostaju poprilicno, trazeni su, neka su vrsta reuniona Sepulture, a ako ih neko ne voli, a ni Sepulturu, to vec nema nikakve veze sa najavom. Da cemo objaviti 100 imena velicine In Flames-a, koji po mojoj slobodnoj procjeni mogu cak i manje ljudi od Cavalera da skupe, to nije niko nikada rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerevarine Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) Da cemo objaviti 100 imena velicine In Flames-a, koji po mojoj slobodnoj procjeni mogu cak i manje ljudi od Cavalera da skupe au samo da vam ostale procene ne budu tak'e Edited February 10, 2008 by nerevarine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 (edited) Nazalost, ali nije Flames za vise od velikog SKC-a. Velika sala je krajnji domet. Soufly je svojevremeno prodavao po 3500 karata, znam da je bila druga situacija tada, ali Max i Igor zajedno nisu ni za kakvo potcjenjivanje. U svakom slucaju, kazem po mojoj procjeni, nevezano za festival. Cijela Terra Nostra voli bar neki period In Flames-a, tako da ce nam biti cast ako ih dovedemo u Srbiju, a ne sumnjam da hocemo, samo ne znam kad. Edited February 10, 2008 by Elderane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Kavalera je u posljednjih nekoliko godina gostovao dovoljno da In Flames okupi deset puta više ljudi... Mislim da nema ko nije ovdje predložio In Flames, a sumnjam da je puno njih tražilo Soulfly ili neku Zavjeru koja je izdala jedan album... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerevarine Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Kavalera je u posljednjih nekoliko godina gostovao dovoljno da In Flames okupi deset puta više ljudi... Mislim da nema ko nije ovdje predložio In Flames, a sumnjam da je puno njih tražilo Soulfly ili neku Zavjeru koja je izdala jedan album... realno iako mi nije vise medju najomiljenijim bendovima,i iako verovatno ne prave bog zna kolko bolje pesme od ostalih bendova, kapiram da je In Flames objektivno najveci metal bend nastao 90-ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 e jbg sad ga i ti pretera jesu znacajni ali ne toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Kavalera je u posljednjih nekoliko godina gostovao dovoljno da In Flames okupi deset puta više ljudi... Mislim da nema ko nije ovdje predložio In Flames, a sumnjam da je puno njih tražilo Soulfly ili neku Zavjeru koja je izdala jedan album... kavaleru niko ne trazi, jer se podrazumeva da je uvek dobrodosao. inner self i arise meni nije dovoljno ni 1000 puta da cujem uzivo, a ima i dosta raje koje se nece buniti. jos na velikom stageu, bice jako prasenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 А дааајтеее Мееетааалииикууууу!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 I milion evra, i milion evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belegurth Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 I pecenje/pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Ajme meni, to bi bilo kad bi se Amon Amarth pojavio, tj. kad bi mene neko cuo. Moze,moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Sta sviraju ti Cavalera Consipracy? Neki HC/nesto na tragu stare Sepulture/neki treci kurac...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Pa sebi su prilepili pored naziva metal/hardcore/punk http://www.myspace.com/cavaleraconspiracy imas dve pesme za dl pa presudi sam Sad pogledah, Evergrey svira prvog, a Adagio treceg, moracu da putujem tamo vamo... Bzvz... Oticice mi hrpa para samo na put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 a sto neces kamp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Pa nije mi problem kamp, nego posao Treba izvuci toliko slobodnih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Pa sebi su prilepili pored naziva metal/hardcore/punk http://www.myspace.com/cavaleraconspiracy A u kurac,jebo ih taj pravac Valjda ce svirati zadnjeg dana pa da ih ne slusam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Do pre godinu dana svi su kukali kako nema koncerata , a sada dolaze judasi , avantasia , helloween , atg , sodom , ... svi na jedno mesto , sa , za ovake bendove , minimalnom cenom , a narod opet sere . I da je dzabe , uz besplatan prevoz , hranu , pice , dve moldavke ... narod bi opet srao . Dolazak nije obavezan , a nije ni uslov za dobijanje akcija javnih preduzeca . najrealnije ista stvar kao i kada su ljudi poceli da snimaju albume: tada su svi odjednom znali sve o tome.. a neki drugi metal fest u evropi realno ima trecinu ovih headlinera i narod hrli u masama...poenta festivala nije samo u muzici, necete verovati, ali tako je, nego u kompletnom dozivljaju, za koji ce se ogranizator pobrinuti. prema tome ljudi, dajte da se cuje ceo lineup, pa onda vodite rasprave...mada ce tek tada da budu besmislene, al ajde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 realno iako mi nije vise medju najomiljenijim bendovima,i iako verovatno ne prave bog zna kolko bolje pesme od ostalih bendova, kapiram da je In Flames objektivno najveci metal bend nastao 90-ih Najveći metal bendovi nastali devedesetih su: HammerFall, Nightwish, Primal Fear, Edguy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts