kuruz Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Ovoliko bendova sa multimilionskim prodajama tiraza jos ne vidjeh na istom mjestu. Samo Stonesi i U2 fale i eto ti najpoznatijih bendova na svijetu. Najjaci festival. Uz kartu dobijes i plac u Noorgetallenu na Ulmu. Јеб'о те Дејв Мастејн.
enclave Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Ja raskinuo sa curom juče, tako da sam slobodan da se družim sa golim metalkama. Jel ovo neki oglas ili sta? Eh Stojane, Stojane... Prosto ne znam sta je gore... To sto lazes ili to sto kucas takve prostote na Google-u... Zaista sam bez teksta...
East Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Doci ce murija smrkovima da spere bagru s tvrdjave ).A kakvi su uslovi tamo za nocno golo kupanje?meni to omiljeno !
AceMan Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 uslovi ce biti mokri, a i s obzirom da je dunav veoma brz u predelu smedereva, na odluku o kupanju u istom ce se odluciti samo oni koji zive nizvodno, da se strujom vrate kuci (mozda i pre kraja festa) besplatno heeh...
_powerslave_ Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 A u kurac... zavrshnica Wimbldona je u periodu festivala... argh posle toliko godina necu gledati najveci teniski turnir... :udri:
DBrave Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 ajde nams frke, musko finale tj. zadnji dan je 6.jul tako da tacno stizes posto fest traje do 5-og... Propustices polufinale recimo
_powerslave_ Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Dobro jbg i to shto kazesh...ali zaista se izbedachih kad videh jer vec dugi niz godina ne propushtam Wimbldon...
DBrave Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 ma ja ne propustam ni jedan gren slem ili masters, ali jbg, ipak mi je ovo vaznije... a i moze uvek neko da ti snimi ta polufinala ili zensko finale...
Angelystor Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 e bash sam se sjebao zbog Vimbldona..
Vic Rattlehead Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Јеб'о те Дејв Мастејн. Jebala te liga engleska. Jebala te ta selendra tvoja.
Bata Trokrilni Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Jel ovo neki oglas ili sta? Jeste, ali ćemo da ga odradimo sa Hrvaticama u Splitu. Smederevo je samo zagrevanje.
Rehabilitovani Bagrem Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Ja raskinuo sa curom juče, tako da sam slobodan da se družim sa golim metalkama. Zelim biti cool kao ti...Nauci me molim te
WITCH84 Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Nisam ja ni jedan od ovih likova. Sliku sam nasao na Google-u. Kucao sam kurac, picka ili tako nesto ne secam se ni sam vise i to sam nasao. Pa zar ti nisi udata zena? Ccc, jos i dete imas a ti trazis gole metalce. Cuti muz da ne sazna pa da nas ne pokolje sve sto ti nabacujem gole metalce, ionako je mesar. Nemoj da lazes.Odmah sam te prepoznala. Pa sta ako sam udata?Nisam mislila da spavam sa njima vec samo da posmatram.
kuruz Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Jebala te liga engleska. Jebala te ta selendra tvoja. Краљу. Дискусија Премијер vs Калчо је беспредметна. Довољно говори просечна посета. Не знам на коју селендру мислиш. Ja raskinuo sa curom juče, tako da sam slobodan da se družim sa golim metalkama. Не заборави да промениш руку. A u kurac... zavrshnica Wimbldona je u periodu festivala... argh posle toliko godina necu gledati najveci teniski turnir... :udri: То је још једна од ствари због којих ја највероватније нећу ићи. e bash sam se sjebao zbog Vimbldona..
East Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 sad svi prate tenis od kad su naucili da hodaju ....... postoje mali portabl televizorcici ,ja sam koristio jedan u jednom kampu za proslo svetsko u kosarci,viljuska mi koristila ko antena ...
Elderane Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 (edited) Dragi naši Castleheads-i, Porodica Castle Fest učesnika, uvećana je za 6 novih članova! Imamo tu čast da Vam predstavimo: Negura Bunget (Rumunija) black metal Casket Garden (Mađarska) death metal Agonize (BiH) death metal Silent Kingdom (BiH) black metal Victim Yield (Makedonija) tech death metal Downstroy (Srbija) mosh/core metal Više informacija o objavljenim bendovima (biografije, diskografije, promo slike…) biće dostupno u sredu. Ostanite u pripravnosti! Vaš, Castle Festival Tim Edited January 28, 2008 by Elderane
Stormlord Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ne zelim da vredjam nikog iz organizacije ali culi ste li vi i za druge pravce?! 26 bendova od toga 7 van extremnih pravaca, a siguran sam da ce jos biti extremnih bendova. Volim i ja extreme ali majku mu ako Legacy daje 90% extreme morate li i vi?!
Elderane Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 Naravno da ne vrijedjas, ali, da li mogu da ti ukazem na to da su Judas Priest, Helloween, Lordi i Avantasia hedlajneri od 7 do sada objavljenih, a da ne pricam o Evergrey i Expedition Delta, koji je nevakidasnji projekat i definitivna poslastica za sve prog fanove... Dodas Manticora, Secret Sphere, Innerwish i zakljucis da su ekstremniji bendovi mozda cak i u manjem broju zastupljeni, ako uzmes u obzir da se tu ubrajaju sve vrste death, black, metalcore, modern, thrash metala, a ovamo imas samo heavy, power i prog. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=89440
crusader84 Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ma uvek ima nezadovoljnih, evo možda se ovom najnovijom objavom nešto promeni po tom pitanju, ali mnogim fanovima ekstremnog zvuka je ovo suviše "gay" festival!
Bata Trokrilni Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Jeste, ali zar je nemoguće iz Mađarske dovesti Pokolgep, ako već može taj Casket Garden? Zar ne može da uleti neki ruski bend (a da nije ekstreman pravac)?
Angelystor Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 What's with the weapons? Ne znam kako da ti objasnim, ali malo toga ce mi biti preche od odlaska na ovaj festival pochetkom jula. A tenis je daleko od toga. Daleko, daleko.
Guest Povratak Kuruza Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Има ли досаднијег бенда од тих Румуна. Casket Garden су добри. @Колега Разлике у музичком укусу, кулаја.
Defunctus Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 (edited) Jeste, ali zar je nemoguće iz Mađarske dovesti Pokolgep, ako već može taj Casket Garden? Zar ne može da uleti neki ruski bend (a da nije ekstreman pravac)? Ti izgleda imas fobiju od tih "extrmnih pravaca"...smaras vise. Edited January 28, 2008 by Defunctus
Recommended Posts