Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moguce, ali mozda bude ioljih rijesenja. U svakom slucaju, na temi o predlaganju bendova nema vise poente pisati heavy, power, prog, pa ni death bendove, ako ih i bude, oko toga svakako imamo jasnu sliku. black, gothic, doom, modern, to je dobrodoslo. Nece biti ni WASP-a, ni Primal Fear-a, ni Dia, ni Heaven and Hell, iz raznoraznih razloga. Neke naravno nismo ni kontaktirali, a s nekima nismo postogli pravi dogovor.

Posted
Danas je uskocio jedan predobar, aktuelan, trazen bend, koji svira na dosta svjetskih festivala ove godine. Ciljna publika su mu svi i svako, ne smijem reci sta je, jer jos nije potvrdjen 100%, ali ne bi trebalo biti nekih problema.

Nadam se da ćete ga objaviti uskoro, živo me interesuje...

Posted
Moguce, ali mozda bude ioljih rijesenja. U svakom slucaju, na temi o predlaganju bendova nema vise poente pisati heavy, power, prog, pa ni death bendove, ako ih i bude, oko toga svakako imamo jasnu sliku. black, gothic, doom, modern, to je dobrodoslo. Nece biti ni WASP-a, ni Primal Fear-a, ni Dia, ni Heaven and Hell, iz raznoraznih razloga. Neke naravno nismo ni kontaktirali, a s nekima nismo postogli pravi dogovor.

vot abaut kreator,a

Posted

šta, nisi čuo za Wacken?

Tri dana, 52 benda:

Pa o tome ti i pricam...

Sta treba,da za 2 dana,sto sam rekao,'strpaju' 100 bendova,pa da ne moz' da stignes nista da vidis,a sto bi inace hteo? :rolleyes: Takva je upravo situacija na Wacken-u...

Zato i kazem da je bolje da ih rasporede u 5 dana,nego u 2-3...

I nije neki matori heavy bend.

E jebi ga onda :)

Posted

Nije da mi je stalo da mešam politiku, ali se ona meša sama od sebe. Svet su obišle slike spaljivanja ambasada. Ja mogu samo da se nadam da će bendovi iz zemalja čije su ambasade spaljene doći u Srbiju, ali samo da se nadam, a ne i da budem siguran. Opet postajemo zemlja poželjna za izbegavanje, čiji režim "prkosi" Zapadu... Samo što sada prkosi i opozicija, tako da se bojim da će stranci dići ruke od nas i pustiti nas da trunemo u izolaciji.

Posted

Ne bi voleo ali me nista ne bi cudilo da pocnu bendovi da otkazuju jedan po jedan. Nadajmo se da toga nece doci i da ce se ovaj haos srediti do tad.

Posted (edited)

ljudi ja bi se prvi obesio da Avantasia otkaze, ali sta je tu je...

ne vredi da mi sada raspravljamo o tome, jednostavno visa sila...

jedini predlog koji mi pada na pamet ako bude ogromno sranje je da se ceo festival pomeri u banja luku ili tako negde

Edited by DBrave
Posted

Mislim da organizatori imaju najbolji uvid u to sta ce biti (dal' ce se nesto negativno odraziti na sam fest),pa sacekajte da oni kazu nesto...

Posted

jebiga ipak mi je to nesto sto sam sanjao da vidim uzivo, a nemoj da se pravis pametna kao da mozes da predvidis buducnost, nista se ne zna...

i cemu taj recnik

Posted
Ko ce ga znati....mada ni ja nisam znao da je bas 3. jul u ptanju...komsija - odakle ste?

Pa pise na profilu da sam vam domacin :meshuggah:

Jbg smederevska metal mafija sve zna. Pa pise vam na www.castlefestival.org

Posted
:) Izvalite ovog lika :)

Pa malo ti dobrog thrasha, a? Sodom i Nuclear Assault?

kralju pa pored sodom i nuclear assault da dowedu i josh neki bend...ne widim shta je tu smijeshno....

Posted

Tesko. Bice domaceg thrasha, da podrzi strane bendove.

Da, za ove postove o otkazivanju i sicno, ne postoje ni naznake da je neki bend odustao od svirke. Svi vole pare. Situacija u Srbiji drzi se u okvirima pojedinacnih ekscesa. Veliki problemi bi trebalo da se dese, da bendovi otkazu, a ako kojim slucajem bude tako, nece nam ni biti do muzike uopste.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...