Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eto, dabogda im shugave dzukele krvavim kitama silovale trudne sestre na maminim grobovima :violent:

jbt kakwa je owo kletwa!!!

xaxaxaxaxaxaxa

owo josh nisam chuo :)

mislim stwarno su gowna shto su owo uradili.

bash sam se razocharao u ta dwa benda...

Eto, dabogda im shugave dzukele krvavim kitama silovale trudne sestre na maminim grobovima :violent:

Haha,rispekt,100 godina nisam cuo ovu kletvu :bigblue:

Ma oni su obicni cobani,zinulo im je dupe za kintu 100%, i usput smo mi sad kao "problematicna" zemlja,a oni nemaju blagog pojma kakvo je stanje u realnosti,a 'fala bogu i boli ih kita.

Ma ko im jebe mamicu,penzosi jedni. Castan potez od strane svih organizatora koncerata u nasoj zemlji bi bio da ih nikad niko vise ne zove. Ne bi to njima ni najmanje skodilo,naravno,ali bi mi makar pokazali elementarnu svest o tome da necemo da tolerisemo da nas neko zajebava.

Jebote, da li je moguće da ovo ima političku pozadinu, i o čemu se tačno radi? :ph34r:

Da li ih je neko iz njihovog (Britanskog?) političkog vrha zabedio da namerno ujebu nas i odu da sviraju u Albaniji, ili (verovatnije?) su im Albanci dali veliku lovu da to urade...

Neko će možda reći da sam mnogo gledao Dosije X (što je zapravo tačno! :lol: ) ali zar se ne nameće pitanje? Upravo datum kada su trebali da nastupe u Srbiji...

btw

Kletva je cvlt!

Edited by crusader84

69 Eyes su potvrdjeni.. mada su vise gothic rock nego gothic metal.

problem je sto nemamo dovoljno publike za gothic metal u odnosu na cenu benda.

Moonspell je dobro prosao na Exitu, ali zato ne tako slavno na solo koncertu u SKCu (a nije ni Type O Negative)... Sentenced su se raspali...

Tiamat je npr. pravi gothic metal bend, ali se bojim da su oni preskupi, a potraznja za njih je ovde jako mala.

A Lacuna Coil? Tristania? Theatres des Vampires? Fale bendovi sa ženskim vokalom, definitivno, a oni imaju baš dosta publike.

Josh jedan u nizu nozeva zabodenih u nasha vec odavno ranjena ledja.Ovo samo treba da nam da snagu da festivali i organizacije koncerata uspevaju i da se nadaleko chuje o tome.Tako ce kerovi izdajnichki zazaliti kad tad.Kome ce bre tamo da sviraju?Ko ce od onih neobrazovanih neandertalaca da dodje da slusha WS i DL?Pa tamo ni Semsa Suljakovic ne bi mogla da napuni stadion sa svojim zurlama.Jedino ako dodju samo da pokazu kako su emancipovani i moderni.

Stvarno mi je krivo zbog ovoga zato sto znam koliko smo napredniji,civilizovaniji i bolji ljudi od njih a opet se nepravda dogadja.Pozdravljam da treba bojkotovati ova dva benda gde god da se pojave!Kako bre bas taj dan da sviraju tamo kad je trebalo kod nas!?To nikako nije sluchajno.Nadam se da ce plastichni Coverdale da se istopi na julskom suncu,ne zelim vishe da cujem za njih.Kletva je bila bash hate!!!

Dabogda im se krv u vodu pretvorila! :angry2::violent::puke::angry:

Edited by Mr.Hate

princ radi booking iduce godine, nema greske :)

pazite kad verujem u politicku pozadinu. kao da se pokaze siptariji da su i oni narod 21. veka, dobra volja zapada,pickematerine...znaci,opusteno verujem u to..

Sto posto je politicka pozadina. Elem David Coverdale jeste Englez ali ima kucu u USA takodje i njihov je drzavljanin. :da: Mislim da su im jos neki clanovi iz USA ne znam tacno...

Nema tu političke pozadine. Svako se brine pre svega za svoju bezbednost i ne zanimaju ih naše političke egzibicije.

Ima druze sigurno jer smo mi ovde predstavljeni kao seljaci i stoka dok su Siptari ovde narod koji je propatio sve i svasta... Jadni oni kako kazu. Nekad i njima da se posreci. Gledaj na kablovskoj ili na satelitu americki FOx, Cnn, Bbc videces i sam. :da:

[/size]

значи НАЈЕБЕМ ИМ СЕ МАЈКЕ ГОВНАРСКЕ У ПИЧКУ,

еј људи, а ја тео да идем сам због њих а они у албанију

дабогда им се срусио авион и сви до једног изгинули на лицином месту

јебо им пас матер и оца говнавог :violent:

pa voleo bi da vidim info sa tog certa pa da umrem od smeha

fanovi: ne branite ova govna od likova

katramunać na ove slepce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nema tu političke pozadine. Svako se brine pre svega za svoju bezbednost i ne zanimaju ih naše političke egzibicije.

A u Albaniji bezbedno u pičku materinu :) , pre neki dan eksplodiralo nešto usred Tirane, mrtvi' kol'ko oćeš...

To me podseća na onu situaciju tokom 90-ih kada "nije bilo bezbedno" da naši klubovi igraju utakmice u Beogradu, dok to nije važilo (i ne važi) za Izrael na koji su stalno rokali rakete i gde ne prodje mnogo vremena izmedju 2 bombaška napada.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...