Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebalo vas skracivanje festa...nece biti skracivanja(bar se ja nadam :D ).

A sto se tice premestanja, pa verujem da bi mnogo vise ljudi doslo u Bg, nego u Smederevo 

da ali onakva tvrdjava pa sto je reko jedan lik da AVantasia donosi nesto sto niko nije video pa brate to je dozivljas sam za sebe :D

@mita ma jeste sve to dozivljaj i sve je to lepo i ja bih voleo da vidim sve ovo, ali brate koliko ljudi jos hoce da, da pare?? ovo jeste previse mala cena za ovakav festival, ali ljudi nece da daju pare, tako je, i zao mi ja zbog toga...

Edited by Angrist.

mislim da je ona tvrdjava fenomenalna i nakako ne bih voleo da dolazi do bilo kakvih izmena

Da. Sa izmenama dolazi još gomila problema. Ukoliko je nešto "zacrtano", neka gledaju da se to i ostvari. Malo je vremena ostalo za bilo kakve promene, za koje mislim da bi donele "katastrofalne" posledice.

ja sam iz Bg-a i meni se bas ide u Smederevo

mislim da je ona tvrdjava fenomenalna i nakako ne bih voleo da dolazi do bilo kakvih izmena

Jos samo da smislimo gde cemo spavati :)

Bitno da mi imamo karte, spavacemo makar u krosnji :D

Romeo :muzicar:

ne mozes znati da li je bolji metal camp kad castle nikada nije odrzan do sada,po najavi zvuci bolje,ali kako bi to bilo sve organizovano ko zna,nadam se da cemo videti...

Najbitnije za Castle je da se uopšte organizuje, i to po mogućstvu na što kvalitetnijem nivou.

Jeste,najbitnije je da se organizuje,ali nema smisla da Castle fest,naglasak na Castle,koji je najavljivan toliko meseci unazad bude odrzan u nekoj dvorani u Beogradu..spakuj 3 dana u tvrdjavi ako ne moze drugacije,kakav crni Beograd...

Pa to da. Hah, to bi isto bilo da recimo neko traži da Wacken prebace u neko selo kod Hamburga (primera radi)...

molim? MC je 228KM sto je nesto vise od 114 eura..a castle 133KM..

okej,metal camp je poskupio,verovatno sa pravom jer je izgradio svoj imidz i sada ga posecuje ekipa iz zapadne evrope kojima nije nikakav problem pljunuti 150 evra za 4-5 dana dobrog festivala...postoje razni drugi festivali koji nisu skuplji od Castle-a,Brutal assault recimo,Ceska je u uniji sada zar ne?a opet nije nabijena cena

DOLAZE:

Judas Priest

Cavalera Conspiracy

Expedition Delta feat (Gary Wehrkamp & DC Cooper)

Alogia

Lordi

Morbid Angel

Symphony X

The Exploited

Nuclear Assault

Cradle Of Filth

At The Gates

The 69 Eyes

Soilwork

Adagio

Avantasia

Amon Amarth

Helloween

Sodom

Carcass

Ensiferum

Evergrey

....

Znaci za svakog po nesto.

Najbitnije je da se dobro REKLAMIRA.

Jebes ti blic i ostalo, ja za 23godine nisam procitao ni jedan broj. :D

Znaci neka nadju ljude u Pancevu, Smederevu, Kovinu, Vrscu, Zrenjaninu, Beogradu... koji ce da idu po mestima gde se skupljaju metalci i da dele flajere, letke kurac palac.

Kod mene u Pancevu mozda 5-6 ortaka zna sta je Castle, a pola njih drka pre spavanja na Judase i slicno.

Ja sam se ponudio za svoj grad, neka se ostali sa foruma ponude za svoja mesta.

Ja sam za to da im pomognemo sto vise mozemo.

Normalno je da ce da budu u minusu za prvi fest, i Exit je poceo da vrti ogromne pare, tek posle 4-5 godina.

Jebiga, pokrice oni sa Krawitzom, Museom i slicnim komercijalnim koncertima...

Bitno je da se ne obruka kao Legacy pred bendovima, i da ostavimo dobar utisak u svetu.

Ma ja pokrivam Vrsac sa reklamiranjem, ali dzaba kad ljudi nemaju para da idu, a oni koji imaju para ne mogu da idu 5 dana zbog posla...

Mada mozda neko i kupi kartu, ko ce ga znati, za sada samo zovu, pitaju za cene i kao razmislice...

Razmazena je publika mnogo ako se ja pitam :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...