Melodicus Deathus... Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Bice Castle i sledece godine, ne moraju bas sve da ih dovedu ove... Bice sledece, jel da?
Sleaze Glammer Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 ajd ljudi ne budite seronje. Pogledao sam zadnjih par strana, nista ne pise o rasporedu bendova... ko-kad-svira
LazaGNR Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Jedina zamerka je da je 5 dana malo zeznuto zbog nas koji radimo - moracu da uzmem mini odmor K'o sto sam i drugima rek''o - das otkaz i resena stvar ajd ljudi ne budite seronje. Pogledao sam zadnjih par strana, nista ne pise o rasporedu bendova... ko-kad-svira Ono sto znam da je Judas Priest 1. jula,a 3. Sodom i Whitesnake. I 5. valjda Evergrey. Ostalo potrazi na sajtu ili pitaj organizatore...
LazaGNR Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 4. Avantasia, 5. Helloween takođe. E u kurac... Necu ih videti :(
oʞɾoƃ Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 pa nece wishe od sat ipo-dwa... Koji si ti optimista Ja cenim 1:15 max.
crusader84 Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 E u kurac... Necu ih videti :( Jbt, pa propusti taj Manowar jednom, aman! Gledao si ih XX puta i gledaćeš ih XX puta,a ovde ćeš propustiti bar 20 bendova zbog toga, ajde ostali ali eto ta Avantasia, boga pitaj da li ćeš ikada imati priliku ponovo! Da se sad objavi da sviraju npr u Novom Sadu Maiden i Purple (2 omiljena mi benda) u vreme Castle festivala, ne bih išao! Maiden ću i ovako i onako da gledam u Splitu, Purple sam već gledao 2x u ovoj postavi, a kako ih znam, opet će oni da navrate... Ma garant će i kod nas Manowar skoro!
Elderane Posted March 5, 2008 Author Report Posted March 5, 2008 Ja im se nadam vec sledece godine, mozda na Castle Festu (ne shvatajte ovo ni kao kakvo obecanje, ili slicno, samo moje puste zelje...)
crusader84 Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Jel to samo meni piše na sajtu festivala da ima još 284 dana? A nema ni vesti za Cradle of Filth...
_powerslave_ Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Kad objavljujete headlinera za drugi dan?
Elderane Posted March 5, 2008 Author Report Posted March 5, 2008 Pa, Cradle Of Filth? Sta su oni, ne mislis valjda da su nebitni likovi?
SSJ_5 Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Pa, Cradle Of Filth? Sta su oni, ne mislis valjda da su nebitni likovi? XD XD XD Nema mene na drugom danu ... Osim ako ne bude nesto dobro. Tipa ... Carcass (izgleda vec puste zelje)??????
jana03 Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 sve nas muci ista muka lajn ap evo ovo sam naso po sajtovima bendova( moyda i nije tacno) 1. cavalera consp, expedition delta, judas 2. tyr 3. sodom, siolwork, atg, ws, negura bunget 4. avant 5 evergrey, sybreed, helloween, innerwish def lepp nisu 1 imaju tezgu a valjda ni 2. ako neko nesto jos zna pricajte
Guest Hoppy Bunny Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 mislis, ako se zna line-up? tj, bendovi koji su odavno objavljeni?
jana03 Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 mislis, ako se zna line-up? tj, bendovi koji su odavno objavljeni? ma ne, mislio sam ono, raspored po danima kad ko svira dajte info vi internet manijaci
Tanya Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Adagio je treceg ako se dobro secam podatka sa njihovog sajta
azal Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 comment sa engleskog sajta castle festa weee...Whitesnaaake...and Def Leppard!!!! I can bring grandma with me Seriously...uber lame
Totamealand Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 1. Jul - Judas Priest 4. Jul - Avantasia 5. Jul - Helloween Ovo je ono što znam da ću gledati. E sad, videćemo da li će da padne još neki dobar heavy/power/prog...
Bili_Piton Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 weee...Whitesnaaake...and Def Leppard!!!! I can bring grandma with me Seriously...uber lame Koji retard.
Alx_WS Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Koji retard. Pa da.... mslm - jesam ja mozda glup ili nesto pa ne kontam....ali - sta tu ima smesno?
Tanya Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Pa da.... mslm - jesam ja mozda glup ili nesto pa ne kontam....ali - sta tu ima smesno? Mozda bas to sto je lik retard?
Recommended Posts