PuPaK Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA NUUUUUCLLLLEEEEEEEEEEEAAAAAAAAARRRRRRRRRRR ASSSAAAAAUUUULLLLLLLLLLTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAA :tehkista: :tehkista: :rockdevil: TERRA NOSTROOOOOOO VOOOOOOOOOOOOOOLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMM TTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Morphy Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 NUCLEAR ASSAULT DOLAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEDVA CEKAM JEBOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAME OVER!
Totamealand Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Nuclear Assault, svidja mi se. Mogao bih i to da vidim.
banedeathmetal Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Svaka cast za Brutal Truth Elderane !!!
oʞɾoƃ Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 izgleda sve ispod nivoa Judasa vise ne valja Misliš In Flamesa?
vudun Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Nisam neki poseban ljubitelj Nuclear Assault-a, ali mislim da je pametno i lepo što ste uspeli da ih privolite.
Guest Kriki Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Kolika god legenda Sepultura bila i koliko god je lično obožavao, taman da se sada reujedine sa Kisserom i Pablom, ne bi došlo ljudi kao na IF. Xexexexe, ti nisi bas, kako treba.Da dodje originalna postava Sepulture, pa Sajam hala 1 je mali prostor za to!A In flames, kao sto Elderan rece, velika sala Skc... No da se vratim na temu: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sto kaze djuk, Nuclear Assault je hedlajner!!!!Brate mili, ove godine, cu izleda precrtati ceo spisak bendova koje sam zelim da vidim u zivotu!Ne verujem!!!!! A i Brutal Truth je kult, to se ne propusta!!!!Da se skace sa bine!!!
HellFire Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 uuh jos jedan glas za AleStorm,momci kidaju,verovatno su vrlo jeftini a potrebno im je pola sata svirke da pocepaju sve
kuruz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Misliš In Flamesa? Не, мисли на Keep of Kalessin.
oʞɾoƃ Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 "Najveća imena metala, poput Judas Priest, In Flames... Keep Of Kalessin?! WTF is that?"
Dead Man Drinking Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Боље би било да сте довели Tankard или Sabbt(Uk) него Nuclear Assault
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 nuclear???? vow!!!!!!!!!
Elderane Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 (edited) Sta se moze kad se samo to slusa Cini mi se da ce tvoji omiljeni bendovi biti hedlajneri 2015 a, tek kad vidis kakvi matorani sve dolaze na Castle, nece biti dobro Edited February 12, 2008 by Elderane
Hamsun Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 svaka čast za Nuclear Assault, šteta samo što ste zakasnili desetak godina pa danas nema goreg benda uživo
Morphy Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 svaka čast za Nuclear Assault, šteta samo što ste zakasnili desetak godina pa danas nema goreg benda uživo ?
azal Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 ja sam ih gledao 2000 ili 2001, izdrzao sam 20 minuta.
kuruz Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 "Najveća imena metala, poput Judas Priest, In Flames... Keep Of Kalessin?! WTF is that?" Битан је квалитет. Има бољих мелодичних death бендова од IF.
djuk Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Sta se moze kad se samo to slusa Cini mi se da ce tvoji omiljeni bendovi biti hedlajneri 2015 a, tek kad vidis kakvi matorani sve dolaze na Castle, nece biti dobro valjda su HEAVEN & HELL, nema matorijeg od Dia.
LazaGNR Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Pa sebi su prilepili pored naziva metal/hardcore/punk Hehe,cuo sam ih sinoc na 202-jci - pa nije to tako lose k'o sto sam odma' pomilsio Cuo sam (valjda) Sacrifise i ako im je ceo album takav (kao ta pesma) onda je OK U pitanju su thrash legende iz Amerike Nuclear Assault, i death metal brutalcina Brutal Truth! :rockdevil:
Vic Rattlehead Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Nemojte samo Agent Steel! Kad ste vec kod staraca i thrasha, mogao bi Death Angel lagano.
crusader84 Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 (edited) Fali vam gothic metala (nije što sam ja nešto lud za tim, samo primećujem), a još više fali bendova sa ribama, nećemo valjda svih 5 dana samo da gledamo zadrigle čupavce? Zato: Epica Lacuna Coil Tristania Edenbridge Aesma Daeva Stream of Passion Cruachan (e na njih smo totalno zaboravili!!!) itd... ček' da se podsetim manje poznatih bendova... Edited February 12, 2008 by crusader84
José Luis Chilavert Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Stream of passion , e to je vec nesto , samo sto je to vrlo malo verovatno . Ma oni dovode iced earth , a glasine o turneji judasa i h&h su se pojavile pre jos vise od mesec dana ( potrazi na google-u ) , mada ne verujem da ima bilo sta od toga .
Recommended Posts