Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

OK, neka ne kupi. Jeftinije nije moguce izraditi kvalitetnu majicu, a da se i nama bar minimalno isplati da prodamo. Majice bendova su bar 1200, tako da je tu sve jasno. Rado bi ih prodavali za 400 dinara, ali nije bas moguce.

samo da spomenem da su na wackenu svi artisti dobili po free majicu! :pivopije: :pivopije: najebali ste.. :pivopije:

Mozda sam debil :), ali, Symphony X i Morbid Angel potvrdjeni. Konacno!

Sviraju drugog dana festivala, srijeda, 02. Jul., u okviru dana:

LORDI

MORBID ANGEL

SYMPHONY X

THE EXPLOITED

NUCLEAR ASSAULT

BRUTAL TRUTH

TYR

I taj dan je zavrsen sa bookingom main stage-a, dakle, jos samo petak da se zavrsi (uz uslov da Carcass potvrdi bas za subotu)

Ja cu da izginem dok dodje Lordi da svira :)

auuuu leb ti jebem...

NA, Syx i Morbidi isti dan...

nemam rechi...

PRedlozio bih par stvari

1.Da bude pauza izmedju bendova makar pola sata da se predane i da se izmedju bendova deli voda u publici posto ce ovo biti najtoplije lepo na planeti do sad da ne bi doslo do zrtava

2.Da se pored standova za pivo stave i standovi za rakiju(promocija domaceg brenda i likovi se pre urokaju stoga veseiliji festival)

3.Da me primite u organizaciju da vam kazem josh 10tak predloga:P

Ama, sta vas spopada, zivota vam? Imate zenski vokal u Tales of Dark, Cradle Of Filth i Avantasiji. Mozda jos negdje, ne mogu da razmisljam :)

Samo jos Mayhem, dzaba predlazete, nisam samo siguran da smo sa domacim zavrsili... I to je pri kraju.

Naravno da niste sa domaćim završili. Dargoron i Nightfall! :rockdevil:

ako si pod "1200" mislio "400" onda se razumemo, a ako nisi, onda ne znam o cemu pricas

Valjda nismo bili na istim koncertima... Ja da znam, original majice kostaju 1200 dinara najmanje na koncertima. Za 400 ih ne mozes kupiti ni u Felix-u.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...