Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dakle u pitanju je jedan od bendova:

Psyopus

Deep Purple

Iron Maiden

In Flames

Slayer

The Cult

Charon

HIM

Therion

Morbid Angel

pogodak ;)

elderane, nista od regea za mene ove godine?

ako se vec trazi hard rock, soft rock, heavy rock,a realno nema cyber, glam i mathematical metala, ja sam se osetio slobodnim da trazim...ne, a?

Posted

Burn for honor, glory, death in fire!

Ja i moj vrat se odushevismo za AA :rockdevil:

'Ajde da ozivim malo temu, i prekratim muke za cekanje bendova. Najiskrenije, cekamo potvrdu za 2.Jul benda u kojem svira zaljubljeni Romeo. To je prog bend. Tateov bend je otpao definitivno. Ako ne potvrdi, nema vise nijednog prog benda u opciji, pa ce bend za 02. Jul biti nesto deseto . Za 4. Jul cekamo Freezing Moon ekipu, i realno se nadamo tom bendu. Ako ne bude, zamjena ce sigurno biti neki black, a dostupne mozemo staviti i na glasanje, pa vi odaberite. Drugi bend za 2. Jul je vec bio u Srbiji, i, realno je iznenadjenje sa nase strane, jer bi ih od nas slabo ko ocekivao.

Shlag na tortu ako potvrde..uhhhh...(i jedni i drugi)

Guest Kriki
Posted

Mislim da su u pitanju queensryche, morbidi i Mayhem!

Vreme ce pokazati....

Posted

Pa, nema QRyche, ja napisah... Nema sanse za njih, svi pregovori su propali, previse, ali bas previse kostaju, vise od Helloween-a, Cradle-a, nema smisla za Srbiju.

Posted (edited)
Mislim da su u pitanju queensryche, morbidi i Mayhem!

Vreme ce pokazati....

Elderane rece da je queensryche otpao , i ceka se SyX

Rekao je da se ceka i mayhem ...

Sto se tice treceg benda .......

EDIT: A i pretekao me je sa odgovorom .

Edited by Maljavi Razbijac
Posted

Ma, vidicemo, stvarno se nadamo tim potvrdama, duze vrijeme se cekaju, a danas smo dobili prve zvanicne znakove od menadzera da ce pristati na uslove. Da odam ekskluzivu, ima frke oko binske opreme SYX-a, posebno oko klavijatura, jer ne dolaze ako se te klavijature ne mogu nabaviti. Za klavijaturiste, u pitanju je Yamaha Motif 7, ona koju je svirao Oliver iz Kamelota na koncertu. Istu svira i klavijaturista Adagio-a, valjda je to prog klavijaturistima u krvi, sta znam.

Posted
Pa, nema QRyche, ja napisah... Nema sanse za njih, svi pregovori su propali, previse, ali bas previse kostaju, vise od Helloween-a, Cradle-a, nema smisla za Srbiju.

realno i vrede mnogo vise ova dva benda, ali stoji da se ne zna da li vuku dovoljno publike.

Posted

Koliko bre kostaju te klavijature??

A da su dobre mogu samo da posvedocim da se zvuk klavijatura na Kamelotu u SKCu cuo PERFEKTNO, znaci znaju sta traze :) a i kako ne bi...

Nego nije mi jasno sto ih ne nose sa sobom, ja sam mislio da svaki bend nosi svoje gitare i klavijature, ovo me iznenadjuje

Posted

stvarno jbt, neka ih kupe, u kom su duhu...

a sto se perfetnog zvuka kljava na kamelot svirci tice, vidis, postoji taj set tastera na mix pultu, za svaki kanal.... ;)

Posted
stvarno jbt, neka ih kupe, u kom su duhu...

a sto se perfetnog zvuka kljava na kamelot svirci tice, vidis, postoji taj set tastera na mix pultu, za svaki kanal.... ;)

nemoj ni da se trudis da mi objasnis, totalni sam noob za instrumente :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...