Stormlord Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Meni se najvise svidjaju prijedlozi za Rhapsody Of Fire, Into Eternity, Manowar, In Flames, Symphony X, Dimmu Borgir, Carcass, Cradle Of Filth, Dream Theater, Iced Earth, Within Temptation, Scar Symmetry, i jos njih nebrojeno, ali jebi ga Bice jos bar 6 bendova, i to ne zanemarljivih, vec mnogo vecih od npr. Adagio, Tyr, Brutal Truth... Veci od Adagio?! Jedino DT ili SX ali to sirekao da nema, tako da moze biti smao u rangu sa njima.
djuk Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Predlažem da ispred prostorija Terra Nostre napravimo protestni skup "Carcass nema alternativu" dok ih ne dovedu pridruzujem se protestu! kad je carcass u pitanju ja sam i za ekstremnije varijante, ako ne dovedu carcass treba im zveknuti molotovljev koktel.
DBrave Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 ok znaci ja se vec radujem Opethu, rece elderane da se cita izmedju redova, pa eto ja sam zakljucio iz vise stvari da je Opeth u pitanju... videcemo da li me inteligencija i dalje sluzi
_powerslave_ Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Uh kad bi starno doveli Opeth.... al bi to bila svirka za pamcenje....
Hamsun Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Katatonija (za nas rijetke koji smo propustili proslu svirku) i Opeth... it would be the end of the world...of warcraft
bloodchild Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Carcass obavezno a kad je on tu onda je i Arch enemy :-)))
Bata Trokrilni Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Na ovom podforumu postoji tema Line up festivala - tačan spisak objavljenih bendova. Pogledah malopre i nisam siguran da je tačan.
dloC Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 CARCASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
LazaGNR Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Lik do sada nije imao raspisanu ovako finu poternicu. Poternica?Za njim? Well,nice job guys OK, posto se Lazi ovo nista ne svidja, onda GNR ali sa Stradlinom i Adlerom. Moze,moze :rockdevil:
Ronnie_Wood Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Hajde sad neka mi neko kaže konkretno da li uopšte - i koji dan Whitesnake nastupa na Castle-u !?Pošto na njihovom sajtu nestoji ništa u vezi toga još uvek...Elderane - pevaj !!! I da li je izašao raspored ko svira koji dan...
Elderane Posted February 29, 2008 Author Report Posted February 29, 2008 Nije jos zvanicno ni na nasem sajtu za raspored bendova po danima, ali, posto pustamo jednodnevne karte u prodaju, svejedno je... Whitesnake svira 3. Jula.
Verbat Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Nista o konacnom line up-u ni ove sedmice...
Alx_WS Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 (edited) E stvarno ste sadisti sto kaze covek....znam ja da ste zauzeti i tako to...nemojte da me napadate, ali....HOCEMO LINE-UP!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited March 1, 2008 by Whitesnake_91
José Luis Chilavert Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Ma bitnije je da se dovedu dobri bendovi i da ne bude nekih neprijatnih iznenadjenja , nego da odmah nabroje 100 bendova pa posle da jedan po jedan otkazuju .
José Luis Chilavert Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ma sad kao sredjuju sajt , mudro cute , a onda ima da objave Opeth ... ili nesto skoro tako dobro ...
José Luis Chilavert Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ma nema organizatora da se jave ... Moramo poceti sa pricama kako je festival otkazan zbog Kosova , kako je izbor bendova los i kako neki pravci uopste nisu zastupljeni xD . To bi trebalo da ih privuce .
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ja nisam poverovao ni u jednom trenutku da će line up biti kompletiran do kraja februara. No, da ni do 2. marta neće biti baš nijedne nove objave, to nisam ni sanjao.
azal Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ja nisam poverovao ni u jednom trenutku da će line up biti kompletiran do kraja februara. No, da ni do 2. marta neće biti baš nijedne nove objave, to nisam ni sanjao. aj nadji neki hobi van yumetala i teme ovog festivala pa ti nece mozda toliko tesko padati.
José Luis Chilavert Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Bas me briga i da objave ostale bendove dan pre festivala , meni su samo adagio , atg , avantasia , ensiferum , helloween ... dovoljni , jos da objave opeth , pa da me Bog vidi !
Recommended Posts