:matija Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 kako ce funkcionisati meet and greet? kao na festivalima, sednu ljudi za sto i fanovi u red? koliko ce biti ograniceno vreme za meet and greet jednog benda itd..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 E, te detalje tek treba da odredimo. Za sada, samo je dogovoreno da toga uopste bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Kako god bude mi smo happy Upoznati Romea Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Kako god bude mi smo happy Upoznati Romea u to ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailgunner Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Kako god bude mi smo happy Upoznati Romea Пре ћеш да упознаш Russella и остатак екипе. Romeo и није баш за те пост-концертне ситуације, мада остварује сјајан контакт са фановима током свирке. Ја на зиду држим урамљену фотку-постер са Russellom после њиховог наступа на Gigantour фесту. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 E da, ne znam da li je najavljeno, ali cini mi se da ce 2. jula u Moto Klubu Street Fighter u SD Gary Wehrkamp odrzati mini skolu gitare. Al' ne znam da li je ovo vec potvrdjeno ili nije. Mislim da je to licni dogovor Srdjana Brankovica sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Пре ћеш да упознаш Russella и остатак екипе. Romeo и није баш за те пост-концертне ситуације, мада остварује сјајан контакт са фановима током свирке. Heh, meni je on najbitniji ali nebih se naravno ni za ostale bunila, svi su legende Jao sto ste mi weeepiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 E da, ne znam da li je najavljeno, ali cini mi se da ce 2. jula u Moto Klubu Street Fighter u SD Gary Wehrkamp odrzati mini skolu gitare. Al' ne znam da li je ovo vec potvrdjeno ili nije. Mislim da je to licni dogovor Srdjana Brankovica sa njim. auu, to ce da valja, obavezno mora da se gleda!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Jeste culi da KATAKLYSM, MORBID ANGEL, MARDUK, KEEP OF KALESSIN i ARSIS sviraju u SKC 14. decembra. Eto Morbid Angel-a dva puta ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Shtaaaaaaaaaa? Otkud? Kako? AAAAAAaaaaaaaaa Keep Of Kalessin Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 E stvarno,otkud ti sad to? Naravno...a i Laza voli post punk,nije covjek ogranicen samo na metal...Za vrijeme Gang of Four koncerta cuga ispred baste SKC-a i uziva,moj covjek. Auh,nemoj da me blamiras Nisam ni znao da ima taj koncert,nego smo tu sedeli i drinkovali jer je bio Rock The Night u Livingroom-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) aaaaa ne izvlaci se se kad sam posle g.o.f. provirio u skc bio je skroz prazan ,mislim da se razumemo ja sam bio u parku samo da pravim drustvo liku koji voli ta chuda ..... Edited May 13, 2008 by East Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ovaj...ne znam sta da kazem... ...moracu da priznam... Jeste culi da KATAKLYSM, MORBID ANGEL, MARDUK, KEEP OF KALESSIN i ARSIS sviraju u SKC 14. decembra. e da,sad sam provalio odakle ti to http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=37103 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Mene zanimaju detalji oko organizovanog prevoza za SD iz NS...jel ima kakvih info. o tome?? cuo sam da ce biti. Treba vec planirati kako doci tamo i nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Pa ima... Imas u Felix-u flajere,pa pogledaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Od danas zainteresovani za kupovinu karti sa podrucja Vrsca mogu meni da se obrate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Za podrucje Kikinde, meni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Ko oce da mi kupi pivo sa podrucja Zrenjanina moze meni da se obrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALISTER Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Prijatelji, svi vi koji ste zainteresovani za kupovinu kompleta ili jednodnevnih karata za CASTLE FESTIVAL u Smederevu, a da ste iz Jagodine, Cuprije, Paracina i okolnih mesta, mozete ih naruciti na na sledeci broj telefona - 064/255-90-48. Ulaznice mozete naruciti i preko ovog mail-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Evo i na forumu tapkarosa !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Niposto, Vucko je nas distributer. A i da je tapkaros, super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ne smetaju vam tapkarosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 i ja sam tapkaros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ljudi, jeste li sigurni da Lordi sinoć nisu bili na Kališu? Malopre me zvala keva i rekla mi da je na TV-u čula da su bili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ma to je bila M. Serifovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts