yossarian Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 A hoce li se moci iznajmiti satori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kako stoji ona ideja menjanja kompleta karata za jednodnevne na festu? Pošto mi se sve vreme čini da od toga neće biti ništa i da sam se zajebao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Ma, kakva je to opcija? Od cega nece biti nista i sta si se zajebao, ja nista ne kontam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Uzgred, definitivno smo odlucili da se svi koji kupe petodnevne ulaznice mogu prijaviti za besplatna kamp mjesta! Je l' nas sve ta mesta čekaju kad god da se prijavimo, ili je broj mesta ograničen i postoji rok prijave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Uzgred, definitivno smo odlucili da se svi koji kupe petodnevne ulaznice mogu prijaviti za besplatna kamp mjesta! Uuu, odlicno Jos samo da obezbedite satore za iznajmljivanje i carevi ste Gde idu prijave za to? E sad imam problem sto najverovatnije dolazim tek na treci dan, dal ce me mesto cekati dotle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostol Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Auuuuuuuuuuuuu svaka cast ljudi... Nemam reci! Extra opcija za kamp, samo kako ce ici to prijavljivanje za kamp mesta??? Ja dolazim svih pet dana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Auuuuuuuuuuuuu svaka cast ljudi... Nemam reci! Extra opcija za kamp, samo kako ce ici to prijavljivanje za kamp mesta??? Ja dolazim svih pet dana.... Hehe kul... ce se dogovorimo da idemo zajedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostol Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Hehe kul... ce se dogovorimo da idemo zajedno Naravno... Jbt covece samo Carcass da mi dovedu i da secem vene tamo! Bice haos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Naravno... Jbt covece samo Carcass da mi dovedu i da secem vene tamo! Bice haos! A jbg ja josh ne mogu da prezalim Whitesnake.....ali nadam se da ce me sa nekim Opeth-om oraspoloziti hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Gde da rezervisem hotel???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Gde da rezervisem hotel???? Kakav crni hotel.Nemas nista sto bi se moglo nazvati hotelom u SD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Pa zato i pitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 A to za kamp, ko god da kupi petodnevnu kartu imace obezbedjeno kamp mesto? Jel samo mesto ili i shator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Uzgred, definitivno smo odlucili da se svi koji kupe petodnevne ulaznice mogu prijaviti za besplatna kamp mjesta! ...Nadam se da za konkretno dobijanje kamp mesta nece biti ko za stipendije na faxu-ko ima najmanja primanja caleta i keve i jos koju vezicu - dobija! A vamo nosi kozne jase i Sergio Tachini patike Salim se,koliki ce otprilike biti kapacitet kampa? Bice valjda mesta za sve,ja se nadam! Edited March 17, 2008 by Words Of Steel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Ovako pitam Elderanea jbt sta je sa Dargoronom oni su do jaja bend + su iz smedereva sto oni ne ucestvuju i plus imaju izdat allbum a sace drugi jbt stvarno ne razumem onda Demether,Abonos i jos da ne zaboravim Nightfall pa mislim da su potpuno zasluzili da se nedju na ovom festivalu mislim stvarno ne razumem da+Alogia mislim znam za deltu ali ipak bilo bi lepo kad bi culi i njihove pesme Edited March 17, 2008 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Iznajmim ti ja sator za male pare. Samo napred, spavaj ti u satoru. patim od alergija, osetljiva sam na hladnocu i nikad u zivotu nisam spavala pod vedrim nebom, tacnije van toplog kreveta. Zato i trazim neku udobnost. Definitivno nisam za underground varijante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Samo napred, spavaj ti u satoru. patim od alergija, osetljiva sam na hladnocu i nikad u zivotu nisam spavala pod vedrim nebom, tacnije van toplog kreveta. Zato i trazim neku udobnost. Definitivno nisam za underground varijante. ovo je za tebe nadam se da ces uzivati p.s cini mi se da na autoputu ima neki motel "Jerina". Siguran sam da sam video taj motel, a verovatno je pored Smedereva s obzirom na ime. Edited March 17, 2008 by ilegalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 To je na izlazu sa autoputa ka Smederevu, jedini problem je što je od Sd-a udaljen nekih 13-14 km-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Samo napred, spavaj ti u satoru. patim od alergija, osetljiva sam na hladnocu i nikad u zivotu nisam spavala pod vedrim nebom, tacnije van toplog kreveta. Zato i trazim neku udobnost. Definitivno nisam za underground varijante. U bre ala si ti fina.. Ja hteo da pomognem a ti tako. Moj najbolji ortak zivi u SM tako da meni nije problem za smestaj, mada cu verovatno biti koji dan u kampu da osetim atmosferu. Inace probaj na GOOGLE, iam svasta. http://www.motelcar.com/ ili HOTEL SMEDEREVO Izletnička 8, 11300 Smederevo Bela crkva je blizu SM tamo ima 10000000 smestaja ja sam sa zenom bio letos tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ma, kakva je to opcija? Od cega nece biti nista i sta si se zajebao, ja nista ne kontam... Ono što si rekao, ko kupi kartu od 5300, kada dođe na Fest, može da zameni tu kartu za komplet jednodnevnih i da gleda i dolazi samo na ono što ga interesuje od dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Samo napred, spavaj ti u satoru. patim od alergija, osetljiva sam na hladnocu i nikad u zivotu nisam spavala pod vedrim nebom, tacnije van toplog kreveta. Zato i trazim neku udobnost. Definitivno nisam za underground varijante. Šator je ON-THE-GROUND vatijanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Eto Elderane kad si zatvori temu o kamp - sad je rasprava ovde Dolazim verovatno na prva 3 dana... (a imam kartu za sve dana ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Uzgred, definitivno smo odlucili da se svi koji kupe petodnevne ulaznice mogu prijaviti za besplatna kamp mjesta! A hoce li se moci iznajmiti satori? Ako pristajes da mi kupujes pivo svaki dan dam ti ja moj Ono što si rekao, ko kupi kartu od 5300, kada dođe na Fest, može da zameni tu kartu za komplet jednodnevnih i da gleda i dolazi samo na ono što ga interesuje od dana. Mislim da si ga pogresno razumeo Totamealand Nisam siguran,al' mislim da nema te varijante da kartu za sve dane zamenis za 5 karata od po 1 dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 iz prostog razloga sto bi to onda apsolutno svi radili, jer zasto bi iko placao dva i po soma na dan, kad moze da kupi za pet soma, prakticno pet dnevnih, gleda sta oce, ostalo proda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 18, 2008 Author Report Share Posted March 18, 2008 Da razjasnim, rekao sam da cemo naci nacin da ona jedna eventimova karta, za koju je jasno da se ne moze nikako cijepati 5 puta za 5 dana, zamijeni necim sto ce omoguciti posjetiocu da gleda svih 5 dana, i ima dokaz da je kupio petodnevnu kartu. Kako cemo to rijesiti, nismo jos 100% odlucili, ali ima nekoliko opcija. U svakom slucaju, sprijecicemo da petodnevnu kartu koristi vise ljudi, i to nece biti moguce. Dakle, koga zanima jedan ili 2 dana, neka kupi jednodnevne karte. Za kamp malo vise u toku sedmice, samo sam ostavio info da ce biti besplatan do daljnjeg za petodnevne karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts