Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted

Ja na fest vodim jedno prase od petnaes kila pa ako vidim nekog novinara koljem ga zubima pred njim da pokazem koliki sam satanista a posle ce ga izokretam pa omastim brci i za to vreme ce taman oni satanini sinovi Lordi da zavrse pa iem da pijem pivo i izginem na Sodom ! :rockdevil: :rockdevil: :evil::cool::mhihi::bigblue:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naravno! Edguy je ludilo, a mogu tek da zamislim, na osnovu Shaman DVD-ja, sta ce biti kad se Tobi nadje u drustvu 2-3 pjevaca na bini!

Posted
Si gledao snimak Edguya sa Metal Campa? Ona shulja jebe kevu :rockdevil:

Kad covek izjavi da ga nije blam sto kupuje odecu u gay radnji to mora da se postuje :lol:

Posted
ko im jebe mater, kolko su samo jeli govna kad su slayer i apocalyptica bila najavljeni za exit.

Jes vala majke im ga spotaknem!

Posted
ja trazim onakvu shulju da kupim, al nema nigde.

Kako bre nema? Ja sam pre jedno 3 godine bio u tom fazonu sa tim koshuljama, medjutim posle mi dosadilo...al kad sam video njega u shulji definitivno reshih da ih ponovo uzimam...

Posted

Gay shopovi za Tobijeve sulje :da:

Jebiga zna se da su nezni momci uvek imali istancan ukus za modu, sta tu ima lose.

Mislim da on prvi put kad je upao u taj shop nije pojma imao gde je usao, video kosulju u izlogu usao i kupio, pa kad je izashao video je gde je bio :) Ali ne smeta. Bitno da je kosulja bila do jaja :pivopije:

Posted
Ona koshulja shto je nosio na metal campu nije uopshte gej...

Pa nije ni ova bila :)

Mislim totalno lepa kosulja, on obicno nosi sasvim ok stvari.

Nije se sigurno radilo o nekoj bzvz roze kosuljici.

Mislim da je neka lepa crno-bela bila... Davno sam to citala, ima dve god tako nesto, ni ne secam se :)

Posted

Ma zajebite glupi komentar ...Nego ni ja necu da mi Lordi popularisu metal ...u kurac ,pa onaj degen iz Van goga bar se drzi do principa da misli da nema sta da trazi na festivalu tipa Evrovizija...uzas ...

Posted
Ma zajebite glupi komentar ...Nego ni ja necu da mi Lordi popularisu metal ...u kurac ,pa onaj degen iz Van goga bar se drzi do principa da misli da nema sta da trazi na festivalu tipa Evrovizija...uzas ...

:da:

Mogu da ih pljuju ali likovi se donekle i drze principa.

Posted

Slagacu te ako ista napisem :) Nisam zaduzen za te produkcijske stvari, pa nemam pojma... Vidicu sutra sa ekipom, pa cu postovati, ali ako neko od njih naidje ovuda, vjerovatno ce sam napisati...

Posted (edited)

OK! ;) Da, mogli ste da uslikate i veliki grad, da ljudi vide gde ce u stvari biti svirka...

Edited by Zeka_sd
Posted

Ja danas proso kroz Smederevo prvi put u zivotu....pa gde ste sakrili tu tvrdjavu....Imam kartu konacno ,i shhhhatorrrrr yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) .Predvidjam gomile polomljenih kostiju po onom kamenju mada kontam da ce dosta toga biti distrikted za posetioce festa sa redarima koji bijuuuuu ...ako ako :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...