oʞɾoƃ Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Nije valjda da power i progressive svrstavash u istu kategoriju kao nu? Koliko kontam, njemu se, kao ni meni, ne sviđa nijedan od datih pravaca, tako da zašto da ne...
Sandman Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Koliko kontam, njemu se, kao ni meni, ne sviđa nijedan od datih pravaca, tako da zašto da ne... Ok razumem ako vam se ne svidja,ali po kvalitetu ne spadaju i istu kategoriju.
Elderane Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 Koliko kontam, njemu se, kao ni meni, ne sviđa nijedan od datih pravaca, tako da zašto da ne... A, ti ne volis In Flames?
Bata Trokrilni Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 In Flames je melodic death, nekad bio.
Elderane Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 Sta ima veze. Sad je moderan, dovoljno je. Bice, bice nekih zanimljivih najava za sve pravce, samo pratite sajt redovno...
oʞɾoƃ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 A, ti ne volis In Flames? IF nije ni power, ni progressive, ni nu A ko mi kaže da su metalcore, iz mesta je najeb'o Pratimo sajt i čekamo potvrdu
Lakšmi Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Dete drago, ne ljuti se, ali veze sa mozgom nemaš!
kiki Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Dete drago, ne ljuti se, ali veze sa mozgom nemaš! phe.... svasta... Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience. sorry zbog spama
SATAN-iz Batajnice Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Jos da bude i ema pa da se suocis sa tvojim najvecim strahovima! Nije valjda da power i progressive svrstavash u istu kategoriju kao nu? Evo ih biseri.Bravo!!!Dobili ste 5 bambija
LazaGNR Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Ej ajde ljudi iskulirajte sa tim offtopic-om...ko je sta i koji pravac,kurac-palac...lik se zajebavao i gotovo.
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 sad kad opet objave sybreed i ensiferum
_powerslave_ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 A chekaj ocete vi organizatori biti u emisiji ili ovi sa 202 ?
Red Viper Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Po meni logicno je da ce neko od njih prisustvovati u emisiji.
Elderane Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 Promijenili smo odluku. Necemo objaviti onoliko koliko smo rekli, ipak ce biti malo vise
_powerslave_ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Znachi u 10 sigurno pochinje... uh ne mogu dochekati...
PrimEviL Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Promijenili smo odluku. Necemo objaviti onoliko koliko smo rekli, ipak ce biti malo vise :veseli: :veseli:
Recommended Posts