Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
Uh,ne bih da budem pesimistican,al' to je ko-zna-vec-koji njegov "kraj" :udri::rolleyes:

Lik je vec vise puta zajeb'o X ljudi i uvek se digne frka,da bi posle godinu-dve-tri (kad se prasina malo slegne) bilo - oooop,eto ponovo njega :udri::no:

Lik do sada nije imao raspisanu ovako finu poternicu. :)

Edited by BeTeLgEuSe
Posted
My Dying Bride

Opeth

Katatonia

Mercenary

Masterplan

Beyond Twilight

Wolverine

Anathema

Vanden Plas

Pelican

Isis

Jest da si promasio temu, ali svaka cast na izboru :pivopije:

Posted (edited)

pretpostavljam da je ovaj drugi na listi :D

mada bi odlično pao bilo koji od njih...

Edited by [kinetic]
Posted
Jest da si promasio temu, ali svaka cast na izboru :pivopije:

Hvala. Ziveli.

I potrefio si jedan bend koji je prioritet za Castle Festival!

Dovoljno. Nadam se da cete uspeti.

mada bi odlično pao bilo koji od njih...

Upravo tako.

Posted

100 posto je u pitanju jedan od nabrojanih doom bendova. Dajte te nove objave već jednom, prevrću mi se jaja dok čekam. Ako već nije mogao celi line up da bude objavljen do kraja februara, moglo je par objava da padne, pa ostale kasnije. Ne čekate valjda svih 20 da objavite odjednom?

Posted

E, jebi ga! Majke mi, stalo mi je vise od vas da vise objavimo taj raspored, i zavrsimo! Ne mogu, dok menadzeri ne potvrde. Samo bi bezveze dizali frku, ovako, bolje da cutimo do potvrda. Neke smo vec natuknuli, ko cita izmedju redova.

Posted

Meni se najvise svidjaju prijedlozi za Rhapsody Of Fire, Into Eternity, Manowar, In Flames, Symphony X, Dimmu Borgir, Carcass, Cradle Of Filth, Dream Theater, Iced Earth, Within Temptation, Scar Symmetry, i jos njih nebrojeno, ali jebi ga :) Bice jos bar 6 bendova, i to ne zanemarljivih, vec mnogo vecih od npr. Adagio, Tyr, Brutal Truth...

Posted

Meni je baš žao što nije ispalo ništa od Dream Theatera ove godine, ali, koga nema, bez njega se može. Ide se na Judas Priest, Helloween, Avantasia i još nešto, ali ne znam šta... Razmisliću kada vidim program.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...