Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Malo legendarne gorstacke muzevnosti :D . Kad dodju skandinavci , onako debeli , maljavi , u prsluku od ovcije koze , a u brkovima i bradi komadi mesa , nisu pickice koje se stalno kupaju , nego samo jednom mesecno , trebalo - ne trebalo ...

Vikinzi su bili najčistiji narod u Evropi, imali su sapun, brijače, čak i štapiće za uši.

Bice jos velikih bendova!

Ocekujte za koji dan pravu bombu!!!

U pregovorima smo sa jednim od najvecih bendova danasnjice, sutrasnjice i uopste ikadasnjice!!!

Judasi su nista u odnosu na bendove koje cemo objaviti!!!

Ocekujte neocekivano (a da nije veliki brat)

Sve si ovo rekao, nemoj sad "nisam".

Dobro, falsifikovao sam ovo, hapsite me :redface:

Vrh su ovi falsifikati gore :)

Inace, da se ne vracam na postove nazad, neko se zalio da nije cuo za objavljene bendove... Cavalera Conspiracy slobodno racunajte hedlajnerima. Kostaju poprilicno, trazeni su, neka su vrsta reuniona Sepulture, a ako ih neko ne voli, a ni Sepulturu, to vec nema nikakve veze sa najavom.

Da cemo objaviti 100 imena velicine In Flames-a, koji po mojoj slobodnoj procjeni mogu cak i manje ljudi od Cavalera da skupe, to nije niko nikada rekao.

Nazalost, ali nije Flames za vise od velikog SKC-a. Velika sala je krajnji domet. Soufly je svojevremeno prodavao po 3500 karata, znam da je bila druga situacija tada, ali Max i Igor zajedno nisu ni za kakvo potcjenjivanje.

U svakom slucaju, kazem po mojoj procjeni, nevezano za festival. Cijela Terra Nostra voli bar neki period In Flames-a, tako da ce nam biti cast ako ih dovedemo u Srbiju, a ne sumnjam da hocemo, samo ne znam kad.

Edited by Elderane

Kavalera je u posljednjih nekoliko godina gostovao dovoljno da In Flames okupi deset puta više ljudi...

Mislim da nema ko nije ovdje predložio In Flames, a sumnjam da je puno njih tražilo Soulfly ili neku Zavjeru koja je izdala jedan album...

Kavalera je u posljednjih nekoliko godina gostovao dovoljno da In Flames okupi deset puta više ljudi...

Mislim da nema ko nije ovdje predložio In Flames, a sumnjam da je puno njih tražilo Soulfly ili neku Zavjeru koja je izdala jedan album...

realno

iako mi nije vise medju najomiljenijim bendovima,i iako verovatno ne prave bog zna kolko bolje pesme od ostalih bendova, kapiram da je In Flames objektivno najveci metal bend nastao 90-ih

kavaleru niko ne trazi, jer se podrazumeva da je uvek dobrodosao. inner self i arise meni nije dovoljno ni 1000 puta da cujem uzivo, a ima i dosta raje koje se nece buniti. jos na velikom stageu, bice jako prasenje.

Do pre godinu dana svi su kukali kako nema koncerata , a sada dolaze judasi , avantasia , helloween , atg , sodom , ... svi na jedno mesto , sa , za ovake bendove , minimalnom cenom , a narod opet sere . I da je dzabe , uz besplatan prevoz , hranu , pice , dve moldavke ... narod bi opet srao . Dolazak nije obavezan , a nije ni uslov za dobijanje akcija javnih preduzeca .

najrealnije :pivopije:

ista stvar kao i kada su ljudi poceli da snimaju albume: tada su svi odjednom znali sve o tome..

a neki drugi metal fest u evropi realno ima trecinu ovih headlinera i narod hrli u masama...poenta festivala nije samo u muzici, necete verovati, ali tako je, nego u kompletnom dozivljaju, za koji ce se ogranizator pobrinuti.

prema tome ljudi, dajte da se cuje ceo lineup, pa onda vodite rasprave...mada ce tek tada da budu besmislene, al ajde...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...