Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Elderane

Recommended Posts

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koliko vidim ima da pravite neku organizaciju sa Metal Camp-om...poshto ulecete jedni drugima u termin....

Oni su za sada potvrdili sledece bendove pa me ne chudi da mozda neke od njih i vidimo na CF-u!!!

Apocalyptica

Behemoth

Brainstorm

Catamenia

Celtic Frost

Dark fortress

Heaven Shall Burn

Helloween

Kataklysm

Legion of the Damned

Mercenary

MINISTRY(ovo bi bilo super videti na CF-u)

Mystic Prophecy

Rage

Skyforger

Tankard

Wintersun

----------------------to je za sada potvrdjeno.....

Ali da vi dovedete OPETH i MASTODON!!!

Judas Priest svira 2.jula u Zagrebu (Dom Sportova).

Ako je to tačno, otpada ona priča da su se promoterske kuće dogovorile da Maideni sviraju u CRO a Priest kod nas, hoćemo i mi Maiden!!!! :D

EDIT:

Izgleda da je tačno. Sad sam gledao kod onih Hrvata na Cmar-net forumu, kažu da Judas Priest svira u Smederevu 1. a u Zagrebu 2. jula.

A sad, vezano za Stipu Jurasa - Stipe je nagovarao bend da dođe u Hrvatsku, i to kao predstavnik Fan cluba Hrvatske. Niti je on jedan od organizatora, niti je uložio svoj novac. Lupa je, istina, djelomično i na njegov poticaj, odlučila dovesti IM u Hr, i u tome uspjela. Iako smo im nudili i Beograd kao opciju, uz Split. Zadar nikad nije bio realna opcija, jer oni ne žele svirati na livadama...

:( :( :(

Edited by crusader84

Ako je to tačno, otpada ona priča da su se promoterske kuće dogovorile da Maideni sviraju u CRO a Priest kod nas, hoćemo i mi Maiden!!!! :D

EDIT:

Izgleda da je tačno. Sad sam gledao kod onih Hrvata na Cmar-net forumu, kažu da Judas Priest svira u Smederevu 1. a u Zagrebu 2. jula.

:( :( :(

Za Judas Priest je tacno. Sviraju u Zagrebu 02. jula. Dogovor je u pitanju za neki drugi bend. Ovo za Beograd nije tacno... Ne bih da ulazim u detalje, ali situacija je bila takva, samo je Hrvatska bila opcija za Maiden, a to da je Maiden zbog Stipeta u Hrvatskoj, a ne u Srbiji nema nikakve veze.

Uff Da sam bio pametan ( i imao para ) pa da sam kupio 10 ili 20 karata, pa da ih prodajem na prolece :)

Zaradio bi gomilu para

Recimo kupi covek 20 karata po 4400 i prodaje ih posle za 5500

1100*20=22000

ali jbg, jedva sam skupio i za ovu moju jednu :)

5.300 dinara do 22.01.2008.

6.000 dinara od 23.01.2008.

Znaci glat mozes da ih prodas i za jace pare. ;D

VRLO LJUBAZNO OD TEBE.ALI MISLIM DA SE MOM SUPRUGU TO UOPSTE NE BI SVIDELO.UZGRED,ON SE PALI NA CANNIBAL CORPSE I RADI U MESARI,TAKO DA ODLICNO BARATA SATAROM.

Sto bi rekao KElso: BURN!!! :)

Takvog coveka svaka zena samo pozeleti moze. :)

Jbg. stvarno shteta... e sad poshto nam niste doveli Maidene u Beograd za utehu nam dovedite Heaven & Hell heheh ko je za ?

kad bi morale jos neke starudije da dodju (a mora, jel je to ipak srbija, gde ljudi samo slusaju bendove koji su bili relevantni pre 15 godina :) ) glasao bih za heaven and hell.

Ja mislim da je Heaven and Hell sigurno. Azal ima fensi pristup metalu, koji podrazumeva samo slušanje bendova koji su u datom trenutku "relevantni". Muzika koju svira Heaven and Hell, tj. Black Sabbath je vanvremenska, za razliku od muzike koju svira Draconic, a koja je "u trendu", tj. "in", da upotrebim dovoljno izraza koje koriste fenseri.

:wub:

ja sam gledao Dio, Alice Cooper, Lizzy Borden, Malmsteen, itd itd itd, vec.

dobri su bili svi, i ima mesta na festivalu na sve, ali meni je draze da gledam neki bend koji rade nesto novo i ne zivi od nostalgije i stare slave.

mada realno, kao sto sam rekao, nikad nisam gledao heaven n hell pa bih voleo.

princu, ima vise old school metala na kasetama i plocama nego sto ti imas na mp3, nemoj biti degen.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...