Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted
Реално, метал је го курац. Гомила истих бендова, свега три посто албума ваља.

pa nije tako,ima tu mnogo dobrih bednowa

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ја се питам шта ће на овом форуму, кад је метал го курац. Таквима бих забранио да се појављују овде.

Posted
Ја се питам шта ће на овом форуму, кад је метал го курац. Таквима бих забранио да се појављују овде.

Pa mozes :twisted:

Posted (edited)

Juce sam bio na koncertu Soilworka. Dok su bile predgrupe Speed se setao i gledao predgrupe. Pridjem mu ja, pruzim ruku i spomenem mu Castle fest i kazem mu da jedva cekam a on mi reko da vam kazem da se spremite jer ce da oduvaju. :bigblue:

Edited by enclave
Posted (edited)
Juce sam bio na koncertu Soilworka. Dok su bile predgrupe Speed se setao i gledao predgrupe. Pridjem mu ja, pruzim ruku i spomenem mu Castle fest i kazem mu da jedva cekam a on mi reko da vam kazem da se spremite jer ce da oduvaju. :bigblue:

DAO BOG!!!!

Na zhalost, proshli put kad sam ih gledao, oduvali ih Dark Tranqility i Sonic Syndicate... jgb :/

EDIT: a ja ne volem Sonic Syndicate...

Edited by Skin Manikin
Posted

znaci sajt KONSTANTNO ne radi

ok za nas ali za ljude koji su u inostranstvu i oce da dodju to nikako ne valja...

stavite neke zastite, mora bre sajt da vam radi, ovo je jako lose...

Posted
znaci sajt KONSTANTNO ne radi

ok za nas ali za ljude koji su u inostranstvu i oce da dodju to nikako ne valja...

stavite neke zastite, mora bre sajt da vam radi, ovo je jako lose...

Posted
tako je.shto slusha onda metal kad misli tako...

Слушам оних квалитетних 3%.

Ух, што ме пресече.

Posted
JUDAS PRIEST (bez zanra, legende bilo cega sto se naziva metal, veci bend od svih ostalih zajedno na festu, ali, recimo da su heavy metal)

Kako bez zanra? :confused:

Pa oni su heavy metal :pivopije:

(ne racunajuci onaj Rocka Rolla period :) )

Sviraju drugog dana festivala, srijeda, 02. Jul., u okviru dana:

LORDI

MORBID ANGEL

SYMPHONY X

THE EXPLOITED

NUCLEAR ASSAULT

BRUTAL TRUTH

TYR

Aaaaaaaaahhhhh,finaly nesto sto valja (od novih najava) da upadne u cetvrtak :rockdevil:

Svaka cast za Symphony X i Morbid Angel :pivopije:

bolje exploited prvi, de ces celo vece da punkerska bagra baulja po tvrdjavi.

Hehe,podsetio si me kad sam gledao Exploited (ne u BG-u! :lol: ) - taj dan si vec u podne mogao da vidis mrtvo-pijanu bagru kako lezi negde sa strane i povraca :)

Valjda nece i sad biti tako :ph34r:

... (ne računajući pevačicu Cradle of Filth)?

Uh,onaj gmaz od 350 kila? :uhoh:

2.Da se pored standova za pivo stave i standovi za rakiju(promocija domaceg brenda i likovi se pre urokaju stoga veseiliji festival)

Ja bih se nadovezao na ovaj predlog da se omoguci unos rakije u okviru kampa :):alkos::D

Реално, метал је го курац. Гомила истих бендова, свега три посто албума ваља.

Au,ala ti lupetas.

:pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...