Bahamut Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ____________________________________________________________________________________________________ ______ Ova linija obiljezava kraj sranja, i nastavak priche o Castle Festivalu... ____________________________________________________________________________________________________ ______ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Uuuuuu, super. Nastavljamo diskusiju... Jeste li napredovali po pitanju sređivanja sajta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 (neko ce da me prebije za prwi deo owog posta, al nek ide zhiwot) Ja dosad nisam chuo Carcass, Symphony X, Amon Amarth nijednom....dosetim se ja, pa odem na dobri stari jutub, i kucam prwo Carcass...izbaci mi Heartwork....ja sam kao, Dobro, aj da widimo shta je to....Kad sam chuo....malo falilo da swrshim, next up Amon Amarth...OMG ne mogu da werujem shta sam ja slushao do sada...i na krajy SYX....kad sam to chuo, tako sam se odushewio, da sam odma uzo da serem kewi da mi da kintu za CF(kao i uwek, bilo je, ne mozhe, al wredelo je pokushati).Znachi swaka chast za lineup....odushewljen sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 (neko ce da me prebije za prwi deo owog posta, al nek ide zhiwot) Ja dosad nisam chuo Carcass, Symphony X, Amon Amarth nijednom....dosetim se ja, pa odem na dobri stari jutub, i kucam prwo Carcass...izbaci mi Heartwork....ja sam kao, Dobro, aj da widimo shta je to....Kad sam chuo....malo falilo da swrshim, next up Amon Amarth...OMG ne mogu da werujem shta sam ja slushao do sada...i na krajy SYX....kad sam to chuo, tako sam se odushewio, da sam odma uzo da serem kewi da mi da kintu za CF(kao i uwek, bilo je, ne mozhe, al wredelo je pokushati).Znachi swaka chast za lineup....odushewljen sam hehe barem si pokushao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Josh jedna dusha ce biti izvedena na pravi put. Josh da nauchi da koristi "w" kako treba, i sve ce biti u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 6, 2008 Author Report Share Posted April 6, 2008 Samo da Vas napomenemo da ce se 09. Aprila u beogradskom klubu Living Room, u SKC-u, odrzati promocija Castle Festivala. Osim nastupa bendova Apocalypse, Hetera, Decontrolled i Violent Chapter, deljenja promotivnog materijala, nagradnih igara u kojima mozete osvojiti CD-ove, narukvice, nalepnice, podmetace, majice..., pustace se projekcije DVD-jeva bendova sa festa, snimci sa drugih Open Air festova i organizovacemo slusaonu Castle Festivala, sa play listom bendova koji nastupaju na festu. Program ce poceti oko 20h, nemojte da kasnite Vidimo se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Heh bice divno, a ja nema sanse da dodjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 DakleN, 2 posta iznad mene je text... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (neko ce da me prebije za prwi deo owog posta, al nek ide zhiwot) Ja dosad nisam chuo Carcass, Symphony X, Amon Amarth nijednom....dosetim se ja, pa odem na dobri stari jutub, i kucam prwo Carcass...izbaci mi Heartwork....ja sam kao, Dobro, aj da widimo shta je to....Kad sam chuo....malo falilo da swrshim, next up Amon Amarth...OMG ne mogu da werujem shta sam ja slushao do sada...i na krajy SYX....kad sam to chuo, tako sam se odushewio, da sam odma uzo da serem kewi da mi da kintu za CF(kao i uwek, bilo je, ne mozhe, al wredelo je pokushati).Znachi swaka chast za lineup....odushewljen sam Youre learning, wildboy, thats the spirit. I stvarno, izbaci W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Metal Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Samo da Vas napomenemo da ce se 09. Aprila u beogradskom klubu Living Room, u SKC-u, odrzati promocija Castle Festivala. Osim nastupa bendova Apocalypse, Hetera, Decontrolled i Violent Chapter, deljenja promotivnog materijala, nagradnih igara u kojima mozete osvojiti CD-ove, narukvice, nalepnice, podmetace, majice..., pustace se projekcije DVD-jeva bendova sa festa, snimci sa drugih Open Air festova i organizovacemo slusaonu Castle Festivala, sa play listom bendova koji nastupaju na festu. Program ce poceti oko 20h, nemojte da kasnite Vidimo se! Samo da pridodam da to nece biti samo svirka vec i proslava SVETSKOG DANA METALA, METALACA i BORBE ZA METAL! Ko ne zna, 9ti April svake godine se obelezava SVETSKI DANA METALA, METALACA i BORBE ZA METAL. Mr. Metal has spoken. Amin Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 promasili ste za jedan dan. 8 aprila su rodjeni bogovi metala i celika poput Lazara Galica, Urosa Andrijasevica i Alexeija Laihoa. tad ceo sve slavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ja cu vala slaviti i 8. i 9. chisto da se osiguram XD e da i u chast svih vas koji ste me izveli na pravi put metala....prestajem da koristim w tamo de ne treba XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 pa dobro, ali ovo je po pravoslavnom kalendaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 pa dobro, ali ovo je po pravoslavnom kalendaru. zaboravih na tu razliku, tacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Postovani, Cast nam je najaviti Vam da je booking za Castle Fest 2008 skoro zavrsen. Naime, ostalo je da se objavi samo jos jedan bend za Main stage, kao i jedan za Mr. Metal Stage. Karte su, kao sto znate, vec u prodaji, a cene karata su: Karta za svih 5 dana + Besplatno Kamp Mesto - 5300 dinara Ove karte poskupljuju od 21. Aprila na 6000 dinara (75 evra), , sto ce biti i konacna cena, tako da apelujemo na sve da pozure sa kupovinom petodnevnih karata, jer zaista ne mozemo duze da ih odrzavamo na ceni od 5300 dinara. Karte za 1 dan - 2590 dinara Ove karte su posebne za svaki dan pojedinacno, a njihova cena ostaje ista do daljnjeg! Karte za petak-subotu (Metal Weekend karte) - 4000 dinara I ove karte se mogu naci po istoj ceni do daljnjeg. Naravno, karte mozete nabaviti na svim prodajnim mestima eventima (www.eventim-yu.com), bilet servisa (www.biletservis.co.yu), card servisa (www.tickets.co.yu), kao i direktno preko Castle Fest sajta (www.castlefestival.org) Spisak bendova ucesnika Castle Festivala 2008: MAIN STAGE Utorak - Tuesday 01.07 Judas Priest Cavalera Conspiracy Expedition Delta feat (Gary Wehrkamp & DC Cooper) Negura Bunget Alogia Sreda - Wednesday, 02.07. Lordi Morbid Angel Symphony X The Exploited Nuclear Assault Brutal Truth Tyr Četvrtak - Thursday, 03. 07. Cradle Of Filth At The Gates The 69 Eyes Soilwork Adagio Secret Sphere Rising Dream Petak - Friday, 04.07. Avantasia Amon Amarth Korpiklaani Dismember Manticora + 1 bend za objavu Subota - Saturday, 05.07. Helloween Sodom Ensiferum Evergrey Saturnus Sybreed + 1 bend za objavu *Ne zaboravite da je Carcass potvrdjen, samo jos nije definisan tacan datum, 04. Jul ili 05. Jul Mr. METAL STAGE Utorak - Tuesday 01.07. Rapid Force The Stone Draconic Monument Toxicdeath Sreda - Wednesday, 02.07. Consecration Silent Kingdom Dedicated For Life Tales Of Dark Boneyard Nightfall Triumfall Četvrtak - Thursday, 03. 07. Casketgarden Hetera Decontrolled Midgard Space Eater Forever Storm Organized Chaos Petak - Friday, 04.07. Agonize Apocalypse Overgarven Alister Victim Yield Violent Chapter +1 bend za objavu Subota - Saturday, 05.07. Nevergreen Innerwish Bombarder Downstroy Usud Good Eye Closed System Error Oficijalno zagrevanje: Sreda, 09.04.2008, Living Room, Beograd Pocetak u 20:00h, ulaz 200 dinara Od 20:00-22:30, slusaona Castle Festivala, projekcije DVD-jeva, deljenje promotivnog materijala, nagradne igre... Od 22:30-02:00, mini fest: sviraju Apocalypse, Hetera, Decontrolled, Violent Chapter Sve najbolje, Castle Fest Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Dakle, ne računajući bendove koji će tek biti objavljeni, nameravam da prisustvujem nastupima 18 bendova (13 na velikoj i 5 na maloj bini), a možda pogledam i još 9 bendova (7 na velikoj, 2 na maloj bini). Nije loše za prvu godinu festivala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Upravo potvrdjen GORGOROTH! Za Mayhem nije pao dogovor, prvenstveno zbog datuma, tako da je idealna zamjena GORGOROTH. Nastupice u petak, 04. Jula 2008. Pozdrav! Edited April 7, 2008 by Elderane Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Svaka chas' za Gorgoroth, ce bidne zanimljivo gledati njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 znaci jos jedan bend za manju binu i to je to?? lepo, ja sam zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Hoće li visiti ovčije glave sa bine na nastupu Gorgoroth-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ne bljuvace vatru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Hoće li visiti ovčije glave sa bine na nastupu Gorgoroth-a? Hehe pretpostavljam da hoce, zato ja i napisah da ce biti zanimljivo njih gledati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 do jaja za gorgoroth...sto kaze power slave bice do jaja gledati ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Gorgoroth? Znam da ću biti ispljuvan zbog ove izjave, ali ne mogu da podnesem taj njihov morbidni satanistički fazon. Oni su primer svega što ne volim u metalu. Fuj. Ali znam da imaju mnogo fanova i drago mi je zbog njih. Uživajte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts