Elderane Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 Standardno. Ta Banjaluka samo ljude u alkoholizam odvlaci.
Buddha Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 mozda je T'ca pijan hakovao sopstveni sajt
Apeiron Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Sinoc je bas bilo jako vece, alkohol sa svih strana, ko zna ciji, rakije gnusne i pregnusne iz ruke u ruku, Trebinjaca na sve strane... A Joska junior i T'ca u istom krevetu pijani spavaju... samo da je kamera bila tu...
Verbat Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Jadni ste, ako vam je vrh provoda da se napijete. Najavljeno je da ce do kraja sedmice biti objavljen spisak svih ucesnika festivala, pa da vidimo sta ce biti od toga.
Apeiron Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 I Orphaned Land na istom festu... jos da su i u Smederevu, vise nista nikad ne bih trazio.
Buddha Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 alkohol je metal. ko ne pije, nije metalac.
Elderane Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 Da se vratimo na temu, nece do kraja ove sedmice biti objavljen spisak bendova. Do kraja sledece je plan, ali, to ne zavisi samo od nas. Cim se to desi, otvaram novu temu, ova je bas ispamovana, i kad novi ljudi dodju na forum, ne mogu nikako da se snadju.
Elderane Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 Da, uzgred, grcki festival je Metal Healing http://www.myspace.com/metalhealingfestival , a bend koji ide tamo je Consecration.
jana03 Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Hoce li biti jednodnevnih karata nista ne brini rekli su da oce
Grob Bez Dna Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 jos da at the gates i helloween sviraju istog dana
jana03 Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 trebalo bi. nemoj to sad da mi radis pre neki dan je bilo negde u bendovima da ce biti jednodnevnih sigurno stvarno volis da neizvesnost traje sto duze nego, leba ti, kad ce da se zna zasigurno: koji bend svira kog dana i u koliko sati i ima li inteligentnih formi zivota u svemiru?pzzz
Vic Rattlehead Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Jadni ste, ako vam je vrh provoda da se napijete. Najavljeno je da ce do kraja sedmice biti objavljen spisak svih ucesnika festivala, pa da vidimo sta ce biti od toga. Prti. Slijepa, obrisaćeš, znam, ali morao sam! Cavalera Conspiracy + Motörhead + Apocalyptica + Iced Earth (with Mr Matt Barlow!) + Helloween Vs Gamma Ray (for a special fighting show!) + Porcupine Tree + Morbid Angel + Katatonia + Airbourne + Rose Tattoo + Death Angel + Soilwork + Haemorrhage + Impaled Nazarene + Misanthrope + Nightmare + Envy + Red Sparowes + Raintime + Kruger + Between The Buried And Me nova imena potvrdjena za francuski HellFest kad bi ovi boldovani zalutali... Death Angel i IE sa Barlowom. Uuuuh.
jana03 Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 javi se elderane!!! vic u pravu si ne samo da bi mogo death angel nego bi super mogo
oʞɾoƃ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Da, uzgred, grcki festival je Metal Healing http://www.myspace.com/metalhealingfestival , a bend koji ide tamo je Consecration. Jadni ljudi, misle biće im do jaja
Shelobina Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 imate opaki virus na sajtu vecj dva dana...
drekstazi Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Zivota van planete zemlje ima. Evo ja sam recimo sa Jupitera. Ali inteligencije nema! Ziveli
oʞɾoƃ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Sad čuh da In Flames dolazi u Zagreb. Eto, isplate se i Hrvatima, i Slovencima, i svima se isplate, samo se Terra Nostri ne isplate
Elderane Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 Ama, ko kaze da nam se ne isplate, majku mu? Bar 2 nasa clana, ako ne i svih 8 smatraju Flamese u top 3 prioriteta za vidjeti uzivo.
Recommended Posts