hypnos Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Реално, метал је го курац. Гомила истих бендова, свега три посто албума ваља. pa nije tako,ima tu mnogo dobrih bednowa
Grob Bez Dna Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Реално, метал је го курац. Гомила истих бендова, свега три посто албума ваља. realno...ti si babun
Melodicus Deathus... Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Реално, метал је го курац. Гомила истих бендова, свега три посто албума ваља.] A niko te ne tera da slusas!
hypnos Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 ] A niko te ne tera da slusas! tako je.shto slusha onda metal kad misli tako...
Melodicus Deathus... Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 tako je.shto slusha onda metal kad misli tako... Pa mozda i ne slusa... Ali ipak slusa bar malo, kad ima takvo misljenje...
RNA Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Ја се питам шта ће на овом форуму, кад је метал го курац. Таквима бих забранио да се појављују овде.
Mita Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Ја се питам шта ће на овом форуму, кад је метал го курац. Таквима бих забранио да се појављују овде. Pa mozes
enclave Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 (edited) Juce sam bio na koncertu Soilworka. Dok su bile predgrupe Speed se setao i gledao predgrupe. Pridjem mu ja, pruzim ruku i spomenem mu Castle fest i kazem mu da jedva cekam a on mi reko da vam kazem da se spremite jer ce da oduvaju. Edited March 30, 2008 by enclave
Phil Schneider Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 (edited) Juce sam bio na koncertu Soilworka. Dok su bile predgrupe Speed se setao i gledao predgrupe. Pridjem mu ja, pruzim ruku i spomenem mu Castle fest i kazem mu da jedva cekam a on mi reko da vam kazem da se spremite jer ce da oduvaju. DAO BOG!!!! Na zhalost, proshli put kad sam ih gledao, oduvali ih Dark Tranqility i Sonic Syndicate... jgb :/ EDIT: a ja ne volem Sonic Syndicate... Edited March 30, 2008 by Skin Manikin
Andrija Smith Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Kladim se da je taj Black bend Mayhem... ma siguran sam. Iz tvojih usta u Elderane-ove usi!
Chicken Little 420 Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 DAO BOG!!!! Na zhalost, proshli put kad sam ih gledao, oduvali ih Dark Tranqility i Sonic Syndicate... jgb :/ EDIT: a ja ne volem Sonic Syndicate... ali ja volem karin iz sonic syndicate! iz momenta bih je ozenio!
Mita Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Iz tvojih usta u Elderane-ove usi! xaxaaxaxxaxaaxxa jaka fora sledece godine ne budu li Guardiani
DBrave Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 znaci sajt KONSTANTNO ne radi ok za nas ali za ljude koji su u inostranstvu i oce da dodju to nikako ne valja... stavite neke zastite, mora bre sajt da vam radi, ovo je jako lose...
Phil Schneider Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 ali ja volem karin iz sonic syndicate! iz momenta bih je ozenio! Brate.... ihhhhh..... Ja bi je prvo kresno, a onda bi joj reko da mi donese pivo. Ako tu padne... fajront!!!!
hypnos Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 znaci sajt KONSTANTNO ne radi ok za nas ali za ljude koji su u inostranstvu i oce da dodju to nikako ne valja... stavite neke zastite, mora bre sajt da vam radi, ovo je jako lose...
kuruz Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 tako je.shto slusha onda metal kad misli tako... Слушам оних квалитетних 3%. Ја се питам шта ће на овом форуму, кад је метал го курац. Таквима бих забранио да се појављују овде. Ух, што ме пресече.
LazaGNR Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 JUDAS PRIEST (bez zanra, legende bilo cega sto se naziva metal, veci bend od svih ostalih zajedno na festu, ali, recimo da su heavy metal) Kako bez zanra? Pa oni su heavy metal (ne racunajuci onaj Rocka Rolla period ) Sviraju drugog dana festivala, srijeda, 02. Jul., u okviru dana: LORDI MORBID ANGEL SYMPHONY X THE EXPLOITED NUCLEAR ASSAULT BRUTAL TRUTH TYR Aaaaaaaaahhhhh,finaly nesto sto valja (od novih najava) da upadne u cetvrtak Svaka cast za Symphony X i Morbid Angel bolje exploited prvi, de ces celo vece da punkerska bagra baulja po tvrdjavi. Hehe,podsetio si me kad sam gledao Exploited (ne u BG-u! ) - taj dan si vec u podne mogao da vidis mrtvo-pijanu bagru kako lezi negde sa strane i povraca Valjda nece i sad biti tako ... (ne računajući pevačicu Cradle of Filth)? Uh,onaj gmaz od 350 kila? 2.Da se pored standova za pivo stave i standovi za rakiju(promocija domaceg brenda i likovi se pre urokaju stoga veseiliji festival) Ja bih se nadovezao na ovaj predlog da se omoguci unos rakije u okviru kampa Реално, метал је го курац. Гомила истих бендова, свега три посто албума ваља. Au,ala ti lupetas. Ја се питам шта ће на овом форуму, кад је метал го курац. Таквима бих забранио да се појављују овде.
hypnos Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Слушам оних квалитетних 3%. Ух, што ме пресече.
Melodicus Deathus... Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Слушам оних квалитетних 3%. Ti si po poznavanju muzike, GO KURAC!
Sinstrel Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Citam sta pisu ove komsije sa cmar-net... covece koja zavist! Jadni su...
Elderane Posted March 31, 2008 Author Report Posted March 31, 2008 Uf... Sajt. Stvarno ne znam vise sta da radimo s tim.
oʞɾoƃ Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Oni su odavno iskompleksirani po pitanju toga. Ne svi, naravno, ali neki jesu, i to dobrano.
must be between Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Bobo jesi li ti dobio moje poruke???Nesto mi se cini da nije u redu sa mojim profilom ovde!?
Recommended Posts