Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

Kakve su ovo price koje cujem o otkazivanju festivala??? :confused:

Jel sigurno?

Juce sam cula od dvoje ljudi da se bas sumnja...

Jedan je cak rekao da ce se sve to premestiti u Bg, i da ce umesto 5 dana da bude 3...

I ja sam cuo te varijante (NE o otkazivanju,vec o premestanju u BG) u subotu na Legacy-u... :confused:

напоследък четем за некви слухове че нема да има фест... това ми напомня преди 2 години у нас в България - обявиха Монстерс Оф Рок, купихме си билети (карти) и 1 месец преди обявената дата казаха че се отменя феста.... и не знам....

Da,secam se toga... :(

i kolika je cena za svih pet dana? jel 5300 ili 6000? na formularu za narucivanje pise 5300, temi "sav info" pise da je 6000 od 21 aprila, a u potpisu Elderane-a da je jos uvek 5300... mnogo zbunjujuce.

Valjda Elderane najbolje zna (sta da stavi u potpis) :);)

5300 dinara su :pivopije:

E,da,mog'o bi Elderane da prepravi to u toj temi "Sav info"...

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da i ja sam chuo priche da ce da se otkazhe...Ili da ce biti skracen na 3 dana i premeshten u Beograd...Takodje sam chuo da je prodato samo 350 karata shto zvuchi nemoguce!!! Kolko je ljudi bilo odushevljeno festival i kolko je njih prichalo da jedva chekaju da idu, ne moguce da sada ne zhele da kuep kartu!!! Ja nisam kupio jer sam chekao kraj shkole...Nedaj bozhe da otkazhu!!!! Jer je ovo jedini put da vidim Avantasiu live ikada!!! A pitanje je i Judas Priest dal ce vishe da svira....OPTIMISM!!!! NECE OTKAZATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

E Moody edituj post skini te uzvichnike !!!!!

Ma gde bre ovo je jedina sansa al ibash jedina sansa da vidim Carcass i At the Gates uzivo! Onii su duhovi koji su se vratili da pokazu nama smrtnicima da jos postoje, i da ih nezaboravimo tako lako. :/

Tako da nebi bilo lepo ista od ovoga AJDE ELDERINE RECI NESTO POVODOM OVIH TRACHEVA!

Ne znam za vas ali mene ovo Elderanovo cutanje jako plashi...tako isto beshe i za Kiss, nije se uopshte oglashavao i odjednom otkazan koncert...mislim meni je apsolutno svejedno i da prebace u Beograd i da se smanji na tri dana, ali samo da vidim bendove koje sam planirao...

Edited by power slave

Evo, jos dve karte su kupljene za Castle (za svih 5 i jedna za jedan) i zamalo dve za Slayer, da mi ne rece onaj sto prodaje da je otkazano... Pa valjda bi mi rekao i za Castle da jeste... ne znam... sve mi ovo nesto... skroz bzvze! jebi ga! Oglasi se Elderane, majku mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stvarno , bilo bi lepo da bar znamo na cemu smo . mogu da razumem studente i zaposlene ljude , ali pun mi je kurac tih likova koji u zivotu nisu bili na koncertu a puni su prica kako su oni troo . nemaju para a svako vece se drogiraju u kst-u . ako se bilo ko od vas bar delimicno prepozna u toj grupi , onda moze da mi se napusi kurca ! bagro !

Avantasia bre....Oni samo sviraju na nekoliko festivala ovog leta i to je to...Prvi, poslednji, jedini put da sviraju uzhivo!! Castle Fest mi je jedina shansa!!! Tako da, Elderane send us a sign!!! Jel treba ponovo?

Guest LadyCorpse

e ovako, shta me zanima, je l' te pre svakog koncerta vrshi se neki pretres ljudi, smatram da se chesto preteruje, ali imam razumevanja, moram zbog legacy-a, ovako, uzimali su nam kaisheve, prstenje, lance, ogrlice, narukvice, gluposti.....(metal) hoce li tako biti i na castlu, ili shta, pretres ce biti svakog dana ili...? chisto da znam da li 'svoju opremu' (mislim na nakit) da li da vukljam sa sobom, ili ne....jer recimo na maidenima su i labello uzimali...pa ono...:/.... i drugo...legacy fest, 2 dana, 13h... BEZ VODE!nije smela da se unosi, kao ni hrana, jer imalo je flashirane da se kupi, i kapiramo da ljudi hoce da zarade,al' ga preterashe,....castle je drugo, 5 dana, htece ljudi i da se osvezhe pa bih i to htela znati...

DA VAM JA SVIMA MALO JEBEM MATER STO GOVORITE DA CE BITI ORKAZAN

nece se otkazati bre 300 karata prodo Slejer a ne Castle Fest

i da ponovim

kupujem kartu samo skolu da zavrsim :D

Edited by Mita

To sam i ja rekao...Ali iz pouzdanih izvora sam chuo da je prodato samo 300 karata, Elderane i ekipa ne znaju shta ce jel ne bi voleli da im se desi isto kao za Legacy fest pa razmishljaju da premeste festival negde u Bg i da ga skrate na 3 dana i pritom izbace malu binu, znachi samo veliki bendovi! Tako sam chuo od mnogih...Jel trebaju imena?

e ovako, shta me zanima, je l' te pre svakog koncerta vrshi se neki pretres ljudi, smatram da se chesto preteruje, ali imam razumevanja, moram zbog legacy-a, ovako, uzimali su nam kaisheve, prstenje, lance, ogrlice, narukvice, gluposti.....(metal) hoce li tako biti i na castlu, ili shta, pretres ce biti svakog dana ili...? chisto da znam da li 'svoju opremu' (mislim na nakit) da li da vukljam sa sobom, ili ne....jer recimo na maidenima su i labello uzimali...pa ono...:/.... i drugo...legacy fest, 2 dana, 13h... BEZ VODE!nije smela da se unosi, kao ni hrana, jer imalo je flashirane da se kupi, i kapiramo da ljudi hoce da zarade,al' ga preterashe,....castle je drugo, 5 dana, htece ljudi i da se osvezhe pa bih i to htela znati...

sto se tice ovog prvog, to je standardna procedura i pretresivace se svakog dana 100%, bolje nemoj ama bas nista da nosis u tvrdjavu osim odece, kapiram da ce uzimati sve pa makar i labelo, jednostavno je tako.. zato sto organizator moze mnogo da najebe ako neko iz publike gadja bend nakitom/bodljama/labelom ili bilo cim drugim zato se i uzimaju svi predmeti, naravno i zbog toga sto mogu da se koriste kao oruzje.. mozda neces ti da gadjas, ali obezbedjenje se uopste ne zamara time, jednostavno uzimaju sve...

:pivopije:

Edited by Angrist.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...