Elderane Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Nemam pojma, danas-sutra-prekosutra... Bukvalno, cim neko javi da je potvrdio, ne prodje ni 5 minuta da ne objavimo. Kupujte karte sto ranije, jer nece vjecno kostati 5300 dinara, a sve je jasnije da je ta cijena zaista pristojna za bendove koje objavljujemo. Ako jos kazem, da su, po mom licnom razmisljanju, 2 hedlajnera za srijedu 2 puta veca od Amon Amarth (ako potvrde, majku mu), sve je jasno. Definitivno je i da ce za petak biti neka gadna blekcuga, samo jos nije tacno koja... Najvjerovatnije, jedni od osnivaca
Mita Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Nemam pojma, danas-sutra-prekosutra... Bukvalno, cim neko javi da je potvrdio, ne prodje ni 5 minuta da ne objavimo. Kupujte karte sto ranije, jer nece vjecno kostati 5300 dinara, a sve je jasnije da je ta cijena zaista pristojna za bendove koje objavljujemo. Ako jos kazem, da su, po mom licnom razmisljanju, 2 hedlajnera za srijedu 2 puta veca od Amon Amarth (ako potvrde, majku mu), sve je jasno. Definitivno je i da ce za petak biti neka gadna blekcuga, samo jos nije tacno koja... Najvjerovatnije, jedni od osnivaca opa samo sta da ocekujemo koju vrstu samo to da znam?
hypnos Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 znachi oraspolozhila me je najawa shto je potwrdjen amon amarth!!!! auuuuuuuu,jbt ...znachi i josh nocas ako bi objawili josh nekog poptu njih 0nda,,,ja mogu da padnem u neswjest
José Luis Chilavert Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Mislio sam da me slabo sta moze obradovati kao carcass , adagio i negura , ali eto , nadje se nesto . Svaka cast . Kao da ja pravim line up .
iketa Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Definitivno je i da ce za petak biti neka gadna blekcuga, samo jos nije tacno koja... Najvjerovatnije, jedni od osnivaca Darkthrone?
VoivodBG Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Definitivno je i da ce za petak biti neka gadna blekcuga, samo jos nije tacno koja... Najvjerovatnije, jedni od osnivaca VENOM?
Hamsun Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Celtic Frost ipak s obzirom da su nam tih dana veoma blizu... Edited March 25, 2008 by [kinetic]
Andrija Smith Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) AMON AMARTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj vi ste kraljevi, srce mi sad lupa 100 otkucaja u sekundi!!!!!!!!! Edited March 25, 2008 by Piper...
Hamsun Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 e pa jbg sad uglavnom, Celtic Frost 5. jula u Sloveniji, vrijedi pokušati
DragonHeart Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Znaci, ostao je jos jedan Progressive, Death i Black bend...
VoivodBG Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Moze i Celtic Frost, taman da opice neke stvari sa Monotheist-a uzivo Elderane, a neki industrial, ha?
Elderane Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Ma, kakav Celtic Frost... Nisu oni. Nista od industrial metala.
Svart Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Definitivno je i da ce za petak biti neka gadna blekcuga, samo jos nije tacno koja... Najvjerovatnije, jedni od osnivaca Odoste bas daleko Jel bas prvi talas tipa Venom, Celtic Frost itd... ili neki Norvezani??
Elderane Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Ma, Norvezani. Ali nije sigurno. Vidicemo, ali, black je u petak, 100%.
VoivodBG Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Nisu oni. Nista od industrial metala. This Pain Crawling In My Skiiiiiiiiiin Sledece godine onda obavezno!
_powerslave_ Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Svaka chast za Amon Amarth, bash se obradovah... Bili su jedan od bendova sa najvise glasova na temi ''predlozite bendove''. Oni su jedan od prvih bendova poslije Sodoma koji su pozvani zbog vas! Ako cemo realno W.A.S.P. je imao najvishe glasova na temi predlozite bendove, al aj sad nije ni bitno... Definitivno je i da ce za petak biti neka gadna blekcuga, samo jos nije tacno koja... Najvjerovatnije, jedni od osnivaca VENOM! nema druge... Edited March 25, 2008 by power slave
Elderane Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Pa, WASP ne moze. Opet smo pokusavali, ali nista.
WindrideR Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Super za Amon Amarth. Skoro svi moji omiljeni bendovi su ovde! @Elderane: Daj brate odgovori mi vise na pitanje. Slao sam ti nekoliko PM-a, i cak pisao i na par mejlova Terra-Nostre ali niko da mi odgovori.
Recommended Posts