Rob Swire Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Jel istina da ce festival otvoriti Novak Djokovic... zapravo nadal. ako iko drzi do sebe, gadjace njega namesto neki od bandova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 E,jedna devojka mi sinoc pricala kako joj je neka drugarica iz Smedereva rekla da je pre nekih godinu dana na Tvrdjavi bio neki reggae festival i da je dosla murija i rasterala sve,tako da od onda niko ne pravi neka desavanja (festivale) na Tvrdjavi,jer niko ne moze da dobije dozvolu za to od gradskih vlasti (?) Ne znam kol'ko je ta prica istinita... Tačno je da je bio rege festival, i takođe je tačno da je murija rasterala sve posle nekih sat-dva, ali samo zato što se vrli organizatori nisu setili da prijave fest muriji!!! :udri: Inače, pouzdano znam da je TOS (Turistička organizacija Sd-a) na sajmu predstavljao Castle fest kao jednu od atrakcija ovog leta u Sd-u! Ne brinite, ima događaja u Đavi, evo sad u subotu je otvaranje letnje sezone, Domestic nastupa (pojma nemam ko su, al nema veze )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Black Gruja Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Kako sam se iznervirao, primeni za faks mi je istog dana kad i prvi dan festivala sad moram nekako da smislim kako cu iz NS-a u Smederevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka_sd Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) npr, ovako?! http://www.lastasd.co.yu/destinacija.php?od=48&do=28 Edited May 30, 2008 by Zeka_sd Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaSSa Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Obavezno da unajmite ekipu koja ce da nas prska sa vodom! Jebote, dehidriracemo tamo! Mislim, dok budem dosao do vaseg standa sa vodom, odumreh! Bar 20ak creva sa vodom na 30000, sta je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Kako sam se iznervirao, primeni za faks mi je istog dana kad i prvi dan festivala sad moram nekako da smislim kako cu iz NS-a u Smederevo. Pa pretpostavljam da ti je prijemni ujutru/pre podne. Tako da imas dovoljno vremena da do popodne stignes u SD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hailtheleaf Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Obavezno da unajmite ekipu koja ce da nas prska sa vodom! Jebote, dehidriracemo tamo! Mislim, dok budem dosao do vaseg standa sa vodom, odumreh! Bar 20ak creva sa vodom na 30000, sta je to... moze, moze! to je super ideja akp mislimo da prezivino na 40 stepeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Obavezno da unajmite ekipu koja ce da nas prska sa vodom! Jebote, dehidriracemo tamo! Mislim, dok budem dosao do vaseg standa sa vodom, odumreh! Bar 20ak creva sa vodom na 30000, sta je to... Ja se brinem da li će kiša da pada i starke mi propadnu, a ovaj traži još i da nas prskaju vodom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hailtheleaf Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Bolje da ti propadnu starke nego da dobijes toplotni udar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Lako će biti čuvati se toplotnog udara. Duvaće vetar pored Dunava, a tvrđava je dovoljno velika da se malo skloniš od gužve u periodima kad ne pratiš bendove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Prodajem kartu za festival, ili menjam za dve za prvi dan. Na pp Edited May 30, 2008 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 ne pratim vec duze vreme... jel moze da se uzme pojedinacna karta, za 1 dan, i koliko bi kostala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Može, 2590 je cena koliko se sećam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Prodajem kartu za festival, ili menjam za dve za prvi dan. Na pp Evo problema... pajtos iz bg-a u debilet servisu umesto da meni i drugu uzme karte za prvi dan Legacy-ja uzme karte za 1.dan Castle-a! Tek posle vido da se zaebo i da ovi ne vraćaju pare! Na stranu to što je obećao da će karte nekako preprodati i nadoknaditi nam štetu, ovi u Biletu mu još kažu da za Legasi imaju samo karte za oba dana! Pa majku mu, a mi teli samo na prvi iz, za nas, objektivnih razloga! Elem, pitam: ima li IGDE karata za pojedinačne dane (konkretno, za prvi) i GDE? Pomagajte da ovaj drug ne digne ruku na sebe u trenucima očaja.... Pitaj coveka ako hoce da kupi jos jednu kartu za prvi dan pa da se menjate . Nego , dajte neke vesti cisto da narod ima o cemu da prica , npr. za mr.metal stage u petak jos uvek pise +1tba , a i na space-u neko pomenu da ce nastupati i neki grci .... I naravno , sajt vam je u stanju raspada ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Hellhammer nece svirati sa Gorgorothom u Smederevu ocigledno posto Mayhem tog dana sviraju na With Full Force festivalu u Nemackoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Ne kritikujem vas samo vam kazem da naucite za sledeci put..Prijemni je uvek oko prvog..a drugi ,treci pa sve do 5og su ono rezultati zalbe itd E da i iz priche na chatu sa likovima iz Rumunije niko tamo nema pojma o ovom festu... Pa sta ima veze, kao da je to cudno, Rumuni su to. To je veca bagra od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 ovako je bilo u Zagrebu sinoc sto se tice Sodoma: 1. Blood on your lips 2. Outbreak of evil 3. Napalm in the morning 4. Sodomy & Lust 5. CIty of God 6. Surfin Bird/The saw is the law 7. Blasphemer 8. Agent Orange 9. WItching Metal 10. Ausgebombt 11. M16 12. Remeber the Fallen 13. Ace of spades 14. Bombenhagel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Kakve su ovo price koje cujem o otkazivanju festivala??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 OK, ali mi tu ne mozemo nista. Sto se neta tice, pokrili smo gotovo sve, a slabo sta mozemo za prvo izdanje festa vise da uradimo. Imamo baner na metalheads.ro, objavljene vijesti na najvecim metal sajtovima, imamo i narudzbine za karte iz Rumunije. Jebi ga, stvarno ne mozemo da dodjemo tako lako do svakog metalca na planeti, a ako imas neku ideju da pomognes oko marketinga, slobodno javi, najiskrenije, svaka dobra, a i losa ideja je dobrodosla. Ja sam se ponudio da izlepim po Pancevu plakate i delim flajere, culi smo se pre mesec dana, e sad ne pada mi napamet da ja vas jurim.. Neka vam dodje samo 15ljudi iz PA to vam je 60 000din... Inace ljudi stvarno nisu informisani o festivalu, ja rekao dvojici ortaka juce, "e idem na LE\egacy fest za vikend", oni ce meni "a to ono u Smederevu..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 i ja sam juce cuo da ce se otkazati fest..... Ja sam se ponudio da izlepim po Pancevu plakate i delim flajere, culi smo se pre mesec dana, e sad ne pada mi napamet da ja vas jurim.. Neka vam dodje samo 15ljudi iz PA to vam je 60 000din... Inace ljudi stvarno nisu informisani o festivalu, ja rekao dvojici ortaka juce, "e idem na LE\egacy fest za vikend", oni ce meni "a to ono u Smederevu..." e jbg ima mnogo takvih koji su neinformisani ,pogotovo po ovih manjih gradova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justin Case Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 o jbt,pa kojim povodom takve price sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 nece se fest otkazivati, juce smo pricali sa ekipom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementia Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Nekome je ocigledno bilo dosadno,pa se pustila buva da je otkazan CASTLE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Nekome je ocigledno bilo dosadno,pa se pustila buva da je otkazan CASTLE!!! meni je juce drugarica javila kao da ce da se otkaze.... sigurno neki trac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Daj nemoj da me plashite!!! Zamalo da dobijem heart attack! Jbte ne mogu da spavam danima jel se festival bliazhi, jedva chekam Avantasiju i Judas Priest da vidim konachno a vi tako!!!! Nek se javi Elderane ili neko!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts