Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pa pise na profilu da sam vam domacin :meshuggah:

Jbg smederevska metal mafija ™ sve zna. Pa pise vam na www.castlefestival.org

Ma nisam mislio bukvalno odakle si... Pitam - ako potvrdis da si iz Smedereva, znaci - nisi s Marsa...A ako nisi s Marsa - onda nas zajebavas....taaaaako

Posted
115 strana :) Cim objavimo lineup po danima, zatvaram ovu temu, i konacno da pocne neka normalna prica... :)

Normlna priča??? Nadaj se... :evotigana::meshuggah:

Posted
jebiga ipak mi je to nesto sto sam sanjao da vidim uzivo, a nemoj da se pravis pametna kao da mozes da predvidis buducnost, nista se ne zna...

i cemu taj recnik

1. сви ми имамо бар по 1 бенд који сањамо да видимо а свираће у сд

2. ништа не предвиђам, али не могу само да слушам кукање и кукање, не зовите :red: долази и сам

3. ја сам бато, јана ми је ћер :da:

4. извините сви због ленгвиџа :redface:

пзззз  свима респект

Posted (edited)
1. сви ми имамо бар по 1 бенд који сањамо да видимо а свираће у сд

2. ништа не предвиђам, али не могу само да слушам кукање и кукање, не зовите :red: долази и сам

3. ја сам бато, јана ми је ћер :da:

4. извините сви због ленгвиџа :redface:

пзззз  свима респект

Ja sam sanjao Adagio , i stigao je....

Ovo sa Janom sve zbuni :D

Meni nije jasno šta bi to trebalo da bude normalna priča, naročito u okvirima Yumetala! :lol:

Zaboravljena vestina smislene diskusije ... :no:

@Elderane : Kad ce biti novih vesti : jednodnevne karte , objave , kamp , ....

Edited by Maljavi Razbijac
Posted

Cavalera Conspiracy + Motörhead + Apocalyptica + Iced Earth (with Mr Matt Barlow!) + Helloween Vs Gamma Ray (for a special fighting show!) + Porcupine Tree + Morbid Angel + Katatonia + Airbourne + Rose Tattoo + Death Angel + Soilwork + Haemorrhage + Impaled Nazarene + Misanthrope + Nightmare + Envy + Red Sparowes + Raintime + Kruger + Between The Buried And Me

nova imena potvrdjena za francuski HellFest

kad bi ovi boldovani zalutali... :mrgreen:

Posted
Mondo :

.... kojima će se pridružiti Roj Kan (Kamelot), Alis Kuper, Amanda Samervil i drugi, a sve pod "budnim okom" Tobajasa Sameta.

Pojma nisam imao ....

Eto , moze i citav Kamelot ( opet :D ) . Slabo ko da bi imao nesto protiv ....

maljavi sta znaci ovaj elis kuper? pojasni mi pliz

a ono oko zbunjivanja uzo sam za nick cerkino ime i YoB

jebi ga treba zapamtiti pasvord i sve to bem ti informatiku i racunarstvo

Posted

mislim da i dalje niko nije zapravo svestan cinjenice da cemo po prvi put imati nesto nalik Exit-u, ali s tom razlikom da ce trajati 5 dana, i da ce se slusati i gledati samo metal po ceo dan.

Posted

alice alicealice alice alice

a i ti bi mogo da dodjes da otpevas nesto steven tyler, a

maljavi der mi kazi gde procita ovo za deda alisa

Posted
Ja mislim da će zalutati Porcupine Tree. Već dugo se najavljuje objavljivanje nekog prog benda. Mada, ja se još nadam Queensryche-u.

Ja se nadam da je to Dream Theater.

Posted

Recite mi šta je Overgarven i da li je istina da taj bend dolazi?

Obavestio sam se. U pitanju je grčki melodic death metal bend, ali samo toliko znam o njima. Mogli ste onda Nightfall da dovedete, death metala ima i više nego dovoljno, a gothic i black metala vrlo malo.

Posted

Svirace Overgarven, istina je. U pitanju je saradnja sa jednim grckim festivalom, i Overgarven dolazi kod nas da svira, a jedan nas bend ide u Grcku, na festival. Necu objaviti ko, dok nas bend to ne uradi, ili je mozda i vec uradio... :) Jebi ga, stavili bi te vijesti, ali webmaster nije u Beogradu, a sajt je opet hakovan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...