Simadin Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 taj fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Taj što je to stavio verovatno je rasista, pa misli da sam to i ja i pokušava da me uvredi time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) azal je crnac,ne znam kako moze biti rasista prema svojoj rasi? p.s.ovo je ice cube a ne bilo koji crnac bjatch! Edited May 25, 2008 by Gently Version 7.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Danas sam kod Cvetka video nekoliko plakata - Lordi, Sodom, Carcass i ne znam šta ono još beše... Odlični plakati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Jedva cekam...... Prezadovoljna sam listom najavljenih bendova,i pocinje odbrojavanje....hm,samo da ispitni rok prodje kako treba,i eto me....svih 5 dana. Edited May 25, 2008 by ^Crna_Dama^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ja ću zbog dnevnih obaveza verovatno morati svaki dan da palim nazad za BG, tako da se iskreno nadam da će Terra Nostra maximalno profi da odradi prevoz u sopstvenoj režiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Kakve bre obaveze,pa je l' mislish ti da spavash uopshte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ja ću zbog dnevnih obaveza verovatno morati svaki dan da palim nazad za BG, tako da se iskreno nadam da će Terra Nostra maximalno profi da odradi prevoz u sopstvenoj režiji. I ja isto... za NS. To me sad najvise zanima kako da se organizujem i koliko ce to da kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Pa kad smo kod toga... Je l' zna neko kada krece prvi jutarnji bus iz Smedereva za BG i koliko su povratne karte na toj liniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 ma zato ja ima da rasprostrem svoje zeleno satorce i da se ne mrdam do sestog jula nigde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Kakve bre obaveze,pa je l' mislish ti da spavash uopshte? Haha, pa koliko stignem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Svaka ti cast, ako radis 7h sumnjam da ces stici da spavas vise od sat, dva dnevno tih pet dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Od septembra i ja moram da tražim posao. Zato sam toliko i zainteresovan za ovogodišnji Castle, jer ko zna da li ću naredne godine moći da ga pratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Imam ispite 3. i 4. jula. E divote Jebao sam im mater. Nishta od mog planiranog davanja uslova u junskom roku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 that's the spirit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Imam ispite 3. i 4. jula. E divote Jebao sam im mater. Nishta od mog planiranog davanja uslova u junskom roku.. Ispite možeš da položiš i u drugom roku, važno je da se pripremiš za njih. Ali, ako nekoga otpuste s posla zbog odlaska na Castle, to je već druga priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 JEDAN OGROMAN PROPUST CASTLE ORGANIZACIJE I TO BASH GLUP STO NISU PROMISLILI O DATUMU OD 1-DO 5 SU PRIJEMNI ISPITI I TO NE SAMO KOD NAS NEGO I U BOSNI I MAKEDONIJI TAKO DA CELO JEDNO GODISTE CINI MI SE DA JE 89 NECE DOCI NA FEST.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 sad ugasi caps i ubaci koji zarez...e da, udahni pre svega toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Meni je prijemni u to vreme, ali doci cu na fest, jer cu polagati u bg-u, pa ce da se isfrikombinuje nesto!xexexexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReAmroth Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Ja sam srecom 8 razred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted May 27, 2008 Author Report Share Posted May 27, 2008 JEDAN OGROMAN PROPUST CASTLE ORGANIZACIJE I TO BASH GLUP STO NISU PROMISLILI O DATUMU OD 1-DO 5 SU PRIJEMNI ISPITI I TO NE SAMO KOD NAS NEGO I U BOSNI I MAKEDONIJI TAKO DA CELO JEDNO GODISTE CINI MI SE DA JE 89 NECE DOCI NA FEST.... Kad smo objavili fest, nismo znali da ce prijemni biti od 30. juna do 02. Jula. Tako da je glupost iskljucena. Druga stvar je da smo nebrojeno puta ponovili da je festival ovog datuma zbog Judas Priesta, koji su bukirani za 01. Jul, tako da to ne moze da se mijenja. Jebi ga, problem su prijemni, ali, ako treju do 02. Jula, vec drugog vece je cijela 89 generacija slobodna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 @elderane ima bilo kakvih novosti tipa m&g , kamp , satnica ( okvirno ) , ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Господин Граул Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 (edited) Трећег Соилворк и Ет Д Гејтс, четвртог Амон Амарт и Дисмембер, петог Сатурнус.... Због њих би можда дошао, а ово остало ми је досадно ... боље да се штекају паре за море ил тако нешто. Напето је то са тим фестивалима, а биће и много дроге Edited May 27, 2008 by Господин Граул Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Imam ispite 3. i 4. jula. E divote Jebao sam im mater. Nishta od mog planiranog davanja uslova u junskom roku.. isto ovde, brate, najtezi ispit u drugom semestru treceg jula, a tad mi sviramo na castleu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts