Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

Е, људи-немо' се з'ебавате-него да идемо на Џудас, и да видимо Игора и Макса! :rockdevil:

Ласт ченс ту денс! Али, најозбиљније-ако и ово оде у мајчину-не видесмо ми више метал у Србији...

Edited by Shoma Flynn

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nemamo srece...sta drugo da kazem (nemamo para - to? :) )...

38 User(s) are reading this topic (12 Guests and 5 Anonymous Users)

21 Members: LazaGNR, KaSSa, hypnos, AceMan, fatdzo, DBrave, Guzzilla, Marishte, FILIP St., Circle_Pit, Shoma Flynn, azal, dok, Razbijač-SEXUALNI MEĐED, Poison Ivy, Totamealand, Defunctus, KinSlayer, drasticni_taxista, SL, Baldrick Sodoff

40 User(s) are reading this topic (13 Guests and 4 Anonymous Users)

23 Members: LazaGNR, hypnos, Prince of Darkness, Poison Ivy, Buba :), Guzzilla, Marishte, Defunctus, Shoma Flynn, FILIP St., Circle_Pit, KaSSa, GEORGE_SOAD, AceMan, fatdzo, DBrave, azal, dok, Razbijač-SEXUALNI MEĐED, Totamealand, KinSlayer, drasticni_taxista, SL

42 User(s) are reading this topic (14 Guests and 5 Anonymous Users)

23 Members: GEORGE_SOAD, medjutim, Laurelin, Razbijač-SEXUALNI MEĐED, LazaGNR, hypnos, Poison Ivy, Buba :), Guzzilla, Marishte, Defunctus, Shoma Flynn, FILIP St., Circle_Pit, KaSSa, AceMan, fatdzo, DBrave, azal, dok, Totamealand, KinSlayer, drasticni_taxista

sad se probudio ,imao kosmar mmamuran sav grozan,upaljujem komp i gledam vijest da je otkazan catsle...meni suze posle...ipak moramo se zahvaliti organizatorima sto su se pomucili jer ovo je izgledalo nestvarno ali ipak smo imali nadu,koliku toliku.ja sam potpuno sokiran ali necemo pognutih glava i idemo na JUDAS PRIEST U STO VECEM BROJU!!!!!!!!!!!!!

kada su me jutros pozvali i javili da je ovo otkazano nisam mogao da veruje...i sada vidim ovo sve.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

jebote tresem se ceo...

nismo mi ni za kurac, jebem ti sve, jebem ti dan!

jbt ljudi pa ja sad ne znam sta da slusam...

uopste mi se ne slusa vise Evergrey, SymphonyX, Avantasia i ostali bendovi :)

svi su me izdali :)

ne znam sta vise da slusam, ima da pustim neku tehnozu :)

razocarao sam se ja strasno u nase ljude kad sam usao u onu Expo halu prvog dana, samo sam zverao i mrmljao "auuuu kako malo ljudi" "sta je ovo, zasto ne ulaze" i taj fazon :)

mislio sam da ima vise metalaca ali sad znam, u stvari znao sam i ranije al nisam hteo da razmislim

SRBIJA JE PUNA "METALACA" KOJI ZNAJU SAMO ZA MAIDENE, METALLICU I EVENTUALNO PRISTE

i tacka!!!

ovo potpisujem

Gledam bre onu kartu od novembra-oktobra (ne secam se kad sam je uzeo) i sta sad da radim, jebe mi se za tih 4000din :) :) zao mi i da ih uzimam od organizatora

Likovi su nam doveli Kamelot 2 puta, to je za mene dovoljno i uvek cu im biti zahvalan.

Jesu previse zagrizli, ne moze ovo bez investitora...

Jebote gledam MTS je glavni zponzor koncertu Policea, dele vaucere uz svaku kupljenu kartu, mora tako neki posao da se napravi, ne moze ovako na dobru volju...

Medijska podrska je bila slaba za ovo, nije ov oobican koncert, o ovome je moral oda se slusa na tv-u minimum jednom nedeljno, a u novinama da se pise cesto, kao za Exit... ali problem je i sto drzava ne podrzi ovakav dogadjaj, a i kako ce kad nemamo vladu :)

Jebiga, vratimo se u realnost, u Srbiju :)

Bezveze.. Sto rece brat, "'De sam ja naso metal da sviram..."

Probajte da uklavirite Exploited negde ako mozete, to vrlo verovatno moze da uspe, i prosli put je valjda otislo mnogo karata za njih samo sto je ispala ona guzva sa skinsima.. Oni su vam skroz razlicitog zanra od Judasa i ne bi se preklapali narocito.. jos kao bi mogli da ih mrdnete za 3. da se ne preklope sa franz ferdinandom i ekipom (nek bude 30 ljudi vise, vec je solidna razlika) garant bi bili u plusu..

zajebi judase

Nema tu zajebbi Judase - Judas Priest forever :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Ajde sad,nemoj preterivati :)

43 User(s) are reading this topic (14 Guests and 3 Anonymous Users)

26 Members: LazaGNR, Talvi, Razbijač-SEXUALNI MEĐED, .nemanja., machak slusha DEATH, Defunctus, DBrave, Gojko, Laurelin, fatdzo, Poison Ivy, VeronikaJeOdluchilaDaUmre, hypnos, GEORGE_SOAD, Slave To Moonlight, medjutim, Spastic Ink, FILIP St., Guzzilla, proka92, djuk, AceMan, Marishte, Shoma Flynn, KaSSa, Totamealand

Jebote, da su takozvani metalci prodali one lance, govna, sranja, kao staro gvozdje, pa bi nesto skupili... Ali to nije problem! PICKE!!! PU!!!

Ma kakvi!Najbitnije je imati lanac i crnu majicu.Ako to nemas nisi metalac.

JEBEM TI POZERSKU ZEMLJU!!!

Guest LadyCorpse
sad se probudio ,imao kosmar mmamuran sav grozan,upaljujem komp i gledam vijest da je otkazan catsle...meni suze posle...ipak moramo se zahvaliti organizatorima sto su se pomucili jer ovo je izgledalo nestvarno ali ipak smo imali nadu,koliku toliku.ja sam potpuno sokiran ali necemo pognutih glava i idemo na JUDAS PRIEST U STO VECEM BROJU!!!!!!!!!!!!!

Majke mi, i meni krenule suze....:/ ja javila drugovima iz Kanade da dodju i oni..sad nishta od toga...jbt, a proradio je patriotizam kod mene, hvalila sam nam zemlju...bila samo ponosna shto cemo i mi imati ovako neshto....kupila karte za 5 dana....a u q....josh nisam primila informaciju kako treba...jbt meseci imeseci planiranja unazad.......

TUGA, BOL, CEMER I JAD...Svi snovi koje sam ima kao klinac o ovakvim bendovima u nasoj zemlji, o prelepom festivalu na jos lepsem prostoru, i o nama koji zivimo kao ostali svet, njih nema...Ne znam sta da kazem, osim da ste probudili neku zelju da ce ipak u buducnosti biti nesto ovakvog tipa kod nas, ne dajte se momci, ovo je pocetak kao sto je rekao Frubi. Sledece godine udvojite snage al se nemojte zaletati, neka bude sve skromno. Ipak, Judasi dolaze i to je bitno!

Sve je to fino,al'...nemaju ljudi para...

43 User(s) are reading this topic (11 Guests and 5 Anonymous Users)

27 Members: azal, Prince of Darkness, LazaGNR, Talvi, machak slusha DEATH, DBrave, GEORGE_SOAD, Laurelin, proka92, Poison Ivy, dok, medjutim, Duxa Deathroll, Marishte, FILIP St., hypnos, fatdzo, Razbijač-SEXUALNI MEĐED, .nemanja., Defunctus, VeronikaJeOdluchilaDaUmre, Spastic Ink, Guzzilla, djuk, AceMan, Shoma Flynn, KaSSa

I, na kraju ispade da mi je davanje prioriteta Legacy-ju u odnosu na Castle bio najpametniji potez u zivotu...

Ne baš najpametniji, ali dobro. ;)

Krivo mi zbog Evergrey-a, uf, vidjeti ih po 2. put...

Ali, dobro, što da se radi, tješiću se s Legacy-jem.

I, na kraju ispade da mi je davanje prioriteta Legacy-ju u odnosu na Castle bio najpametniji potez u zivotu...

Aih...pa sad...normalno kad slusas tu muziku (mislim na bendove sa Legacy-a)...

47 User(s) are reading this topic (19 Guests and 4 Anonymous Users)

24 Members: Marishte, Kingmanowar, hypnos, Laurelin, GEORGE_SOAD, LadyCorpse, Defunctus, Poison Ivy, dok, Kinasky, Buba :), DBrave, .nemanja., LazaGNR, proka92, medjutim, Duxa Deathroll, FILIP St., fatdzo, Razbijač-SEXUALNI MEĐED, VeronikaJeOdluchilaDaUmre, Spastic Ink, Guzzilla, djuk

Rekord so far :lol:

E!

Sanjala sam da je otkazan Castle Festival!!!!

Au brate! :blink:

Ovo sam dakle napisala u temi "snovi" pre vise od mesec dana!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :udri::udri::udri:

DA LI JE OVO MOGUCE????!!!!!!!!!!!

Otvorim oci jer me budi jebeni Aca Lukas koji je komsa od preko puta odsrafio do daske pa vidim poruku na mobu od ortaka da je sva otkazano,teram ga u kurac jer mi nije do sale od ranog jutra i dodjem ovde da vidim sta se desava kad ono... :cry: :cry: :cry: Jebem ti zemlju i glupi narod... :udri:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...