Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mrzi me da čitam prethodne stranice, jel ono reče Elderane da će biti još 1 veliki prog bend? Nešto se ne sećam da su se izjašnjavali po pitanju Dream Theater i Symphony X, dakle valjda će nešto od toga da uleti...

Edited by crusader84

-Kako kome. A i realno i da 69 Eyes rade jos 20 godina, nece biti veci ni u kom pogledu od Paradise Lost.

-To je jaaako diskutabilno koji je pravac najslusaniji, ali ti mogu reci da ja jbg NE mislim do je Folk na vrhu...

-Koje krljacine? (Cannibal Corpse, Morbid Angel, Suffocation, Incantation, a svi ti bendovi su bili na Legacy etiketi! I ko jos??? Ako je tebi 4-5 benda "koliko hoces", onda jbg priznajem da nisam skroman). Metal je METAL jbm li ga, ne melodika...

Potpuno si u pravu,metal nije za mekushce,neka idu da slushaju Tinu Tarner i Majkla Dzeksona! :)

Jedva chekam Dismember i Brutal Truth!Ko zna sta ce josh da objave...A uzivace se i uz Nuclear Assault i Sodom.

Mrzi me da čitam prethodne stranice, jel ono reče Elderane da će biti još 1 veliki prog bend? Nešto se ne sećam da su se izjašnjavali po pitanju Dream Theater i Symphony X, dakle valjda će nešto od toga da uleti...

Elderane mi reče nedavno da slobodno zaboravim na DT. Šteta... Drugi put.

Kontam da su ovo sve vec bendovi koji su jos pre potvrdjeni za metal kamp .negde sam napisao cak :korpiklani,tankard.... i sto onda kad vec nema nista od Iceda , ne moze Annihilator ????? :((((((( -jebote spajate hevi-death kompilaciju (ovo zadnje vec samo da i ja malo serem,inace je ekstra uklopljeno :) )

Ma dolaze oni pre ili kasnije, i onako pun ku*ac Finca na festu, ne bi me čudilo i njih da objave... :lol:

Bedaq je propuštati ove "unikatne" turneje kao što ove godine imaju Maideni, W.A.S.P. i Queensryche...

Mozda ce sledece godine biti bolje,ipak je ovo prvi put,kako god okrenes.

Ljudi prvi put krenuli da organizuju festival,i dobili ispale nekih bendova,to treba razumeti u neku ruku,mozda nisu bas toliko profesionalni,ali sve se uci,pa se nadam da sledecih godina nece biti po sistemu ''daj sta das''.Ovo je pilot epizoda sa Judasima(stvarno,svaka cast),Helloweenom (iako ih ne slusam,cenjeno ime svakako) i jos koje ime pride.Stvar se tek zahuktava,ne serimo vise o tome da ima vise ovoga nego onoga,vec dajte podrsku da festival uopste i nastavi sa odrzavanjem.On ce ionako postojati zbog ljudi koji zele da otmu pare kao i zbog onih koji vole dobru muziku,i nemojmo onda da blatimo nesto sto je zbog nas.Elderane samo napred!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...