Elderane Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Ocekujemo, bukvalno svaki minut... Problem je sto se taj minut moze oduziti na 7 dana, pa i vise. U svakom slucaju, znamo koje bendove cekamo, nema vise razmisljanja sta i kako...
José Luis Chilavert Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ne volim ih bas , ali niko ne moze da ospori da je to veliki i kvalitetan bend koji ce naci veliki broj fanova . Ona zadnja recenica obecava jos neka dobra imena ... a ja jos uvek cekam Opeth , jedini bend pored Ayreon-a koji nema los album .
oʞɾoƃ Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Neću da se žalim, ajde, kapiram da je ovo sjajan komercijalni potez i da ih puno ljudi obožava... ...ali jebote, od svog blacka na planeti vi dovedete Cradle Pre bih Nordsturm gledao No dobro, bitno je da krenu da dolaze, pa će biti bendova
Elderane Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Pa, ko je rekao da je Cradle jedini black koji ce biti na festu?
José Luis Chilavert Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Nego stvarno ste mogli da vec sada kontaktirate Arjena i pocnete da ugovarate nastup za sledecu godinu , to je ekskluzivniji nastup od Judasa . Jos se dogovorite sa njim da ne nastupa vise ni na jednom festivalu .
Nightfall Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Haha! Cool! Ko ce bre sad da trazi disk sa Cradle-om. Ko zna gde sam ga zaturio.
Totamealand Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ne slušam Cradle, ali mi je drago zbog svih blackera koji ih vole.
GEORGE_SOAD Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 E pa sad moram da kupim kartu! Kolika je cena sad, jel jos uvek ono 5300?
StarbreakeR Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Zasto li mi nekako iznenadjenje smrdi na Maidene...:/
Elderane Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Aha. I pozuri, nece jos dugo biti toliko, nema smisla.
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Cradle of Filth i nije black metal, tako da ne vidim što bi blackeri bili razočarani. Biće sigurno nešto i za njih. Judas Priest i Cradle of Filth - dva velika engleska imena na jednom mestu - pun pogodak.
enclave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Cradle of Filth i nije black metal Ma da cist heavy metal.
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Nisam rekao da je heavy metal. Na poslednja dva albuma sa black-om nikakve veze nemaju, a i ranije je to bio vuk koji se dosta razlikovao od klasičnog norveškog black-a. I sam Dani tvrdi da COF nikad nisu bili black. Uostalom, pitaj ove što slušaju black više nego ja.
Svart Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Cradle of Filth nije black metal, nama treba neki pravi (norveski) BM bend
enclave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Nisam rekao da je heavy metal. Na poslednja dva albuma sa black-om nikakve veze nemaju, a i ranije je to bio vuk koji se dosta razlikovao od klasičnog norveškog black-a. I sam Dani tvrdi da COF nikad nisu bili black. Uostalom, pitaj ove što slušaju black više nego ja. Ok u redu ja to ne slusam, nije blek metal ako kazes. A sta je onda?
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Extreme metal, najjednostavnije rečeno. Tj. ima neke elemente black i gothic metala, ali nije ni jedno ni drugo.
Huszar Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Zasto li mi nekako iznenadjenje smrdi na Maidene...:/ Kad bi se to dogodilo, ne bih mogao ama baš ništa više ikada da tražim od Castle-a, jer bih se radovao kao malo dete. MAideni vole da sviraju u novim i interesantnim prostorima gde ranije nisu, što se vidi na ovoj turneji, pa bi se Castle u to lepo uklopio. Ali, nekako mi to deluje nemoguće, ako ni zbog čeg' drugog, onda bog rasporeda samih Maidena. 2 Aug je Pariz, a 5 Aug London, i ne verujem da bi toliko skakali po Evropi. Teoretski i datumski jeste moguće, i bio bi to ooogroman magnet za masu ljudi, ALLLI...
apocalypsetb Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Teoretski prakticno i datumski to je nemoguce.
Svart Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ovo je manje-vise tacna definicija njihovog zanra Black/Gothic Metal (early), Extreme Gothic Metal (recent)
Grobodan Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Znaci, rekoh vec nekim ljudima - CoF numero uno bend na festu za mene. Crknite iskreni metalci - suma sapuce moje ime, hehe
Huszar Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Teoretski prakticno i datumski to je nemoguce. moja greška! Jul 2 Pariz i Jul 5 London.
Faustus Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ovo smrdi na dobro Nije da ih volim vise nego 'leba da jedem, ali nekako su se uvek vrteli u mom zivotu i lepe stvari sam uvek vezivala za cof. Kako ovo kretenski zvuci! Hmmmm... Aha. I pozuri, nece jos dugo biti toliko, nema smisla. Lako je tebi da kazes! Neki ovde kupuju ne jednu vec tri karte pa ti sracunaj kakav je to udar na kucni budzet!
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Te tri jednodnevne karte će verovatno koštati više nego karta za svih pet dana koju sam ja kupio (4400 dinara).
Grobodan Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Sto se tice liste sa zadnjeg toura, otprilike ide, ako se odbro secam - Principle, Forest whispers my name, Dusk, Cruelty brought thee orchids, From the cradle to enslave, Her ghost in the fog, Nymphetamine, Gilded Cunt i nekoliko sa novog.
Recommended Posts