Elderane Posted January 24, 2008 Author Report Posted January 24, 2008 Kasnis, Lazare Hellfest je oduvijek zajeban, posebno ove godine.
Bata Trokrilni Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Ma kakva trava i šator... Nisam lud da nosim sa sobom koferče u kome ću nositi rezervne majice i veš (a svakog dana mislim da budem u različitoj majici). Treba da izgubim nešto. A da ne pominjem koliko će kondiloma i drugih bolesti biti preneto u tom kampu...
Elderane Posted January 24, 2008 Author Report Posted January 24, 2008 Pretjera ga sad. Pa nece biti stoka tamo, vec ljudi.
djuk Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Pretjera ga sad. Pa nece biti stoka tamo, vec ljudi. otkud ti znas kakve on ima sklonosti.
East Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Ma kakva trava i šator... Nisam lud da nosim sa sobom koferče u kome ću nositi rezervne majice i veš (a svakog dana mislim da budem u različitoj majici). Treba da izgubim nešto. A da ne pominjem koliko će kondiloma i drugih bolesti biti preneto u tom kampu... na ovo zaista nemam komentar...kuda ide ovaj svet ....idem da se obesim...
crusader84 Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Objavljen novi bend na sajtu - Trojanac!
Defunctus Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Objavljen novi bend na sajtu - Trojanac! Vidjeh i ja,ccc.
Faustus Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Vidim da fest saradjuje s ruskom televizijom
BeTeLgEuSe Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Nece se leba najesti od te saradnje...
LazaGNR Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 SA AT THE GATES OFICIJELNOG BLOGA: [jan 24, 2008] - New Festival Confirmed We have confirmed yet another festival for this summer: Castle Fest, Smederevo, Serbia - 3 July 2008 http://www.castlefestival.org/ Wow Ima nade da cu gledati At The Gates @Prince of Darkness:Jebote,al' si ti u nekom gadnom tripu covece Kakvo gubljenje stvari,kakav kofer,kakvi kondilomi,kakve druge stvari bre jebote??? Bas si...u gadnom tripu...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Ma kakva trava i šator... Nisam lud da nosim sa sobom koferče u kome ću nositi rezervne majice i veš (a svakog dana mislim da budem u različitoj majici). Treba da izgubim nešto. A da ne pominjem koliko će kondiloma i drugih bolesti biti preneto u tom kampu... hahahahhaahha Cuo sam da ovo leci sve bolestine po metal kampovima,ali samo ako svakog dana to radis bar 10tak puta pre i posle ulaska u vasljivi metal kamp sa bolestinama Probaj pa mi javi
stivi1 Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) Dogovoreno!!!! Ocemo li i decu da pravimo? Mislim,da ne propustimo tu priliku Edited January 25, 2008 by stivi1
Totamealand Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Mislim da bi sekciju za bendove na sajtu festa mogli da podelite na bendove iz regiona i one koji nisu.
Elderane Posted January 25, 2008 Author Report Posted January 25, 2008 Niposto. Ovo je festival, niciji solo koncert, i sto se nas tice, svaki bend koji ce nastupiti je podjednako vazan za nas. Poenta je da napravimo jedan fenomenalan metal provod.
mina. Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 bakterije su metal. hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha :):):):):)
oʞɾoƃ Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) Niposto. Ovo je festival, niciji solo koncert, i sto se nas tice, svaki bend koji ce nastupiti je podjednako vazan za nas. Poenta je da napravimo jedan fenomenalan metal provod. Ali nije svaki bend podjednako dobar Zamisli da si stranac koji dođe na sajt, vidi par poznatih imena i GOMILU anonimusa. Smoriće se. Edited January 25, 2008 by gojko88
Elderane Posted January 25, 2008 Author Report Posted January 25, 2008 Svaki festival je takav. Otidjite na sajt Wackena, ja za vise od pola bendova nikada nisam cuo.
dudi Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Pretjera ga sad. Pa nece biti stoka tamo, vec ljudi. A neki ljudi su stoka
kuruz Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 jbg ljudi, ali vas zajebao hellfest za mnogo Hellfest: 20., 21. i 22.06. Clisson, Francuska potvrdjeni bendovi: MAYHEM MINISTRY AT THE GATES NECROPHAGIST OBITUARY BELPHEGOR OPETH BENIGHTED CARCASS PRIMORDIAL SATYRICON SHINING DIMMU BORGIR SICK OF IT ALL DYING FETUS SODOM TESTAMENT LEGION OF THE DAMNED WATAIN MADBALL
Elderane Posted January 26, 2008 Author Report Posted January 26, 2008 Ja vam rekoh, Hellfest nije od juce. Nas fest, ako zasluzi da dozivi 2009,. moze imati sve ovo+ 20 melodicnih bendova (power, prog heavy...), bez ikakve frke...
Supergalactic Lover Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 ANATHEMA MESHUGGAH MINISTRY MY DYING BRIDE NOFX BARONESS OBITUARY OPETH PARADISE LOST CARCASS SEPTIC FLESH THE DILLINGER ESCAPE PLAN SICK OF IT ALL TODAY IS THE DAY THE OCEAN THE OLD DEAD TREE JOB FOR A COWBOY IN FLAMES MADBALL a ovako nesto? (mislim sto se hellfestovog lineupa tice)
Recommended Posts