East Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 e u kurac sad treba dam 900 din vise ... a plata mi leze tek januara...inace sam se zaposlio i zajebo faks za ovaj mesec samo zbog ovoga ...al stvarno ....: ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Od 17.12.2007. komplet petodnevnih karata za festival moze se nabaviti na svim prodavnim mestima eventima i bilet servisa, po ceni od 5300 dinara. Naravno, karte se i dalje mogu porucivati preko naseg call centra, SMS servisa i formulara, a za sve fanove koji zele da kupe kartu za Iron Maiden u Splitu i Castle Festival, u paketu, obezbedili smo popust od 15%! Ovaj popust vazi samo za direktnu kupovinu preko nasih servisa. Sve najbolje, Castle Fest Team Au pa vi izgleda poranili sa tim poskupljenjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 ne, trebalo je da ova cena karte traje nedelju dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Da tachno... malo sam se ja zajebao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Pa, svi koji su narucili do danas za 4400, imaju do cetvrtka vremena da plate kartu. Samo danas ulazi i u redovnu prodaju eventima i bilet servisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 A koliko ce kostati npr mesec dana pred festival za nas nesretnike koji nisu pri parama a nisu sposobni da zajebu fax i rade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Nadajmo se da nece biti iznad 6000! Ipak je ovo Srbija! Ako je ljudima problem bila cena za Helloween/Gamma Ray shto znachi 2000, ja ne znam sta ce biti sa ovim! Ali nekako osecam da ce svi metlaci doci na tvrdjavu! Ne osecam nego znam....I've seen it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DragonFart Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Svi ocekujemo TOKIO HOTEL na tvrdjavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Svi ocekujemo TOKIO HOTEL na tvrdjavi KVLT. Najjači ženski vokal u metalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ja jesam kupio kartu ali ako ne bude HOTEL na tvrdjavi pocepacu je i baciti bombu na Skadarsku 8 (kad vas bude najvise unutra ) !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 :) :) Ma ne brini neće (valjda), pošto dolaze u Arenu, kad ono, u martu valjda... A svejedno sramota, Helloween/Gamma Ray strpasmo u SKC, Megadeth npr u baštu SKCa, a ovi pajaci će u Arenu, jedino ako im bude poseta k'o onom Bhusti, pa da budemo mirni... Kad bi razmišljali hipotetički, tačno i da dodju na tvrdjavu, ono što rekoh ja, ljubav prema bendovima koji gotivim je jača od mržnje prema ovima, samo što mislim da bi se hrana na festu bolje prodavala za vreme Tokio Hotel nastupa, a i oni koji slabije piju pivo bi ga kupovali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Zar vi mislite da u 11 hektara trave ovi iz organizacije mogu da pokupe i sakriju svaki kamen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Svi ocekujemo TOKIO HOTEL na tvrdjavi TOKIO HOTEL Subota, 28. Mart 2008. u 20:30 Beogradska Arena više, pavijani................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 (edited) u, prvi si nam javio vest Edited December 18, 2007 by Enthymeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 JEL TACHNO DA DOLAZI TOKIJO HOTEL?!?!??1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 jaoooooo....ocu da idem na ovo,samo da pitam mamu da mi da parice umesto novih tika za trening:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Tooooooooo,taman necu morati da idem u LA na njihov GIG,dobro su se setili promoteri da dovedu nesto dobro kod nas !Kakvi SODOMI,PRISTOVi,KAMELOTI!!!! TOKIJOOOOOO HOTEL RULZ!!! PS.Za njih su mogli da obezbede arenu majku im jebem pozersku....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Moguce. Spisak ucesnika se jos uvijek ne zna, ali, u pregovorima su sa svima koji su ikada ucestvovali na Avantasiji... Nezvanicno, Amanda, Jorn i Singer(Kiss) su potvrdili... Zvanicno nije niko, ali ono sto znamo je da ce biti 20 ucesnika u opciji. Informacije o datumu na sajtu Eventima nisu najtacnije, javicemo im da isprave sto prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Uff Da sam bio pametan ( i imao para ) pa da sam kupio 10 ili 20 karata, pa da ih prodajem na prolece Zaradio bi gomilu para Recimo kupi covek 20 karata po 4400 i prodaje ih posle za 5500 1100*20=22000 ali jbg, jedva sam skupio i za ovu moju jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Moguce. Spisak ucesnika se jos uvijek ne zna, ali, u pregovorima su sa svima koji su ikada ucestvovali na Avantasiji... Nezvanicno, Amanda, Jorn i Singer(Kiss) su potvrdili... Zvanicno nije niko, ali ono sto znamo je da ce biti 20 ucesnika u opciji. Informacije o datumu na sajtu Eventima nisu najtacnije, javicemo im da isprave sto prije. To videcu barem jednog chlana KISSa live heheh, ali ako i Cooper dolazi pa ja ne znam... taman da i njega uglavite na fest da i on odsvira koji rock klasik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 A i Jorn se pojavljuje na oba festivala Koji car!!! Mislim da ce Kiske sigurno doci, a i Bob Catley... Jorn, Sasha i Amanda 100% Ja bih voleo da dodje i Matos... Za Roj Khana ne verujem, ipak on nastupa samo u jednoj pesmi na novom albumu, al nikad se ne zna, coveku se svidela Srbija, snimaju spotove ko ludi ovde Ma bice loodilo kako god, i da bude samo 5-6 pevaca opet ce biti nezaboravno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Mislim da ce Kiske sigurno doci Joj brate kako bi to bilo dobro... ma sigurno ce doci, on se pojavljuje na dosta pesama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Ma za njega sam uveren 90%, bas treba nesto zesce da se iskomplikuje pa da on ne dodje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Kai je rekao na koncertu u Beogradu da dolazi. To zaboravih, a najvaznije je Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Jbg. shta cesh, mislim da ih dovode ovi iz arena pa je zato tu koncert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts