Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne postoji negativna reklama.

postoje samo tumacenja reklamne poruke.

a castle treba da izraste u brend smedereva i srbije..

ako samo METALCI znaju za fest, onda se to nece desiti.

Edited by lex69

Nije istina da samo metalci znaju za fest! Kolko me ljudi saletelo na ulici i pitalo me dal sam chuo za "onaj rokerski festival u smederevu!" Dakle ima nas, metal zhivi u nama! Svi smo metal!

Како бих волео да могу да дођем на фест :cry: И то још у мом Смедереву! Јебем ти срање. Баш вам завидим. Јесте да сам овде гледао много бендова и да је много активније али, бре, у Србији... Јаоооо!

УЖИВАЈТЕ, ПРИЈАТЕЉИ!!! Шта друго да вам кажем - биће лудо! Поносан сам на моју земљу и мој град! НЕКА ОВО БУДЕ ПОЧЕТАК ЈЕДНЕ ТРАДИЦИЈЕ!!!

Nije istina da samo metalci znaju za fest! Kolko me ljudi saletelo na ulici i pitalo me dal sam chuo za "onaj rokerski festival u smederevu!" Dakle ima nas, metal zhivi u nama! Svi smo metal!

a sta sam ja napisao?

sto znaci sta? sto znaci da za castle treba da zna sto je vise ljudi moguce, da se ne ogranicavaju na metal publiku.

ja sam odgovarao na pricu o negativnoj reklami, a gde si ti sinovce iskopao da sam ja rekao da samo metalci znaju, to ne znam...

imas potencijal "ako samo metalci budu znali..."

i imas fakat u sadasnjem vremenu "samo metalci znaju".

jel tako?

Ja mislim da je odlican potez organizatora sto dovodi The Exploited...kasnije sam na nekim pankerskim forumima vidio temu o festivalu i to je sigurno uticalo da se siri prica o festivalu.

Takodje,mislim da bi svake godine trebao nastupati i neki bend totalno van metal krugova,kao sto je cini mi se bila praksa na summer breeze festivalu...a to bi bila dobra stvar i radi edukacije nase metal publike i sirenja vidika istima. :bigblue:

јесе сад , а где су сад оно ликови

" јој какво срање бендови, сто овај што онај бенд

овај је запичкице итд......."

а сад одједном све мондијалисти.....

пзз за све фанове видимо се у сд

Beogradskom.

Shto,je l' postoji i neki drugi?

Naravno da nema,al' i ja sam pomislio sto i taj lik kad je receneo da Lordi nece nastupati na Kalemegdanu.

Nismo svi u toku gde ce se odrzati ta Evrovizija (nit' me boli kurac za to)...

Takodje,mislim da bi svake godine trebao nastupati i neki bend totalno van metal krugova,kao sto je cini mi se bila praksa na summer breeze festivalu...a to bi bila dobra stvar i radi edukacije nase metal publike i sirenja vidika istima. :bigblue:

Smrt Summer Breeze-u :)

Sta ce nam takvi bendovi? :P

Inace, za sve thrash-ere, i ljubitelje Sodoma, iz njihovog tabora je javljeno da im je meet & greet prioritet, tako da mozete racunati i na njih.

Aaaaaaaaaa :rockdevil:

Ima da se slikam sa Onkel Tomom Angelripperom. :bigblue:

Inace, za sve thrash-ere, i ljubitelje Sodoma, iz njihovog tabora je javljeno da im je meet & greet prioritet, tako da mozete racunati i na njih.

TO BRE!!!!!!!!!!!!

ONKEL TOM ONKEL TOM ONKEL TOM :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Ja mislim da je odlican potez organizatora sto dovodi The Exploited...kasnije sam na nekim pankerskim forumima vidio temu o festivalu i to je sigurno uticalo da se siri prica o festivalu.

i tako vremenom dobijes exit ....

@East:mada Defuncuts to voli,a ide i na Exit...

Naravno...a i Laza voli post punk,nije covjek ogranicen samo na metal...Za vrijeme Gang of Four koncerta cuga ispred baste SKC-a i uziva,moj covjek. :pivopije:

Edited by Defunctus

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...