Sandman Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Poslednja 2 dana su definitivno najzanimljivija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ako ste napisali Alogiu u Main Stage shto nije ucrtana ovde? Zato sto ona ide zajedno sa Expedition Deltom. To mi je rekao Elderane Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Prvi dan ću da ujedam dok se ne probijaem u prve redove da vidim Judase i slavnu braću Cavalera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ljudi, man' te se tih prica... Ako bude takvih ispada, odgovorni se kulturno izvodi iz festivalskog prostora i zabranjuje mu se povratak. sila nigde ne vodi... Opet ode prica u off topic, dajte malo o pivu, rostilju, miss mokre majice, kupanju, suncu i kovanju metala. Hoće li biti miss mokre majice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 fino fino ,prosto ne mogu da verujem cak i koliko mi je pankera reklo da ce ici na exploited....samo bre sto ovi da zatvore festival.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) Hoce li i sledece godine biti da se domace grupe prijavljuju? sledece da ocekujemo neku rokacinu od powera a plus znam da Elderane kida za Rhapsody tako da se nadam najboljem edit of fire Edited May 4, 2008 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LadyCorpse Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Je l' se sredilo ono za poruchivanje karata? je li iko bio kontaktiran, ili?...ae javite nekako please, da se kupuju te karte!...bitno mi je da mi se objasni sve oko kamp mesta, kako bi funkcionisalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ne znam sto se cimate toliko oko kamp mesta ,fala bogu srbija je bogata sumama ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Hmmm... Treci ili peti... Ne znam koji mi je najbolji dan... Da li Cradle i At the gates, ili Carcass i Sodom? Hmmm.... Definitivno 5-i, vec kad moras da biras... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Definitivno 5-i, vec kad moras da biras... :| peti je najaci dan ubedljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Nego , jos davno neko je pominjao skolu gitare ... jos da upadne neki turnir u fudbalu ... i naravno mis mm ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 i naravno da obezbedjenje brzo reaguje ako vidi nekoga da baca nesto Samo sto u takvim situacijama uglavnom najebu neduzni ljudi (mahom iz prvih redova),jer se npr. jednom iz obezbedjenja ucinilo da je jedan iz mase bacio flasu,a drugom iz obezbedjenja da je neki drugi to uradio.Pa da im "lupe koju",a kad su vec toj dvojci/trojci onda bi mogli i jos par njima drugima oko te dvojce/trojce,a onda jos i ovako nasumice nekima (cisto edukativno)... Pfff,mani se takvih ideja ... jos da upadne neki turnir u fudbalu ... Hehe,mogli bi stvarno neki fudbal da opicimo tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 bolje u basketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Pas ubica šeta po dvorištu Autor: Jelena Ilić | 05.05.2008 - 06:00 Blic Pokidao lanac: Pobesneli rotvajler SMEDEREVO - Rotvajler koji je do smrti izujedao Dragana Arsića još uvek je u dvorištu vlasnika Jovice N., saznaje „Blic“. Ni dve sedmice posle krvavog pira, kada je sa više od 60 ujeda usmrtio čoveka, pas nije podvrgnut veterinarskom pregledu, iako zakon nalaže da se to mora učiniti posle makar i najbezazlenijeg ujeda. valjda ce uhapse ovu dzukelu do festa, da ne najebemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Seaman Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Ovu sto ga drzi kao ljubimca ili ovu sto ujeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Uff jebote, ja mrzim kuchice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Ma nije to tako opasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Biće zajebano između Expedition Delta i Judas Priest, kao i između Symphony X i Lordi. Trećeg dana će vredeti pratiti sve koncerte, a petog čim završi Helloween i festival se za mene završava. Otprilike tako stoje stvari što se mene tiče, još samo da vidim raspored za drugu binu, posebno petog, gde su InnerWish najjači i naravno da sačekam satnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dray Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 jel od 17h pocinje svirka na glavnom stage-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 Ranije. Cini mi se od 15, ili cak i 14h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 U jebote,pa koliko ce onda svirati svaki bend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 Koliko treba. Nemam pojma, iskreno, nisam bas zaduzen za takve stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) A do koliko u noc je planirano da traje program festivala? Edited May 5, 2008 by Sandman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 (edited) To isto ne znam tacno. Jos nisu izradjene kompletne satnice. Inace, potvrdjen Warm Up u Smederevu, klub Street Fighter, sviraju, Nightfall - po prvi put na Warm Up-ovima Decontrolled - veterani Hetera - veterani Reactor - smederevski hard rock/heavy bend i jos jedan bend, koji cemo valjda potvrditi do veceras. Ulaz 200 dinara Takodje, Korpiklaani i Adagio su, za sada, izrazili zelju za meet & greet, tako da cete imati priliku da upoznate clanove ovih bendova, fotografisete se s njima, porazgovarate, uzmete potpis i trzalicu, i sta ja znam Edited May 5, 2008 by Elderane Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Takodje, Korpiklaani i Adagio su, za sada, izrazili zelju za meet & greet, tako da cete imati priliku da upoznate clanove ovih bendova, fotografisete se s njima, porazgovarate, uzmete potpis i trzalicu, i sta ja znam ADAGIO !!!! To se ne propusta ! Hoce mozda neko snimati neki DVD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts