oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Našao ko će da mi preti. Ko ti preti? Ja kad bijem, bijem ad hoc Nemam ja šta kome da pretim... Edited April 8, 2008 by Gojko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 A ja ad hoc iskuliram i popijem pivo. Hoćeš ti jedno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 He, he, a jel to neko LaVeyovo ucenje proglasio jedinim oficijelnim Satanizmom, a da nisam jos cuo za to? Majke mi,nisi cuo? LaVey je the one & only,svi ostali su jeretici,otpadnici od satanisticke vere. Ne kažem da je jedino, ja ispovedam drugačiju verziju, ali je i LaVey-evo učenje koliko-toliko humano (iako egoistično). Nehumane verzije satanizma ne smatram pravim satanizmom - ko hoće da bude nehuman, neka pređe u hrišćane i spaljuje ljude na lomačama. LaVey-eva satanisticka crkva je jedini institucionalizovani satanizam,koliko sam ja mogao da provalim,i zesce je sranje,isto ko hriscani,samo ko bajagi obrnuto. Iako ne delim verovanje u satanizam,smatram da postoje mnogo doslednija,a samim tim i vrednija... kako da nazovem, tumacenja,ili verzije recimo? satanizma. Btw,koju ti to verziju ispovedas? ......mislim da oni koji to slusaju ne razumeju kako treba Care,bio sam sarkastican. Jbg,sto kazu - who feels it,knows it - niko ti ne moze objasniti zasto je fazon black i death metala takav kakav je (mada se nikako ne moze pricati o homogenosti fazona,death metalci imaju najrazlicitije moguce imidze i ideologije/fazone,blackeri su malo manje izdiferencirani ali ipak imas razlicite pravce i skole...) jednostavno,ako kapiras tu muziku,onda znas zasto je sve to bas tako i znas da ima neku svrhu,koja jednostavno ne bi mogla biti ispunjena da je neki element drugaciji. A tebi sve to slobodno moze da bude smesno,ali budi svestan da se smejes necemu sto ne razumes,upravo zato sto ga ne razumes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 A ja ad hoc iskuliram i popijem pivo. Hoćeš ti jedno? Je l' častiš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 E jebi ga, onda se prihvata Elderane, briši ovaj spam, samo bez warnova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Niko nece da se bije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Niko nece da se bije? Jebi ga, pokušaj da me shvatiš, više mi se isplati da me časti pivom nego da se bijemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Jebi ga, pokušaj da me shvatiš, više mi se isplati da me časti pivom nego da se bijemo. Ajde ga ti prebi , a ja ti kupim pivo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ''i hate living in america'' komentar na metal stormu na temi castle fest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Stvarno? Wow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Komentari stranaca (dobro, i neki domaci ): http://www.metalstorm.ee/events/news_comme...hp?news_id=6281 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=94436 Komentari nasih: http://www.blic.co.yu/_komentari.php?id=37166&mode=view Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Pevac Adagia nije vise u bendu, da li to utice na njihov dolazak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Komentari stranaca (dobro, i neki domaci ): http://www.metalstorm.ee/events/news_comme...hp?news_id=6281 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=94436 Komentari nasih: http://www.blic.co.yu/_komentari.php?id=37166&mode=view najjaci je ovaj mentol sto je na blicu napisao, sve demo bendovi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ovaj što je pisao članak za Blic je stvarno car. ''Sikstinajn ajz''? Ahahahahahah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Jebi ga, covjek je pisao kako bi i trebalo po pravilima srpskog jezika. Sad, to sto zvuci bezveze je drugi problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ma muka mi je da procitam kako zvuci Slazhem se sa Baldrickom XD Svaka chast za Gorgoroth :thumbsup: josh nisi izbacio to 'w' Izbacio je "w" Al' je ubacio "ch" ( ) (i "zh" - sad sam primetio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Inace, kako je lineup zavrsen, sad ce da krene serija intervjua sa bendovima koji nastupaju na Castle Festivalu, po dnevnim novinama, casopisima... Skoro svi su zainteresovani za neke, pa cemo vidjeti... Javljacu ovdje kad sta izlazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 javite ako vam treba diplomirani novinar koji govori engleski savrseno, nudge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 nadam se da nema budala koji ce da plate kartu da bi napravili neko sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Inace, kako je lineup zavrsen, sad ce da krene serija intervjua sa bendovima koji nastupaju na Castle Festivalu, po dnevnim novinama, casopisima... Skoro svi su zainteresovani za neke, pa cemo vidjeti... Javljacu ovdje kad sta izlazi. Uuuuu, super! Jedva čekam intervjue sa Judasima, Helloweenom, Lordi i Symphony X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Inache jel tachan onaj line up za Avantasiu! Tobias Samet, Andre Matos, Jorn Lande, Oliver Hartman, Sasha Paeth, Amanda Sommerville....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 josh nisi izbacio to 'w' U kojem si ti tripu choveche....de ti vidish "w" u tom postu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) elderane objavljuj za te intervjue, to mora da se iscita Ni meni nije jasno sta ce biti sad sa Adagiom, oce li uopste ici na turneju ove godine?? MIslim kako bez pevaca, a tesko da ce naci i uvezbati stvari sa novim za tako kratak period... Mozemo da glasamo za zamenu ako oni otpadnu?? Edited April 9, 2008 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) Osim toga, bend se naziva "Craddle of filth", a ne "Craddle of faith" :) :) Znači stvarno se danas svako izdaje za metalca... Edited April 9, 2008 by Gojko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts