Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam licno stopirao kupnju svoje ulaznice dok ne cujem potvrdjeno da ce se festival odrzati u Smederevu onako kako je najavljeno,momci tu iz grada takodje planiraju ovih dana da uzmu kada cuju potvrdu,dvojica za svih pet dana,jedan samo za Judase...tako je,ja sam prestrasen i ne pada mi na pamet dati pare za Castle koji bi se eventualno odrzao u sali negde u Beogradu..zajebi

Guest LadyCorpse

meni je recheno da je prodato 30 000 karata xP....tako da opushteno....ja sam svoju uzela, zajedno sa gospodinom muzhem, tako da....=)...mi shirimo vest...ako mozhe josh nekako ok...mada kao shto rekoh, mislim da nema choveka u Srbiji, koji voli metal, a da nije chuo za castle!xP....ili da ne bi otishao makar na jedan dan, drugo su finansije..;)

ej,poshto mi je otkazan slayer,imam kintu da idem na jedan dan(prvi),jel ima josh karata da se kupe...nadam se da nece prijemni da mi padne bash tog dana,zbog toga bi ja da kupim jedno nedelju dana pre pochetka,da se ne bi dogodilo da je posle bacim zbog prijemnog.Ako ima kazite mi gde mogu da kupim kartu(u nishu ili smederevu) i da li ga vi cenite da ce da budu do tad.Aj u zdravlje.

(ja nisam pratio ovu temu jer sam castle odavno otpisao)

Trebali su lepo Terra Nostra + Legacy da naprave jedan zajednicki fest , ne bas toliko ambiciozan , pa polako iz godine u godinu da naraste do wackena

Cak verujem da bi spajanje TN i legacya bio odlican potez , malo koncerata - velika poseta sistem , ali ne verujem da bi TN hteo da sebi natovari minus koji se stvorio organizacijom legacy festa ...

Edited by Maljavi Razbijac

meni je recheno da je prodato 30 000 karata xP....tako da opushteno....ja sam svoju uzela, zajedno sa gospodinom muzhem, tako da....=)...mi shirimo vest...ako mozhe josh nekako ok...mada kao shto rekoh, mislim da nema choveka u Srbiji, koji voli metal, a da nije chuo za castle!xP....ili da ne bi otishao makar na jedan dan, drugo su finansije..;)

a kurac 30 000 prodato jesi ti normalna,a bogami finansije su najveci problem draga.pogotvo za one koji zive daleko...

Festival jeste veliki zalogaj, no ako svi budete pozitivno razmišljali i išli na njega, on će biti održan. Koliko sam informiran, ulaznice idu ok, mada bi mogle i bolje, no još je mjesec dana i tek se sad treba očekivati pravi udar. Ne mora otkazivanje Slayera, Kissa i Loš Legacy biti loš predzak. Možda su svi ti ljudi što na Slayer ili legacy nisu došli, baš šparaju za Castle, što je sasvim izvjesno. Čisto sumnjam da će na Maidene u Split ići više od par stotina ljudi iz Srbije, stoga, bilo bi lijepo da se okrenemo festivalu i razgovorima oko toga. Ovim crnim prognozama samo se radi kontraefekt i uljeva nesiurnost onima što su htjeli kupiti ulaznicu. Organizatori će najbolje znati i u pravom trenutku reći nove vijesti. Na nama je da pomognemo svojim lobiranjem i širenjem vijesti da se ovaj veliki događaj održi u najboljem mogućem redu. Na kraju krajeva i moj bend svira na ovom festivalu, pa bi onda i ja morao doznati ako se nešto loše događa....

Normalno je da su ljudi prestrašene, saznavši za sve ovo oko drugih koncerata u Srbiji, no siguran sam da će jedna velika većina kupiti ulaznice kada vide da se par dana prije slaže pozornica i konstrukcija na tvrđavi. Jbg, živimo na takvom području, ljudi još nisu navikli kupovati u pretprodaji i olakšati organizatorima.

Da znaš kako se nadam da si u pravu.

razumite i njih . nije ni njima lako zbog ove situacije .

ako jos nista ne javljaju znaci da se nesto dogadja , a pustite ljude da vide sta ce biti od svega . nece da istrcavaju pred rudu , pa da svaki cas menjaju planove , a sigurno nece otici u minus od nekoliko miliona ( i u zatvor ) samo da bi vama ugodili . sacekajmo zvanicno saopstenje . verujem da su i do sada velike pare na ovo potrosili .

razumite i njih . nije ni njima lako zbog ove situacije .

ako jos nista ne javljaju znaci da se nesto dogadja , a pustite ljude da vide sta ce biti od svega . nece da istrcavaju pred rudu , pa da svaki cas menjaju planove , a sigurno nece otici u minus od nekoliko miliona ( i u zatvor ) samo da bi vama ugodili . sacekajmo zvanicno saopstenje . verujem da su i do sada velike pare na ovo potrosili .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...