Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pre neki dan reče da su ostala još 2,3 benda. Dobro je ako nisu.

Očekujem danas još neku lepu vest. Zadovoljan sam zbog Whitesnake i Def Leppard. Samo nastavite sa melodičnijim klasičnim bendovima.

Posted

Ovo je definitivno sve od hard rocka i glam/hair kako vec metala. Pokusacemo malo da se popravimo u black, gothic i modernijem metalu, eventualno neki prog, i mislim da je to sve od nas.

Posted (edited)
eventualno neki prog

Zar jos????? :confused::surprised:

Nemojte da se zajebete da ne nadoknadite ona dva benda (BRT i CF) kako treba,stvarno nece bit fora da umesto njih strpate to(prog) i neki goth a ni moderni metal kad smo kod toga... (ne zato sto je modern,nego zato sto,ko sto je vec receno,treba te bendove zameniti ODGOVARAJUCIM)

A Def Leppard... Ne treba trositi reci :udri:

Edited by Words Of Steel
Posted

Nemam pojma. Vidicemo. Bice tu iznenadjenja, jos nije sve receno sto se tice lineup-a. Iskreno, definitivno jedan od 5 najboljih metal festova u Evropi, gledajuci raspored po danima, lokaciju i sve. Vidicete, uostalom.

Posted

sorry za offtopic, ali povlacim rec. ne bi bilo dobro da sviramo isti dan kad su Def Leps jer cu da budem prepijan i presrecan. prepijan i ajde, ali presrecan uopste nije doom.

Posted
Nemam pojma. Vidicemo. Bice tu iznenadjenja, jos nije sve receno sto se tice lineup-a. Iskreno, definitivno jedan od 5 najboljih metal festova u Evropi, gledajuci raspored po danima, lokaciju i sve. Vidicete, uostalom.

znaci bice carcass ;)

Posted
Ovo je definitivno sve od hard rocka i glam/hair kako vec metala. Pokusacemo malo da se popravimo u black, gothic i modernijem metalu, eventualno neki prog, i mislim da je to sve od nas.

Idealan dan da objavite Dream Theater.

:pivopije:

Posted
Ali zato Symphony X jeste.... :bigblue:

cutanje znaci odobravanje.... :bigblue:

Tako je, znači dolaze i Malmsteen, W.A.S.P. i Queensryche... :mrgreen:

Nego bre, dajte Rockbitch! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...