Rob Swire Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ja imam 25 godina i delim powerslave-ov stav. da, ali ti si specifican slucaj...
Elderane Posted December 4, 2007 Author Report Posted December 4, 2007 Nemojte o tome, molim vas. Nije stvarno bitno kojih ce biti zanrova. Ja rekoh svakih, pa i onih koje mnogi ne vole, ali nekima su omiljeni. A, opet, sad u cetvrtak objavicemo neka mega imena, pa sam siguran da ce biti i nezadovoljnih tim prvim talasom bendova. Na kraju ce sigurno biti za svakoga top 5 bendova, ali, nemojte ocekivati da ce neciji ukus biti pogodjen svakim bendom.
_powerslave_ Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Izvini Elderane nije mi bio cilj da skrenemo s teme... al shta cesh kad su neki ljudi zeljni bezpotrebne rasprave...
Elderane Posted December 4, 2007 Author Report Posted December 4, 2007 Pa. sto se meni izvinjavas, ja vam samo kazem da po meni nema potrebe da se oko toga prepirete. Jebi ga, ja prije koju godinu nisam mogao da smislim nista osim heavy/power/prog metala, pa sada mogu slobodno da kazem da slusam sve osim HC. Mozda i to pocnem slusati, ko zna
Duxa Deathroll Rising Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Slazem se!!! Za svakoga po nesto!!! Osim Tokio Hotela....ako moze.... Njihove fanove ne racunam u ljude,i nemaju pravo na misljenje!!!! Za njih demokratija ne vazi!!!
Elderane Posted December 4, 2007 Author Report Posted December 4, 2007 Dobro, onda nece biti Tokyo Hotela na festivalu
Sandman Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Dobro, onda nece biti Tokyo Hotela na festivalu Nije valjda da ste ih otkazali?
Elderane Posted December 4, 2007 Author Report Posted December 4, 2007 Jebi ga, nisu se uklapali sa ostalim imenima
Sandman Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) Tokio Hotel svejedno dolazi u BG EDIT: Edited December 4, 2007 by Sandman
Chicken Little 420 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Izvini Elderane nije mi bio cilj da skrenemo s teme... al shta cesh kad su neki ljudi zeljni bezpotrebne rasprave... nemoj sad, kao ne slusas HC a sviras u industrial metal hardcore bendu... jao, macan ce me ubiti... pardon, ovo se ne odnosi na -powerslave-a, nego na elderane-a...
_powerslave_ Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 pardon, ovo se ne odnosi na -powerslave-a, nego na elderane-a... Ja gledam shta pishesh... kakav crni hardcore bend...
Chicken Little 420 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 pogresno sam citirao. my mistake.
Bata Trokrilni Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ne sumnjam da će spisak bendova za mene biti mnogo bolji od onog na Ušću. Ali, ako ne dovedete Primal Fear, ... Šalim se, samo ću tražiti objašnjenje šta je prepreka da ih dovedete.
Cyber Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Dobro, onda nece biti Tokyo Hotela na festivalu Kako Slijepcevic mudro pokusava da zavara narod :mhihi:
METAL Man Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Dobro, onda nece biti Tokyo Hotela na festivalu Sniff... Tokio Hotel svejedno dolazi u BG Stvarno? O boze... gde ode ovj svet... Da li se zna makar okvirno koliko ce kostati karta za ovo cudo? Hoce li premasiti cifru od 7000?
DragonHeart Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Da li se zna makar okvirno koliko ce kostati karta za ovo cudo? Hoce li premasiti cifru od 7000? Ne pretjeruj
METAL Man Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Sta to treba da znaci? Za Legacy fest je 4000 za dva dana, ovde je 5, pa red je da najave da krenem da stekam kintu.
DragonHeart Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 To treba da znaci da ce cijena biti mnogo manja od te koju si naveo, a za 40-ak sati ces znati tacno koliko ces novca trebati da izdvojis
LazaGNR Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Sta to treba da znaci? Za Legacy fest je 4000 za dva dana, ovde je 5, pa red je da najave da krenem da stekam kintu. Napisao je Elderane na nekoj od predhodnih strana nesto tipa (improvizujem) "Po svemu ce liciti na Wacken,osim po ceni" (kad se bila povela prica o Wacken-u) So don't worry
Elderane Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 Bas ste me preozbiljno shvatili Pa, da je cijena wackena, valjda bi bila 8800 dinara. Ovako, mi smo sa line upom blizu, nadam se, tako da cemo cijenu korigovati po tome. Inace, kao sto sam i rekao, ne ocekujte sada sve, samo nekoliko hedlajnera, na osnovu kojih se moze dosta zakljuciti. A, ko je vec zainteresovan za ovaj fest, neka ustedi neke pare, znate da smo uvijek prema najprivrzenijim metal fanovima uvijek pokusavali da izbunarimo bar neki fan pit, prve redove, popust...
Bata Trokrilni Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Moraću dosta da izdvojim za putovanja do Smedereva i nazad svih 5 dana.
LazaGNR Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 A odbro,sta sad...k'o da ti je Smederevo ne-znam-ni-ja gde
Recommended Posts