Alx_WS Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Sasvim moguce xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 swe je moguce u owom swijetu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) Proradio je sajt inace bilo mi dosadno pa sam napravio ovaj banner : mogu da dobijem besplatnu kartu ?? :) Edited March 6, 2008 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ_5 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 A u drugi dan bi lego neki solo gitarista ko kec na 11 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ...not Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Nadam se da će ovi glavni bendovi da sviraju kasno noću, da ne moram da putujem u Smederevo rano, a i da mi ne bude problem posle da čekam jutarnji bus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Jbt, pa propusti taj Manowar jednom, aman! Gledao si ih XX puta i gledaćeš ih XX puta,a ovde ćeš propustiti bar 20 bendova zbog toga, ajde ostali ali eto ta Avantasia, boga pitaj da li ćeš ikada imati priliku ponovo! NE MOGU!!!!!!! To je jace od mene Da se sad objavi da sviraju npr u Novom Sadu Maiden i Purple (2 omiljena mi benda) u vreme Castle festivala, ne bih išao! Maiden ću i ovako i onako da gledam u Splitu, Purple sam već gledao 2x u ovoj postavi, a kako ih znam, opet će oni da navrate... To je zato sato nisi fan Ja im se nadam vec sledece godine, mozda na Castle Festu (ne shvatajte ovo ni kao kakvo obecanje, ili slicno, samo moje puste zelje...) Uh,ako bude tako castim SVE pivom (i organizaciju i ljude - posetioce) :pivopije: sve nas muci ista muka lajn ap evo ovo sam naso po sajtovima bendova( moyda i nije tacno) 1. cavalera consp, expedition delta, judas 2. tyr 3. sodom, siolwork, atg, ws, negura bunget 4. avant 5 evergrey, sybreed, helloween, innerwish OK,bar cu nesto odgledati od ovog... Nadam se da će ovi glavni bendovi da sviraju kasno noću, da ne moram da putujem u Smederevo rano, a i da mi ne bude problem posle da čekam jutarnji bus. pa tesko da ce biti drugacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 E sad ja malo da neshto napishem jer nisam odavno! Shto se tiche festa zanimaju me samo Judas Priest, Helloween, Avantasia, Whitesnake, Expedition Delta... Ali prvobitno idem zbog Avantasie! I zbog Forever Storma lol... E sad! Izgleda mi kao da neko zheshce zheli da Castle Fest propadne! Jer taj neko (ne znam ko je), je bukirao Slayera istog meseca kao i ovaj festival znajuci da vecina metalaca bi pre otishla na Slayer nego na sve ove bendove (nravno ja sa ponosom ne spadam u tu grupu)! Ne znam mozda greshim, ali to je bilo glupo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 kolko znam, Def Leps i Whitesnake su treci dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Yes,yes,yes! Ima sanse da odgledam i Def Leppard (ako sviraju 3. ) ... znajuci da vecina metalaca bi pre otishla na Slayer nego na sve ove bendove (nravno ja sa ponosom ne spadam u tu grupu)! Ne znam mozda greshim, ali to je bilo glupo! Pa..uzmi u obzir i ekonomski faktor (tj. cenu karte;za jedno i za drugo) Mislim,Slayer ce manje da kosta (cini mi se;ne znam ) od jednodnevne karte za bilo koji festival u Srbiji (bilo Castle,Legacy,Exit ili koji vec)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 To cemo jos da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Dobro ljudi,postovao sam ono napamet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Hah pa i ja sam napamet, ali tako je! Nego recite mi ko je od pevacha Avtasie potvrdio dolazak! Ima li shanse za Rob Rocka, Bob Catleya i Oliver Hartmanna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 E da,podsetio si me na ovo: ... ajde ostali ali eto ta Avantasia, boga pitaj da li ćeš ikada imati priliku ponovo! Pa...u neku ruku sam vec gledao Avantasia-u Tacnije Tobias-a sa EdGuy-om kako izvode tu pesmu (Avantasia) A ti nisi,njanja-njanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Ma bilo bi najbolje da izvedu Sign Of The Cross Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 jok bre, 7 andjela, onda bi postava manje-vise bila poznata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Mislim da ce Sign Of The Cross svirati ko god da bude u postavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Sign Of The Cross??? Da neće Blaze da im peva??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 To cemo jos da vidimo. da vidis kako se sad javljas kad je proradila konkurencija ima li bar nekih novosti ili da organizujemo samoobvestavanje? koliko ce najava sleyera da utice na castle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Ako ne dođe DeFeis, nije to to. Bez The Final Sacrifice, nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 sve nas muci ista muka lajn ap evo ovo sam naso po sajtovima bendova( moyda i nije tacno) 1. cavalera consp, expedition delta, judas 2. tyr 3. sodom, siolwork, atg, ws, negura bunget 4. avant 5 evergrey, sybreed, helloween, innerwish def lepp nisu 1 imaju tezgu a valjda ni 2. ako neko nesto jos zna pricajte Krajnje mi je cudno da 4 velika headlinera sviraju istog (treceg) dana. Mislim, nije da mi smeta, ali broj headlinera po svakom danu bi trebalo da bude ujednacen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Krajnje mi je cudno da 4 velika headlinera sviraju istog (treceg) dana. Mislim, nije da mi smeta, ali broj headlinera po svakom danu bi trebalo da bude ujednacen. nista nisam izmisljao, samo sam u nedostatku info otiso na sajtove bendova i napisao ono sto sam tamo video,jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Sign Of The Cross??? Da neće Blaze da im peva??? Valjda to nije taj Sign of the cross... Ali voleo bih da jeste, nego šta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ja mislim da ce slayer uticati na festiwal... to je neko moje mishljenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Ma ja jedva chekam Avantasiu! Vec sam postovao wishlist na Avantasia topicu! Btw bilo bi do jaja, kao shto reche Vlada Forever Storm 7 angels: Tobias, Rob Rock, Oliver Hartman, Kiske, Hansen, Matos, David... I josh plus Jorn Lande i vishe mi niko ne treba! Ma kakav bre Cooper pored ovakvog line upa! Samo da dodju Shacha Paeth i Henjo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts