apocalypsetb Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Pa ni mi nismo verovali da ce ljudi u 21 veku u sred Beograda da spale ambasada, pa se dogodilo. Verujte nije ni malo lako sada biti u poziciji da potvrdite bend za Srbiju. Velika Britanija SAD i Njemacka su izdale uputsvto svojim gradjanima da nije bezbedno da putuju na teritoriju Republike Srbije. naravno nije ovo nikakav alarm ali prosto svi cekaju da se strasti malo smire pre nego sto defintivno potvrde bendove. A iz naseg ugla mi smo zboh neobjavljivanja bendova vec izgubili dosta novca, jer smo spreceni da pustimo jednodnevne karte u prodaju.
Verbat Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 A iz naseg ugla mi smo zboh neobjavljivanja bendova vec izgubili dosta novca, jer smo spreceni da pustimo jednodnevne karte u prodaju. Ne treba ni da ih pustate u prodaju, jer su petodnevne isplativije.
apocalypsetb Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Istina je da su jeftinije ali nece svi ljudi biti na festivalu 5-dana.
Totamealand Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Da, ali će petodnevne karte na kraju moći da se menjaju za različite dane.
apocalypsetb Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Nece biti moguce nikakvo menjanje karata.
Guest Kriki Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Nece biti moguce nikakvo menjanje karata. Mislim da je covek mislio na preprodavanje izmedju ljudi!
Totamealand Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ma nemoj? Evo kakvu mi je poruku Elderane poslao pre nekoliko meseci kada sam ga pitao kako funkcionišu karte. Pozdrav! Jeste, jedna karta za sve dane. Kad dodjes u Smederevo na fest na osnovu te karte dobices narukvice i komplet karata za sve dane. Ako me neko od vas zajebava, stvarno niste fer.
enclave Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 To namerno rade. Evo sta su meni poslali Elderane: Ma onaj Totamealand je picka. Mi necemo njega na festivalu da nam kvari reputaciju.
Totamealand Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 (edited) Provalili su me. Ali sad ozbiljno, ko mene ovde zajebava? Dogovorite se već jednom šta ćete da radite. Edited March 2, 2008 by Totamealand
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Pa ni mi nismo verovali da ce ljudi u 21 veku u sred Beograda da spale ambasada, pa se dogodilo. Verujte nije ni malo lako sada biti u poziciji da potvrdite bend za Srbiju. Velika Britanija SAD i Njemacka su izdale uputsvto svojim gradjanima da nije bezbedno da putuju na teritoriju Republike Srbije. naravno nije ovo nikakav alarm ali prosto svi cekaju da se strasti malo smire pre nego sto defintivno potvrde bendove. A iz naseg ugla mi smo zboh neobjavljivanja bendova vec izgubili dosta novca, jer smo spreceni da pustimo jednodnevne karte u prodaju. Znao sam...
jana03 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 alo zemlja zove ludake...... ljudi ajde dogovorite se pa izadjite pred nas sa nekim zvanichnim stavom nemojte nas jebati za karte!!!! sta treba da pomislimo da niko nece ni da dodje da svira kod nas zbog jebene ambasade o cemu se radi??? ajde nek neko kaze nesto ozbiljno, jel ziv elderane??
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Pa, logično je da ćemo svi to pomisliti.
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Nisu u pitanju samo ambasade, to je bilo nasilje jednog dana i možda se neće ponoviti (mada, nisam siguran, jer se najavljuju novi mitinzi), nego je problem u neprijateljskom stavu koji je naša vlast zauzela prema državama koje priznaju Kosovo. Kako očekivati da njihovi građani budu bezbedni u neprijateljskoj zemlji?
Elderane Posted March 2, 2008 Author Report Posted March 2, 2008 alo zemlja zove ludake...... ljudi ajde dogovorite se pa izadjite pred nas sa nekim zvanichnim stavom nemojte nas jebati za karte!!!! sta treba da pomislimo da niko nece ni da dodje da svira kod nas zbog jebene ambasade o cemu se radi??? ajde nek neko kaze nesto ozbiljno, jel ziv elderane?? Ej, nedelja je! Ne radimo danas, ne odgovaram nedeljom, nego ako slucajno banem na net, odmaram se, pijem kafe, i festival me malo manje zanima nego radnim danima. Rekao sam, bice jednodnevnih karata, do 10. Marta. A sto se petodnevnih tice, naravno da cemo naci nacin da sprovedemo sistem: 1 covjek, jedan komplet karata. Necemo dozvoliti da 5 ljudi zajedno kupi petodnevnu kartu, pa svi idu po 1 dan, to zaboravite. To je zvanican stav, a kako cemo to uraditi, javicemo kad dodje vrijeme. Prvo lineup, pa raspored po danima, pa jednodnevne karte, pa kamp, pa gomilu stvari, prije toga. Sto se tice bendova, ne bi trebalo niko da otkazuje zbog Kosova, niti ima naznaka za to, prvenstveno sto nemamo neke velike americke bendove, u kojima bi bio najveci problem.
jana03 Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 chicha, to mi kazi. premro sam sinoc a ti prinche ne pravi frku choveche,polako
Elderane Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 (edited) Konacno prva potvrda! Imamo cast da Vas obavijestimo da ce britanske legende, kontroverzni Cradle Of Filth, nastupiti na Castle Festivalu. Jos 5-6 stranih bendova, i mi smo zavrsili sa bookingom za ovu godinu, sto znaci da cemo uskoro izaci sa jednodnevnim kartama, a i svim potrebnim informacijama o kampu, i ostalom. A tek iznenadjenja u novim objavama... Edited March 3, 2008 by Elderane
VoivodBG Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 (edited) Kapiram da ce blekerke da sada posvrsavaju, djeah. Edited March 3, 2008 by Ultimate Bastich
_powerslave_ Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Svaka chast za Cradle.... nekad davno beshe to moj omiljeni bend...
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 znaci iznenadjenjima stvarno nikada kraja nije da ih slusam, ali nije i da ne mogu da ih slusam a jos kad u zadnjoj recenici stavi "tek slede prava iznenadjenja" onda stvarno covek da umre od znatizelje :) svaka cast @elderane: jel ti stigao cd? meni jeste
_powerslave_ Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Objavite Opeth i svi ce se iznenadimo... hehe
Elderane Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 @elderane: jel ti stigao cd? meni jeste Aaaaaaaaaa... Kad je stigao? Oko koliko sati?
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 stize brate malopre, doneo mi postar pre pola sata najvise naplatio mi 2101din ajd da ne spamujem temu... nego da li do sutra ocekujete jos neku potvrdu, mislim super je i jedna objava za dan ali pitam
Recommended Posts