Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted
Meni se najvise svidjaju prijedlozi za Rhapsody Of Fire, Into Eternity, Manowar, In Flames, Symphony X, Dimmu Borgir, Carcass, Cradle Of Filth, Dream Theater, Iced Earth, Within Temptation, Scar Symmetry, i jos njih nebrojeno, ali jebi ga :) Bice jos bar 6 bendova, i to ne zanemarljivih, vec mnogo vecih od npr. Adagio, Tyr, Brutal Truth...

Veci od Adagio?! Jedino DT ili SX ali to sirekao da nema, tako da moze biti smao u rangu sa njima.

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Predlažem da ispred prostorija Terra Nostre napravimo protestni skup "Carcass nema alternativu" dok ih ne dovedu :)

pridruzujem se protestu! kad je carcass u pitanju ja sam i za ekstremnije varijante, ako ne dovedu carcass treba im zveknuti molotovljev koktel. :)

Posted

ok znaci ja se vec radujem Opethu, rece elderane da se cita izmedju redova, pa eto ja sam zakljucio iz vise stvari da je Opeth u pitanju...

videcemo da li me inteligencija i dalje sluzi :)

Posted
Lik do sada nije imao raspisanu ovako finu poternicu. :)

Poternica?Za njim? :cool::rockdevil:

Well,nice job guys :da::pivopije::pivopije::pivopije:

OK, posto se Lazi ovo nista ne svidja, onda GNR ali sa Stradlinom i Adlerom.

:bigblue:

Moze,moze :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil::muzicar::bend:

:pivopije:

Posted

Hajde sad neka mi neko kaže konkretno da li uopšte - i koji dan Whitesnake nastupa na Castle-u !?Pošto na njihovom sajtu nestoji ništa u vezi toga još uvek...Elderane - pevaj :D !!! I da li je izašao raspored ko svira koji dan...

Posted

Nije jos zvanicno ni na nasem sajtu za raspored bendova po danima, ali, posto pustamo jednodnevne karte u prodaju, svejedno je... Whitesnake svira 3. Jula.

Posted (edited)

E stvarno ste sadisti sto kaze covek....znam ja da ste zauzeti i tako to...nemojte da me napadate, ali....HOCEMO LINE-UP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Whitesnake_91
Posted
Ja nisam poverovao ni u jednom trenutku da će line up biti kompletiran do kraja februara. No, da ni do 2. marta neće biti baš nijedne nove objave, to nisam ni sanjao.

aj nadji neki hobi van yumetala i teme ovog festivala pa ti nece mozda toliko tesko padati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...