Jump to content

2008.07.01-05. Fest: * Smederevska Tvrdjava * Castle Fest

Recommended Posts

Posted
Ovoliko bendova sa multimilionskim prodajama tiraza jos ne vidjeh na istom mjestu. Samo Stonesi i U2 fale i eto ti najpoznatijih bendova na svijetu. Najjaci festival. Uz kartu dobijes i plac u Noorgetallenu na Ulmu.

Јеб'о те Дејв Мастејн.

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ja raskinuo sa curom juče, tako da sam slobodan da se družim sa golim metalkama.

Jel ovo neki oglas ili sta? :)

:pivopije:

Eh Stojane, Stojane... Prosto ne znam sta je gore... To sto lazes ili to sto kucas takve prostote na Google-u... Zaista sam bez teksta... :)

:violent:

Posted

Doci ce murija smrkovima da spere bagru s tvrdjave :)).A kakvi su uslovi tamo za nocno golo kupanje?meni to omiljeno !:)

Posted

uslovi ce biti mokri, a i s obzirom da je dunav veoma brz u predelu smedereva, na odluku o kupanju u istom ce se odluciti samo oni koji zive nizvodno, da se strujom vrate kuci (mozda i pre kraja festa) besplatno :) heeh...

Posted

ajde nams frke, musko finale tj. zadnji dan je 6.jul tako da tacno stizes posto fest traje do 5-og...

Propustices polufinale recimo

Posted

ma ja ne propustam ni jedan gren slem ili masters, ali jbg, ipak mi je ovo vaznije... a i moze uvek neko da ti snimi ta polufinala ili zensko finale...

Posted
:) Nisam ja ni jedan od ovih likova. Sliku sam nasao na Google-u. Kucao sam kurac, picka ili tako nesto ne secam se ni sam vise i to sam nasao. :)

Pa zar ti nisi udata zena? :) Ccc, jos i dete imas a ti trazis gole metalce. Cuti muz da ne sazna pa da nas ne pokolje sve sto ti nabacujem gole metalce, ionako je mesar. :)

Nemoj da lazes.Odmah sam te prepoznala.icon_razz.gif

Pa sta ako sam udata?Nisam mislila da spavam sa njima vec samo da posmatram.icon_smile.gif

Posted
Jebala te liga engleska. Jebala te ta selendra tvoja.

Краљу. Дискусија Премијер vs Калчо је беспредметна. Довољно говори просечна посета.

Не знам на коју селендру мислиш.

Ja raskinuo sa curom juče, tako da sam slobodan da se družim sa golim metalkama.

Не заборави да промениш руку.

A u kurac... :udri: zavrshnica Wimbldona je u periodu festivala... argh posle toliko godina necu gledati najveci teniski turnir... :udri: :udri: :udri:

То је још једна од ствари због којих ја највероватније нећу ићи.

e bash sam se sjebao zbog Vimbldona..

Posted

sad svi prate tenis od kad su naucili da hodaju ....... postoje mali portabl televizorcici ,ja sam koristio jedan u jednom kampu za proslo svetsko u kosarci,viljuska mi koristila ko antena ...

Posted (edited)

Dragi naši Castleheads-i,

Porodica Castle Fest učesnika, uvećana je za 6 novih članova!

Imamo tu čast da Vam predstavimo:

Negura Bunget (Rumunija) black metal

Casket Garden (Mađarska) death metal

Agonize (BiH) death metal

Silent Kingdom (BiH) black metal

Victim Yield (Makedonija) tech death metal

Downstroy (Srbija) mosh/core metal

Više informacija o objavljenim bendovima (biografije, diskografije, promo slike…) biće dostupno u sredu.

Ostanite u pripravnosti!

Vaš,

Castle Festival Tim

Edited by Elderane
Posted

Ne zelim da vredjam nikog iz organizacije ali culi ste li vi i za druge pravce?! 26 bendova od toga 7 van extremnih pravaca, a siguran sam da ce jos biti extremnih bendova. Volim i ja extreme ali majku mu ako Legacy daje 90% extreme morate li i vi?!

Posted

Naravno da ne vrijedjas, ali, da li mogu da ti ukazem na to da su Judas Priest, Helloween, Lordi i Avantasia hedlajneri od 7 do sada objavljenih, a da ne pricam o Evergrey i Expedition Delta, koji je nevakidasnji projekat i definitivna poslastica za sve prog fanove...

Dodas Manticora, Secret Sphere, Innerwish i zakljucis da su ekstremniji bendovi mozda cak i u manjem broju zastupljeni, ako uzmes u obzir da se tu ubrajaju sve vrste death, black, metalcore, modern, thrash metala, a ovamo imas samo heavy, power i prog.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=89440

Posted

Ma uvek ima nezadovoljnih, evo možda se ovom najnovijom objavom nešto promeni po tom pitanju, ali mnogim fanovima ekstremnog zvuka je ovo suviše "gay" festival! :)

Posted

What's with the weapons? :) Ne znam kako da ti objasnim, ali malo toga ce mi biti preche od odlaska na ovaj festival pochetkom jula. A tenis je daleko od toga. Daleko, daleko.

Guest Povratak Kuruza
Posted

Има ли досаднијег бенда од тих Румуна. Casket Garden су добри. :da:

@Колега

Разлике у музичком укусу, кулаја. :pivopije:

Posted (edited)
Jeste, ali zar je nemoguće iz Mađarske dovesti Pokolgep, ako već može taj Casket Garden? Zar ne može da uleti neki ruski bend (a da nije ekstreman pravac)?

Ti izgleda imas fobiju od tih "extrmnih pravaca"...smaras vise.

Edited by Defunctus
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...