Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted
Te tri jednodnevne karte će verovatno koštati više nego karta za svih pet dana koju sam ja kupio (4400 dinara).

Ne, ne, ne, sine naivni, tri kompleta karata! Po jedna od svake platice koju moj bata donese kuci, a dok stigne red za trecu hvatacemo se za glavu kad skontamo cenu! A drugog nacina nema... :icon_ne:

Ako na to dodamo i dve jednodnevne za Legacy i jednu da bih ja mogla da gledam Ministry... Sreca sreca radost... :udri:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

auuu pa zar ne mozete da pozajmite i kupite sad karte dok ne poskupe :(

ili da uzmes i ti nesto da radis, naravno mislim da legalne poslove :) :)

Posted

Ja sam danas dobio potvrdu da će da mi vrate pare od školarine, kao i da mi je stipendija značajno povećana. Biće para za sve, samo da stanje u zemlji bude stabilno. U protivnom, dinar će devalvirati, a bendovi neće dolaziti i sve će otići u kurac.

Posted
auuu pa zar ne mozete da pozajmite i kupite sad karte dok ne poskupe :(

ili da uzmes i ti nesto da radis, naravno mislim da legalne poslove :) :)

Pa mislis da nisam probala? Al mi nesto ne ide to nalazenje posla, bar onih koji su u rangu legalnih :)

A da li si ti probao da uzajmis od nekog 5000? :)

Posted

pa i nisam :(

2-3 soma daju al vec 5 nisam ni trazio :)

ma trazi od organizatora da ti daju neki popust na kolicinu, kad vec ides porodicno :pivopije:

Posted

jebiga, to je kao ona prica "narodu se ne moze udovoljiti" sa ocem, sinom i magarcem, i na kraju provale da je najbolje da rade kako su i mislili...

Tako rade i organizatori, jer ipak oni ulazu kintu

Posted

"Velike" bendove mozemo gledati na solo koncertu, dok za "male" nisu bas izgledne sanse. Festivali su idealna prilika da se oni vide, ali avaj...

Posted

Živa istina. Ali, opet, niko ne bi imao dovoljno love da su Lordi, Judas Priest, Whitesnake i Def Leppard pravili solo koncerte. Ovako, po relativno maloj ceni možemo da vidimo neke ekstra bendove (kraće sviraju, što jes' jes', ali zato je jeftino), plus još neke manje poznate bendove.

Posted

E, ljudi, nisam u toku... Je l' objavise onaj bend kojeg smo cekali da objave... vec duze vreme? :confused:

Živa istina. Ali, opet, niko ne bi imao dovoljno love da su Lordi, Judas Priest, Whitesnake i Def Leppard...

Zaboravio si HELLOWEEN! :D

Posted

Ne zelim da zvucim kao neko ko navija za neki od festivala, ali realno mi se koncepcija Legacy-a mnogo vise dopada, jer je okrenuta fanovima, a Castle sve vise sirokim narodnim masama.

Posted
+Avantasiu

+Evergrey

Ne, ne... rek'o sam Helloween! :)

...ali realno mi se koncepcija Legacy-a mnogo vise dopada...

Krivo mi samo sto je Rage tamo... Vise bih voleo da je kod nas! Mislim, na Castleu! :bigblue:

Posted

Pa sta vredi da dodje gomila anonimusa , kad niko nece da dodje da gleda . bas neko hoce da se 5 dana cima do smedereva zbog takvih , osim onih ,,troo'' , a to se organizatorima nikada ne bi isplatilo . Dobro , mogli bi da ustede na tusevima , njima ne treba ...

Posted (edited)

U eri brzog interneta kad nam je sve dostupno reci da je neki bend anonimus moze samo neko koga bas briga za muziku. 'bes ti takvog metalca koji slusa samo "velike" bendove.

Ne znam da je i jedna osoba predlozila Lordi, Def Leppard, pa ih ipak dovode.

Edited by Omen
Posted
U eri brzog interneta kad nam je sve dostupno reci da je neki bend anonimus moze samo neko koga bas briga za muziku. 'bes ti takvog metalca koji slusa samo "velike" bendove.

Ne znam da je i jedna osoba predlozila Lordi, Def Leppard, pa ih ipak dovode.

Pa i ti anonimusi bi bili Veliki da su Veliki , ali nisu! :evotigana:

Posted

dok mi polemisemo nasi organizatori zadovoljno trljaju ruke, ako nekom nije jasno zbog cega - stvar je prosta

vrlo dobro znaju da ce veliki bendovi da im obezbede veliki broj jednodnevnih gostiju odn karata

opet prodace i veliki broj kompleta jer, ipak, nesto ovako veliko se prvi put desava u nas, greota propustiti svih 5 dana

potrudili su se da naprave spisak od kog se jezi koza, bice za svakog ponesto

kuci cemo otici zadovoljni svi kako god da bude u sd pocetkom jula

da, da slobodno mozemo da nastavimo o koncepciji ovog ili onog ili svejedno....

jebote konachno metal festival...... pzzz svima

Posted
konachno metal festival

To je najbitnije, ali ne treba da samom tom cinjenicom budem zadovoljni, vec mislim da nasi predlozi treba da doprinesu da festival bude sto bolji.

Posted

Pa, ima mnogo više malih nego velikih bendova, po popularnosti. I Evergrey je mali bend, i Avantasia-u malo ljudi sluša, iako tamo sviraju poznati muzičari... Ma, kod nas je i Helloween mali bend, sudeći po poseti na koncertu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...