Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted (edited)

Dovoljno sam ogranicen da neki bend ne gledam samo zbog njihove ideologije , pa kakvu god muziku pravili . Eto , bar cu njih na main stage-u da propustim ...

Gorgoroth? Znam da ću biti ispljuvan zbog ove izjave, ali ne mogu da podnesem taj njihov morbidni satanistički fazon. Oni su primer svega što ne volim u metalu. Fuj. Ali znam da imaju mnogo fanova i drago mi je zbog njih. Uživajte!

Slazem se .

Edited by Maljavi Razbijac
  • Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
  Elderane said:
Upravo potvrdjen GORGOROTH! Za Mayhem nije pao dogovor, prvenstveno zbog datuma, tako da je idealna zamjena GORGOROTH.

Nastupice u petak, 04. Jula 2008.

Pozdrav!

Poštena zamena! :rockdevil:

Prince of Darkness said:
Hoće li visiti ovčije glave sa bine na nastupu Gorgoroth-a?

Nego šta! Kvlt :rockdevil:

Posted

Ajde posto momci sviraju: " S ponosom objavljujemo da je SRPSKI black metal bend ''Triumfall'' imao privilegiju da u prethodna 4 dana ugosti jednu od najvecih legendi black metala, tacnije Infernus-a (Gorgoroth) i uspesno potpise duzegodisnji ugovor sa njegovom izdavackom kucom ''Forces of Satan Records''. Snimanje prvog albuma ce zapoceti leta 2008. godine. Sajt benda je jos uvek u izradi,s toga mozete pogledati myspace stranicu."

www.myspace.com/triumfall

www.myspace.com/forcesofsatanrecords

Posted
  Lord Howe said:
Ajde posto momci sviraju: " S ponosom objavljujemo da je SRPSKI black metal bend ''Triumfall'' imao privilegiju da u prethodna 4 dana ugosti jednu od najvecih legendi black metala, tacnije Infernus-a (Gorgoroth) i uspesno potpise duzegodisnji ugovor sa njegovom izdavackom kucom ''Forces of Satan Records''. Snimanje prvog albuma ce zapoceti leta 2008. godine. Sajt benda je jos uvek u izradi,s toga mozete pogledati myspace stranicu."

www.myspace.com/triumfall

www.myspace.com/forcesofsatanrecords

Svaka čast. Sve čestitke i sve najbolje!

INTELLIGENT black metal :rockdevil:

Posted

Bas mi zao zbog Mayhema, ali vidi se da ste se trudili ste se da nadjete odgovarajucu zamjenu, a jos ako s njima bude i HH...

S druge strane, kako posmatrati Gorgoroth bez Infernusa? Da li se to uopste vise moze smatrati Gorgorothom? Nije to to, sada kad su mu na onakav kukavicki i backstabbing nacin uzurpirali ime benda 3. pjevac i 143. basista...

Ipak, kad se sve sabere i oduzme-neka ih, ja cu ih odgledati sigurno...

Posted
  Descender said:
S druge strane, kako posmatrati Gorgoroth bez Infernusa? Da li se to uopste vise moze smatrati Gorgorothom? Nije to to, sada kad su mu na onakav kukavicki i backstabbing nacin uzurpirali ime benda 3. pjevac i 143. basista...

Ala si quoteovao press release, maltene od reči do reči :)

Posted (edited)
  evil dead said:
Neki se, ladno, pale na ovcije glave...

Mislim, respekt za Gorgoroth, ali ovcije glave... EEEE!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ima raznih ljudi raznih ukusa....sto mene tice ja cu da se smejem do suza dok ih budem gledao u svojim kostimima i njihovoj predstavi!!

Meni ceo taj fazon black i death metala ne ide u glavuu :confused: :confused:

Edited by Naragoth
Posted (edited)
  Naragoth said:
Ima raznih ljudi raznih ukusa....sto mene tice ja cu da se smejem do suza dok ih budem gledao u svojim kostimima i njihovoj predstavi!!

Meni ceo taj fazon black i death metala ne ide u glavuu :confused: :confused:

A i nista se ne razume sta pevaju,jel tako? :udri::)

E jebaga... Steta za Mayhem,i to do jaja......

Edited by Words Of Steel
Posted
  Totamealand said:
Gorgoroth? Znam da ću biti ispljuvan zbog ove izjave, ali ne mogu da podnesem taj njihov morbidni satanistički fazon. Oni su primer svega što ne volim u metalu. Fuj. Ali znam da imaju mnogo fanova i drago mi je zbog njih. Uživajte!

To nije satanistički fazon. Jedno od LaVey-evih pravila kaže da ne smeš ubiti životinju, ako nije u samoodbrani, ili za hranu.

Posted
  Naragoth said:
:):):):):):):):):):):):):):):):):)

Meni ceo taj fazon black i death metala ne ide u glavuu :confused::confused:

Ja kapiram da je taj satanizam, za njih ozbiljna stvar... Bar tako pise negde, gde sam procitao...

I predpostavljam, da pucaju na originalnost sa ovcijim glavama...

Ali kakve veze te glave imaju sa muzikom?? E, to ne kapiram...

Posted
  Gojko said:
Ala si quoteovao press release, maltene od reči do reči :)

Ha,ha, ma nemam pojma, znam da je nesto u tom smjeru, valjda mi ostalo stuck u sjecanju, ali kad stvarno jeste tacno tako!

Posted (edited)
  Prince of Darkness said:
To nije satanistički fazon. Jedno od LaVey-evih pravila kaže da ne smeš ubiti životinju, ako nije u samoodbrani, ili za hranu.

Otkad je LaVey satanizam? :confused: LaVey je gay :)

Edited by Gojko
Posted
  Prince of Darkness said:

He, he, a jel to neko LaVeyovo ucenje proglasio jedinim oficijelnim Satanizmom, a da nisam jos cuo za to? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...