yossarian Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 али нек се јави 1 од вас на форуму да реко кад је метелика долазила да му је скупо, није и сви смо отишли да гледамо! Jedan moj drug nije isao na Deep Purple jer mu je karta od 1000 dinara bila skupa. Pola godine kasnije isao je na Metallicu, karta od 2500 din. mu nije bila skupa. Sve je relativno, koliko je ko spreman da plati zavisi od toga koliko mu znace grupe koje ce gledati.
Bata Trokrilni Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 nijedan drugi razlog ne moze da postoji, mi volimo W.A.S.P., oni su bili odusevljeni nama, Castle je bio zainteresovan da ih dovede... bla bla Blackie nekim da bude oduševljen? Ne zasmejavaj me. To je drkoš najteži.
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Dobro, super ko zeli da ide u kamp. Problem ce biti smestaj za one koji ne zele ili ne mogu da idu u kamp? Znaci, gde smestiti te ljude?
Bata Trokrilni Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Podsetiše me pre neki dan na činjenicu da će mnogi putovati prvim jutarnjim autobusom natrag za Beograd, a u njemu nema 100 mesta. Biće zajebano. Pogotovo ako koncerti ne traju barem do tri ujutru. Ko će čekati jutro...
Mr.Hate Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Potpuno je u pravu, ziva istina. Ali, ako vam kazem da ce odredjena kolicina kamp mjesta vjerovatno biti besplatna, da li se onda isplati doci? Za hranu ces potrositi vjerovatno onoliko koliko bi i kuci, nema velike razlike. 2590 za jednodnevnu takodje nije puno. Ako neko bas hoce da dodje na 1 dan do Smedereva, iz Beograda mu je povratna 300-400 dinara, a iz ostalih gradova otprilike kosta kao do Beograda. 1 obrok za 1 dan, eventualno 2, i to je to. Nije bas tako crno kao sto kazes. Primanja su mala, to niko ne spori, i nama je sve skupo, ali, vjeruj, nijedan bend nije dosao na Castle ispod svoje cijene, cak su mnogi i preplaceni. A i dalje odrzavamo cijene karata koje se globalno mogu smatrati jako niskim, sto znaci da ce nam trebati prilicno veci broj ljudi da bi sve bilo isplativo, nego sto treba jednom Metal Kampu ili Hellfestu. Sve da bi festival sto vise prilagodili ljudima. Najavljeno je sve mjesecima unaprijed, maltene od Novembra se moglo stediti po 1000 dinara mjesecno, da se kupi karta za sve dane, i zivi na festu kao bubreg u loju. To je 20 paklica jeftinijih cigara, a 10 nekih boljih... 7-8 piva u skupljim kaficima kakvih je u Beogradu gomila... Maltene svaki. A uvijek su puni. I sada ima 4 mjeseca da se skupi bar za jednodnevnu kartu. Naravno, ovo sve sto pisem upuceno je ljudima koji zele da dodju na fest, logicno. Onima koji to ne zele, ne zamjeram, naravno. Napravili smo jedan dogadjaj koji bi, po mojoj logici, svakom covjeku koji voli metal muziku trebao biti zanimljiv. Open Air festovi su sjajna mjesta za provod i odmor. Bendovi bi tu trebali biti maltene najmanje bitni, a tako ce i biti kad svi po jednom-dva puta dodju u Srbiju. I ti si u pravu druze,onaj ko to od srca voli i zivi za to ima da se snadje za kintu kao i godinama unazad.Sve smo raspravili i bas je bilo zanimljivo...
Defunctus Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Da li ovo vazi i za Castle fest? http://www.nme.com/news/festival/35078
kIDd Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 CAVALERA CONSPIRACY I JUDASI 1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HVALA VAAAAAAAAM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ikanac Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Sve mislim da je Whitesnake i Def Leppard bio marketinski trik,ali dobro... Nije lose za prvi put,sve ce se videti na licu mesta...mada ono sto je predlog organizatorima,je sve veca teznja ka bendovima koji nisu svirali na ovim prostorima jer je Cavalera bio ovde dosta puta.
enclave Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Sve mislim da je Whitesnake i Def Leppard bio marketinski trik,ali dobro... Nije lose za prvi put,sve ce se videti na licu mesta...mada ono sto je predlog organizatorima,je sve veca teznja ka bendovima koji nisu svirali na ovim prostorima jer je Cavalera bio ovde dosta puta. Pa samo Cavalera je bio. Whitesnake je bio potvrdjen na sajtu covece....Govorim za Banja Luku....
LazaGNR Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ako se Castle pokaze kao pristojan projekat ove godine, slijedece, a i svake naredne mozete ocekivati bilo koje ime sa svjetske metal/hard rock scene, ali bukvalno. Znaci - Manowar Međutim, pokazalo se da tema Predložite bendove zaista nije imala mnogo smisla. Hehe,mislio si da ima? Naravno,ljudi su predlagali,ali ko ce doci na kraju - to vec nije u nadleznosti "glasaca" Baš mi je drago što dolazi Cradle! Masa će da se naloži da dodje (12-16 godina), a bend je nevidjeno djubre uživo! Ti nisi normalan Jebote,ja koji ne slusam i ne volim nesto posebno Cradle Of Filth kazem da prave i te kako DOBAR scenski show 3 puta sam ih gledao (so far) i znam o cemu pricam. ЛазоГНР видимо се 1. имаш обећано од мене Vidimo se Jebote,vec gubim orijentaciju ko mi je sve obecao pivo na festu Open Air festovi su sjajna mjesta za provod i odmor. :excl: Da li ovo vazi i za Castle fest? http://www.nme.com/news/festival/35078 "Sperm donors offered free festival tickets",hahahahaha "The 'Sperm For Tickets' initiative..." - hahaha,kakva inicijativa
vladream Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Blackie nekim da bude oduševljen? Ne zasmejavaj me. To je drkoš najteži. kupi predzadnji Butcherian Vibe, ekskluzivan intervju sa njim
DBrave Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 znam da nije tema ali gde moze da se kupi taj casopis i kolika je cena, i kako izlazi, jednom mesecno ili ??
hypnos Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Sve mislim da je Whitesnake i Def Leppard bio marketinski trik,ali dobro... Nije lose za prvi put,sve ce se videti na licu mesta...mada ono sto je predlog organizatorima,je sve veca teznja ka bendovima koji nisu svirali na ovim prostorima jer je Cavalera bio ovde dosta puta. brate nisi u prawu ali nikako
vladream Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 znam da nije tema ali gde moze da se kupi taj casopis i kolika je cena, i kako izlazi, jednom mesecno ili ?? izlazi 3-4 puta godisnje, imas temu u Mediji i izdavaci, pa vidi tamo, najkvalitetniji domaci medij kad je metal muzika u pitanju
Elderane Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 Sve mislim da je Whitesnake i Def Leppard bio marketinski trik,ali dobro... Nije lose za prvi put,sve ce se videti na licu mesta...mada ono sto je predlog organizatorima,je sve veca teznja ka bendovima koji nisu svirali na ovim prostorima jer je Cavalera bio ovde dosta puta. U tom slucaju, ja nisam cuo za gluplji marketinski trik. Objaviti 2 ogromna imena, pa ih otkazati nesto bas i ne doprinosi tome da nam neupuceniji ljudi povjeruju da smo ozbiljni sa festivalom.
Ikanac Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 U tom slucaju, ja nisam cuo za gluplji marketinski trik. Objaviti 2 ogromna imena, pa ih otkazati nesto bas i ne doprinosi tome da nam neupuceniji ljudi povjeruju da smo ozbiljni sa festivalom. Nothing impossible...mada nemoj to licno da shvatas. Mada ok,ionako dolazim samo na Judas Priest.Vredi i ovo ostalo,ali verovatno oni sto su vise zagrizeniji metalci ce se radovati ostalom. A meni bi vise odgovaralo,u slucaju da Bon Jovi ne dodje (a i nece izgleda)Whitesnake odrzi koncert na Uscu...mmm... Usce je prejebeno mesto za koncerte...ali nazalost samo Ceca zna za to dobro,i Stones-i
Elderane Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 Upravo je potvrdjen i Korpiklaani! Za one koji ne znaju, u pitanju je finski folk metal bend, koji pravi nevjerovatnu atmosferu na svojim koncertima. Poznati su po tome da prave haos gdje god da nastupe, cemu samo svjedoci. Trenutni spisak po danima je: Utorak, 01. Jul Judas Priest Cavalera Conspiracy Expedition Delta Negura Bunget Srijeda, 02. Jul Lordi Nuclear Assault Brutal Truth Tyr +3 benda TBA Cetvrtak, 03.Jul Cradle Of Filth At The Gates Soilwork Adagio Secret Sphere + 1 TBA Petak, 04. Jul Avantasia Korpiklaani Dismember Manticora + 2TBA Subota, 05. Jul Helloween Sodom Evergrey Ensiferum Saturnus Sybreed + 1 TBA
José Luis Chilavert Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 To !!! Korpiklaani je ekstra bend . Kakvo ce ludilo da bude na happy little boozer
Phil Schneider Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) Sve mislim da je Whitesnake i Def Leppard bio marketinski trik,ali dobro... Nije lose za prvi put,sve ce se videti na licu mesta...mada ono sto je predlog organizatorima,je sve veca teznja ka bendovima koji nisu svirali na ovim prostorima jer je Cavalera bio ovde dosta puta. U tom slucaju, ja nisam cuo za gluplji marketinski trik. Objaviti 2 ogromna imena, pa ih otkazati nesto bas i ne doprinosi tome da nam neupuceniji ljudi povjeruju da smo ozbiljni sa festivalom. Ne matori, on je jedan od tih debila koji su se registrovali da zajebavaju... Sa 40 postova i sve "unknown" profilom????!!!l! EDIT: i prodaje Depeche Mode i Queen koncerte po netu.. i josh tonu gay djubreta?!?!?!? HAhahaha! Edited March 13, 2008 by Skin Manikin
KaSSa Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Izvini, al' smesno! Al' dobro... bice zabavno!
Elderane Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 Potvrdjeni i 69 Eyes! Konacno goticarija na Castle Festivalu. Uskoro jos potvrda, mozda vec sutra!
Recommended Posts