Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

To sam i ja rekao...Ali iz pouzdanih izvora sam chuo da je prodato samo 300 karata, Elderane i ekipa ne znaju shta ce jel ne bi voleli da im se desi isto kao za Legacy fest pa razmishljaju da premeste festival negde u Bg i da ga skrate na 3 dana i pritom izbace malu binu, znachi samo veliki bendovi! Tako sam chuo od mnogih...Jel trebaju imena?

mislim to bi odgovaralo meni ali ipak je bolje SM onako tvrdjava

ma trebaju da prave promotivne spotove i da ih salju na televizije i da se malo angazuju na promovisanju tog festivala jer ovako se samo zna na netu ko ce da svira

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vrlo je moguce da bi bilo oko 1000 ljudi po danu, jedino na judasima nesto vise, al to nije ni u ludilu dovoljno da pokrije ogromne troskove.

Bas tako...meni samo nije jasno kako je neko mogao i pomisliti da se to moze isplatiti, toliko zvezda, 5 dana...nema sanse...

vrlo je moguce da bi bilo oko 1000 ljudi po danu, jedino na judasima nesto vise, al to nije ni u ludilu dovoljno da pokrije ogromne troskove.

Nazalost ja sam ubedjen da fest nece uspeti iako sam se taman skrpio da odem. Mogu misliti koliko im uzimaju At the gates i Carrcass koji su se ponovo okupili, a na oba benda zajedno nece doci vise od 500ljudi u najbljem slucaju.

Judasi se i otplate, ali Cradle?

Ne znam ne bi bilo srecnijeg coveka od mene kad bi ovo uspelo. Ali eto ja sam tipovao da ce na Legacy Obituary dovesti min 500 i Dark funeral 250 fanova, ali nista od toga, ocigledno... POS minimum 300-400,...

Ljudi, o kojim ciframa mi pricamo...? 1000, 250, 500 ljudi... idi bre u picku materinu!

A ovo sto ovaj Elderane se ne oglasava, stvarno nije u redu... sutra kad se probudim, bice valjda sve ok... pfff... da...

Ako se desi da se skrati festival na tri dana, nebitno gde ce se odrzavati, to znaci da ce neki bendovi otpasti, sto opet nije ok, neki od nas i dolaze ne zbog Judasa i sl. vec zbog nekih "manjih" imena. Onda bi bilo sasvim fer ostaviti opciju i da se vrate karte...

Veruj mi, nije to tako jednostavno. Od prave kombinacije bendova po danu, pa čak i od satnice itekako zavisi koliko će ljudi doći. To ti je kao kad se prave koalicije na izborima, pa se ljudi anketiraju da li bi glasali ako bi išao ovaj sa ovim ili onaj sa onim. Postoje i ekonomska istraživanja, tj. ispitivanja tržišta, koja treba kombinovati s ovim. Ista cena jednodnevnih karata bez obzira na dan je, recimo, velika greška, to bi svako ozbiljnije istraživanje pokazalo.

Veruj mi, nije to tako jednostavno. Od prave kombinacije bendova po danu, pa čak i od satnice itekako zavisi koliko će ljudi doći. To ti je kao kad se prave koalicije na izborima, pa se ljudi anketiraju da li bi glasali ako bi išao ovaj sa ovim ili onaj sa onim. Postoje i ekonomska istraživanja, tj. ispitivanja tržišta, koja treba kombinovati s ovim. Ista cena jednodnevnih karata bez obzira na dan je, recimo, velika greška, to bi svako ozbiljnije istraživanje pokazalo.

Ok, izgleda pogodih temu u koju se razumeš. Ne znam da li bilo koji festival funkcioniše na taj način, ali ovde se radi o "niskom mejnstrim" festivalu, što će reći da bi to ispitivanje tržišta mnogo više koštalo. Jbg, nismo mi Nemačka. Exit, na primer, opstaje samo zato što dolaze ljudi sa strane, koji za (njih) male pare mogu videti ono što bi na nekom drugom mestu koštalo više.

Ko shto Prince reche, nek izbace male bendove a nek ostave headlinere, i nek smanje fest na 3 dana, samo da ga ne otkazuju nikako.

Ovo si vrlo pametno rekao.

Edited by AstralliS

nema svrhe od bilo kakvog "israzivanja", sto neko rece ovde ima 2000-2500 ljudi koji idu na koncerta, samim tim, logicno pitanje, sta ce nama 2 fesivala u jako kratkom vremenu?

Za ovo bih mogao da kažem da je tipično "teranje inata", "što ti da budeš bolji od mene", "ja to bolje umem" i slične varijacije.

AstralliS

Nije teranje inata, nego realno razmisljanje. Mi smo siromasna zemlja + publika kod nas nema naviku da ide na koncerte. Prosto receno, jedan festival je po meni dosta, zvao se on Legacy ili Castle

AstralliS

Nije teranje inata, nego realno razmisljanje. Mi smo siromasna zemlja + publika kod nas nema naviku da ide na koncerte. Prosto receno, jedan festival je po meni dosta, zvao se on Legacy ili Castle

Slažem se ja s tobom, samo ne znam da li se oni međusobno slažu.

Prince keve mi mater cu ti jebati sta bre da skrate ne moze :P i nemojte smarati vec gledajte da podrzite CF npr samo kad bi mi dali baner neki da stavim na space ili tako nesto moracu da pogledam

bolje nagovarajte ljude da kupe karte a ne da ovde kukate

ako bude otkazano jbg, vratice nam pare, ja cu dok god ne napisu suprotno verovati da cu 1-5jul provesti u Smederevu

Tacka!

Avantasia je sve sto mi treba ovog leta!!!

bolje nagovarajte ljude da kupe karte a ne da ovde kukate

ako bude otkazano jbg, vratice nam pare, ja cu dok god ne napisu suprotno verovati da cu 1-5jul provesti u Smederevu

Tacka!

Avantasia je sve sto mi treba ovog leta!!!

:rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...