Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ljudi jel se od petka vracaju pare za karte?

Ja bih stvarno bio zahvalan da mi neko odgovori na ovo... trebaju mi pare da bih uplatio letovanje..

poslao sam i mail ali nista.

Posted
The organisation of Gothic Metal Palace."

znači dešava se i u holandiji

Taj lineup nema veze sa mozgom... Ono sto je na ovoj temi najavljeno bi rasprodalo karte i u Albaniji bre!!! Dobro je da su prodali i 700 karata...

Posted

Od petka se vracaju karte, rekao sam sto puta, stvarno izvinite, ali nema sanse da stalno gledam forum i odgovorim na svaki post. Javicu se danas svima telefonom, cije kontakte imam, a da je kod nas direktno uzeta karta.

Posted
Od petka se vracaju karte, rekao sam sto puta, stvarno izvinite, ali nema sanse da stalno gledam forum i odgovorim na svaki post. Javicu se danas svima telefonom, cije kontakte imam, a da je kod nas direktno uzeta karta.

Evo, već je pet popodne, a nema te da pozoveš. ;)

Posted
Ovo radi da bi ljudi mogli postaviti pitanja u vezi zamjene karata.

Kad ce se ona izvrsiti?Ja sam uzeo kartu za svih 5 dana,i hteo bih da zamenim za cavaleru i priste.....i neke od onih postera da dobijem :da:

Posted

Ako si kupio direktno od nas kartu, dodji do Living Room-a danas ili u ponedeljak od 12-17h. Ako nisi, vrati tamo gdje si kupio.

Posted
zasto da ne...

kako je radjen koncert Toola?

rekli su dvajes puta i jedni u drugi da nema sanse da bude zajednicki fest.

Posted

Ima li, kojim SLUCAJEM, jos neko da je kupio kartu u Domu omladine, kao ja?

Isao sam u ponedeljak i juce, NAVODNO im ne radi 'sistem', pa ne mogu da mi vrate pare !!

Moze li neko da mi objasni kakav im to 'sistem' treba da vrate pare nazad, a nije im trebao kad su uzimali te iste pare i ne treba im da bi prodavali sada karte za Exit !?

Ili ja nesto propustam... U svakom slucaju, nolako mi se trose zivci i vreme...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...