Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Elderane, rece mi Laza (e sad dal se salio ili ne, ne znam) da pitam tebe za dovodjenje Manowar-a u Srbiju?

To bi bilo superishka,ali tesko.Mozda bude neki solo koncert na jesen.

Posted

Mislim da U.D.O ima samo jedan nastup ove godine.....

Eto shanse da ih opet chujemo za one koje nisu x)

Pa ono DOVEDITE IH xD

pozdrav \m/

Posted

Nema me 2 nedelje i vec pola tema zatvoreno? :)

Koliko vidim otkazali Def i Whitesnake.. njah.. ko ih jebe - i onako smaraju.. hocem metal! :D

Jel jos neko otkazao? Mrzi me da listam 5 strana u nazad.

Vidim dolazi Cradle.. strava! Nisam ih slusao par godina ali bih bas voleo da ih vidim/cujem. :da:

Posted
Elderane, rece mi Laza (e sad dal se salio ili ne, ne znam) da pitam tebe za dovodjenje Manowar-a u Srbiju?

Nisam se zajebavao ;)

Al' to za sledecu godinu :pivopije:

Posted
:) Nemam sta da iznenadjujem, kad neko potvrdi, ja objavim. Cekam ove ekstremne bendove, a sva je prilika da ce i sledeca objava biti anti ekstremna, jebi ga.
Posted

Opeth ne svira nigdje od 29. juna do 5. jula, ali ako bi gostovali u Smederevu, morali bi petog jula da putuju u Finsku, pa šestog nazad u Sloveniju... ne znam koliko im je to izvodljivo :D

Posted

Ima, odnjeli smo im prije 2 sata. Ima i u eventimu i card servisu (www.tickets.co.yu), a mozes i preko nas da narucis. Vjerovatno ih vec sad ima u biletu.

Posted
:) Nemam sta da iznenadjujem, kad neko potvrdi, ja objavim. Cekam ove ekstremne bendove, a sva je prilika da ce i sledeca objava biti anti ekstremna, jebi ga.

Lepo, meni to odgovara. :rockdevil:

Guest loana83
Posted

gde mogu da porucima jednodnevne karte? :( na tiket sajtu ima samo komplet karata.

Posted

Sad cemo da sredimo. Izvinite, malo smo u frci, a neko nam stalno hakuje sajtove.

69 Eyes su u cetvrtak, sa Cradle, At The Gates i Soilwork.

Posted
Sad cemo da sredimo. Izvinite, malo smo u frci, a neko nam stalno hakuje sajtove.

69 Eyes su u cetvrtak, sa Cradle, At The Gates i Soilwork.

Nadam se da moguće otkazivanje Judasa nije razlog frke.

Posted

? Kakva tebe stalno otkazivanja spopadaju?":)

Nema frka veze sa festom. Oko sajta je, stalno nas napadaju nepoznati hakeri, pa se borimo.

69 Eyes i Cradle su istog dana?! :o

:pivopije::pivopije:

Sada se vec jos ozbiljnije premisljam da ipak dodjem!!!!!!!!!!!!

Pa, imas kartu za jedan dan. 2590 dinara, na svim prodajnim mjestima eventima, bilet servisa i card servisa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...