Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

Brate...da se ne lazhemo...uticaj Izraela u svetu i uticaj Srbije su ti eonima daleko...

Jbg,US podrzhava albaniju i to je to...Zashto je to tako,zashto ne nas,odgovore moramo trazhiti u proshlosti...a ja stvarno nemam nameru to da radim...Jbg,ovo je realnost...

Da ne idemo vishe u offtopic...Ako nishta drugo ja se nadam da cje ovi festivali bar vezati evropske bendove za nas i da cje koliko-toliko poslati dobru sliku o nama...Za amere mi iskreno puca...

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate...da se ne lazhemo...uticaj Izraela u svetu i uticaj Srbije su ti eonima daleko...

Jbg,US podrzhava albaniju i to je to...Zashto je to tako,zashto ne nas,odgovore moramo trazhiti u proshlosti...a ja stvarno nemam nameru to da radim...Jbg,ovo je realnost...

Da ne idemo vishe u offtopic...Ako nishta drugo ja se nadam da cje ovi festivali bar vezati evropske bendove za nas i da cje koliko-toliko poslati dobru sliku o nama...Za amere mi iskreno puca...

Ma razumem ja sve to, ali... u istom danu... ovo sa Čavićem(plivačem), Buš odobrava isporuku oružja Kosovu, sad ovo oko Whitesnake-a, sve što se već dešavalo do sada... baš ga preteraše, ajd za Amere razumem, oni su teške jajare, ali nisu mi jasni Evropljani, zašto skaču sebi u stomak, Amere boli kurac, sve se dešava preko okeana, vojna industrija šljaka... a Evropi vrlo lako neko sranje može da zakuca na vrata.

Ne može čovek da ostane ravnodušan...

Istina, na nama je da se potrudimo da sve ovo što nam je ostalo protekne bez problema i dostojanstveno.

Ma, ocigledno im je placeno dvostruko vise, nema tu druge. Albanija nikad nije na rasporedu turneja. U svakom slucaju, razlog kojim je nama objasnjeno je promjena plana turneje, i tu nismo slagali ni rijec. Sutra cu obrisati sve ove postove, nema to puno veze sa festom.

Evo bas sam sinoc 'dobio' sa neta Ensiferum - 2006 - 10th Anniversary DVD, pa mi pade na pamet da pitam hoce li biti dozvoljeno unosenje digitalaca u krug tvrdjave, naravno na nasu odgovornost?

Ne mislim na pisljive mobilne telefone :evotigana:

Btw, :rockdevil: i :pivopije: za Ensiferum/Korpiklaani/Tyr/Sodom/Soilwork kombinaciju

Šta vam smeta Albanija, bilo bi lepo kad bi metal bendovi i u Centralnoafričku republiku išli. Treba pozdraviti širenje metal zajednice. A to što neki bend možda u Srbiju neće doći znači da nešto sa nama nije u redu. Mene više brine kad ne mogu da vidim neki bend ovde jer nema dovoljno publike, nego kad neki otkaže iz političkih razloga.

Šta vam smeta Albanija, bilo bi lepo kad bi metal bendovi i u Centralnoafričku republiku išli. Treba pozdraviti širenje metal zajednice. A to što neki bend možda u Srbiju neće doći znači da nešto sa nama nije u redu. Mene više brine kad ne mogu da vidim neki bend ovde jer nema dovoljno publike, nego kad neki otkaže iz političkih razloga.

Ma nishta mi ne smeta albanija, samo shto bi ja nuke-ovao njih kolko i oni nas... :bigblue: a to da sa nama nesto nije u redu to stoji, al brate tek sa shipusima nije u redu... pobogu, NEKI SELJA JE DRPIO SAT BUSHU NA TVu KAD SU SE RUKOVALI !!!! SRAMOTA!!!!

Ej... a shto ti branish tolko shiptare? A?

шта сереш бре, 2месеца са политичким разлозима и опасностима и безбедношћу

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...