Faustus Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Te tri jednodnevne karte će verovatno koštati više nego karta za svih pet dana koju sam ja kupio (4400 dinara). Ne, ne, ne, sine naivni, tri kompleta karata! Po jedna od svake platice koju moj bata donese kuci, a dok stigne red za trecu hvatacemo se za glavu kad skontamo cenu! A drugog nacina nema... Ako na to dodamo i dve jednodnevne za Legacy i jednu da bih ja mogla da gledam Ministry... Sreca sreca radost...
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 auuu pa zar ne mozete da pozajmite i kupite sad karte dok ne poskupe ili da uzmes i ti nesto da radis, naravno mislim da legalne poslove :)
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ja sam danas dobio potvrdu da će da mi vrate pare od školarine, kao i da mi je stipendija značajno povećana. Biće para za sve, samo da stanje u zemlji bude stabilno. U protivnom, dinar će devalvirati, a bendovi neće dolaziti i sve će otići u kurac.
Faustus Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 auuu pa zar ne mozete da pozajmite i kupite sad karte dok ne poskupe ili da uzmes i ti nesto da radis, naravno mislim da legalne poslove :) Pa mislis da nisam probala? Al mi nesto ne ide to nalazenje posla, bar onih koji su u rangu legalnih A da li si ti probao da uzajmis od nekog 5000?
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 pa i nisam 2-3 soma daju al vec 5 nisam ni trazio ma trazi od organizatora da ti daju neki popust na kolicinu, kad vec ides porodicno
Apostol Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Eto mene tu sigurno... Jos samo kada bi doveli Carcass ljudi i mogu da izvrsim samoubistvo posle toga...
Verbat Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Umesto da bude sto vise "malih" bendova, ovaj fest forsira mainstream. Nejasno.
Totamealand Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 A šta će nam što više malih bendova kada možemo da gledamo legende?
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 jebiga, to je kao ona prica "narodu se ne moze udovoljiti" sa ocem, sinom i magarcem, i na kraju provale da je najbolje da rade kako su i mislili... Tako rade i organizatori, jer ipak oni ulazu kintu
Verbat Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 "Velike" bendove mozemo gledati na solo koncertu, dok za "male" nisu bas izgledne sanse. Festivali su idealna prilika da se oni vide, ali avaj...
KaSSa Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 (edited) Nejasno?! Ne smem nista da pisem, il' ce da mi izbrisu komentar il' ce da me izbace dozivotno! Edited March 3, 2008 by KaSSa
Totamealand Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Živa istina. Ali, opet, niko ne bi imao dovoljno love da su Lordi, Judas Priest, Whitesnake i Def Leppard pravili solo koncerte. Ovako, po relativno maloj ceni možemo da vidimo neke ekstra bendove (kraće sviraju, što jes' jes', ali zato je jeftino), plus još neke manje poznate bendove.
KaSSa Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 E, ljudi, nisam u toku... Je l' objavise onaj bend kojeg smo cekali da objave... vec duze vreme? Živa istina. Ali, opet, niko ne bi imao dovoljno love da su Lordi, Judas Priest, Whitesnake i Def Leppard... Zaboravio si HELLOWEEN!
Verbat Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ne zelim da zvucim kao neko ko navija za neki od festivala, ali realno mi se koncepcija Legacy-a mnogo vise dopada, jer je okrenuta fanovima, a Castle sve vise sirokim narodnim masama.
KaSSa Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 +Avantasiu +Evergrey Ne, ne... rek'o sam Helloween! ...ali realno mi se koncepcija Legacy-a mnogo vise dopada... Krivo mi samo sto je Rage tamo... Vise bih voleo da je kod nas! Mislim, na Castleu!
José Luis Chilavert Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Pa sta vredi da dodje gomila anonimusa , kad niko nece da dodje da gleda . bas neko hoce da se 5 dana cima do smedereva zbog takvih , osim onih ,,troo'' , a to se organizatorima nikada ne bi isplatilo . Dobro , mogli bi da ustede na tusevima , njima ne treba ...
Verbat Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 (edited) U eri brzog interneta kad nam je sve dostupno reci da je neki bend anonimus moze samo neko koga bas briga za muziku. 'bes ti takvog metalca koji slusa samo "velike" bendove. Ne znam da je i jedna osoba predlozila Lordi, Def Leppard, pa ih ipak dovode. Edited March 3, 2008 by Omen
KaSSa Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 U eri brzog interneta kad nam je sve dostupno reci da je neki bend anonimus moze samo neko koga bas briga za muziku. 'bes ti takvog metalca koji slusa samo "velike" bendove. Ne znam da je i jedna osoba predlozila Lordi, Def Leppard, pa ih ipak dovode. Pa i ti anonimusi bi bili Veliki da su Veliki , ali nisu!
jana03 Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 dok mi polemisemo nasi organizatori zadovoljno trljaju ruke, ako nekom nije jasno zbog cega - stvar je prosta vrlo dobro znaju da ce veliki bendovi da im obezbede veliki broj jednodnevnih gostiju odn karata opet prodace i veliki broj kompleta jer, ipak, nesto ovako veliko se prvi put desava u nas, greota propustiti svih 5 dana potrudili su se da naprave spisak od kog se jezi koza, bice za svakog ponesto kuci cemo otici zadovoljni svi kako god da bude u sd pocetkom jula da, da slobodno mozemo da nastavimo o koncepciji ovog ili onog ili svejedno.... jebote konachno metal festival...... pzzz svima
Verbat Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 konachno metal festival To je najbitnije, ali ne treba da samom tom cinjenicom budem zadovoljni, vec mislim da nasi predlozi treba da doprinesu da festival bude sto bolji.
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Pa, ima mnogo više malih nego velikih bendova, po popularnosti. I Evergrey je mali bend, i Avantasia-u malo ljudi sluša, iako tamo sviraju poznati muzičari... Ma, kod nas je i Helloween mali bend, sudeći po poseti na koncertu.
Verbat Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ako cemo tako gledati, onda ne znam sta ce nam koncerti/festivali.
Verbat Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Videcemo koji su to preostali bendovi koje ce potvrditi. Ostalo je jos 6-7 imena. Samo se nadam da nece biti neki novi Lordi, D.Leppard i sl.
Recommended Posts