azal Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 pa mislim da nema sta, cekamo Symphony X, Mayhem i Morbid Angel.
José Luis Chilavert Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 @mita stigao azal , nadrkani moderator , da vam deli warnove
Rob Swire Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Dakle u pitanju je jedan od bendova: Psyopus Deep Purple Iron Maiden In Flames Slayer The Cult Charon HIM Therion Morbid Angel pogodak elderane, nista od regea za mene ove godine? ako se vec trazi hard rock, soft rock, heavy rock,a realno nema cyber, glam i mathematical metala, ja sam se osetio slobodnim da trazim...ne, a?
Mita Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 ma imam losa iskustva ne pitajte me inace jbt ne morate stalno biti strikni zato suport
Totamealand Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ajoj, ponadao sam se da je Deep Purple. Kako bi to bilo lepo!!!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 sad si najebao, mito. Mito bekrijo...
Mita Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 e Elderane da li ce Dargoron svirati i Demether i Abonos samo me to zanima?
Bata Trokrilni Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Morbid Angel, znači. Šteta, ja se nadao da je taj bend koji je bio u organizaciji Legacy-ja Grave Digger.
Angelystor Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Burn for honor, glory, death in fire! Ja i moj vrat se odushevismo za AA 'Ajde da ozivim malo temu, i prekratim muke za cekanje bendova. Najiskrenije, cekamo potvrdu za 2.Jul benda u kojem svira zaljubljeni Romeo. To je prog bend. Tateov bend je otpao definitivno. Ako ne potvrdi, nema vise nijednog prog benda u opciji, pa ce bend za 02. Jul biti nesto deseto . Za 4. Jul cekamo Freezing Moon ekipu, i realno se nadamo tom bendu. Ako ne bude, zamjena ce sigurno biti neki black, a dostupne mozemo staviti i na glasanje, pa vi odaberite. Drugi bend za 2. Jul je vec bio u Srbiji, i, realno je iznenadjenje sa nase strane, jer bi ih od nas slabo ko ocekivao. Shlag na tortu ako potvrde..uhhhh...(i jedni i drugi)
Guest Kriki Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Mislim da su u pitanju queensryche, morbidi i Mayhem! Vreme ce pokazati....
Elderane Posted March 27, 2008 Author Report Posted March 27, 2008 Pa, nema QRyche, ja napisah... Nema sanse za njih, svi pregovori su propali, previse, ali bas previse kostaju, vise od Helloween-a, Cradle-a, nema smisla za Srbiju.
José Luis Chilavert Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 (edited) Mislim da su u pitanju queensryche, morbidi i Mayhem! Vreme ce pokazati.... Elderane rece da je queensryche otpao , i ceka se SyX Rekao je da se ceka i mayhem ... Sto se tice treceg benda ....... EDIT: A i pretekao me je sa odgovorom . Edited March 27, 2008 by Maljavi Razbijac
Elderane Posted March 27, 2008 Author Report Posted March 27, 2008 Ma, vidicemo, stvarno se nadamo tim potvrdama, duze vrijeme se cekaju, a danas smo dobili prve zvanicne znakove od menadzera da ce pristati na uslove. Da odam ekskluzivu, ima frke oko binske opreme SYX-a, posebno oko klavijatura, jer ne dolaze ako se te klavijature ne mogu nabaviti. Za klavijaturiste, u pitanju je Yamaha Motif 7, ona koju je svirao Oliver iz Kamelota na koncertu. Istu svira i klavijaturista Adagio-a, valjda je to prog klavijaturistima u krvi, sta znam.
djuk Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Pa, nema QRyche, ja napisah... Nema sanse za njih, svi pregovori su propali, previse, ali bas previse kostaju, vise od Helloween-a, Cradle-a, nema smisla za Srbiju. realno i vrede mnogo vise ova dva benda, ali stoji da se ne zna da li vuku dovoljno publike.
oʞɾoƃ Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Helloween i Cradle SIGURNO zajedno imaju više fanova od matorog Queensrychea.
DBrave Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Koliko bre kostaju te klavijature?? A da su dobre mogu samo da posvedocim da se zvuk klavijatura na Kamelotu u SKCu cuo PERFEKTNO, znaci znaju sta traze a i kako ne bi... Nego nije mi jasno sto ih ne nose sa sobom, ja sam mislio da svaki bend nosi svoje gitare i klavijature, ovo me iznenadjuje
José Luis Chilavert Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Koliko bre kostaju te klavijature?? A da su dobre mogu samo da posvedocim da se zvuk klavijatura na Kamelotu u SKCu cuo PERFEKTNO Kosta 2750 evra . @elderane malo si zapustio ovu temu : http://www.bloodstock.uk.com/community/vie...p;sk=t&sd=a
Rob Swire Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 stvarno jbt, neka ih kupe, u kom su duhu... a sto se perfetnog zvuka kljava na kamelot svirci tice, vidis, postoji taj set tastera na mix pultu, za svaki kanal....
DBrave Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 stvarno jbt, neka ih kupe, u kom su duhu... a sto se perfetnog zvuka kljava na kamelot svirci tice, vidis, postoji taj set tastera na mix pultu, za svaki kanal.... nemoj ni da se trudis da mi objasnis, totalni sam noob za instrumente
hypnos Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 sto mu ne pozajmi batica iz Adagija? zashto bi mu pozajmljiwao kad mozhe da je kupi...
Recommended Posts