Angelystor Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Има ли досаднијег бенда од тих Румуна. Casket Garden су добри. @Колега Разлике у музичком укусу, кулаја. Ma volim i ja da slusham Sharapovu povremeno Shto te bre banashe u kurac?
SixStepsOnTheMoon Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Мене највише радује чињеница да ћу (највјероватније) моћи да уживам у музичкој "радионици" са DC Cooper-ом ,Gary Wehrkamp-ом,јер ће ови момци развалити пјесме са албума Shadow Gallery-ја + са задњег пројекта Amaran's Plight-а.Углавном очекујем пријатну свирку уз опуштени амбијент Смедеревске тврђаве.Надам се да људи из организације раде пуном паром и да ће се тај труд на крају исплатити. Видимо се тамо (ваљда)!
djuk Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 odlicni su rumuni, ako budu na drugom stejdzu onda se nadam da ce da se poklope sa nekim powerom.
darthmoog Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 (edited) Valjda je neko postovao ovo mrzi me da kopam po ranijim stranicama: Friday, July 4: Slovenia Metal Camp IN FLAMES WINTERSUN HEAVEN SHALL BURN CATAMENIA OCTOBER FILE MACHINEMADE GOD HATE ALESTORM PENITENZIAGITE STAUB UND SCHATTEN Saturday, July 5: APOCALYPTICA CELTIC FROST SOILWORK FINNTROLL LEGION OF THE DAMNED TANKARD MERCENARY DARK FORTRESS THE SORROW DEAD BEYOND BURIED GORILLA MONSOON PERISHING MANKIND Sunday, July 6: MINISTRY HELLOWEEN BEHEMOTH KORPIKLAANI BRAINSTRORM FEAR MY THOUGHTS SYBREED DRONE HERFST Monday, July 7: MORBID ANGEL RAGE ELUVEITIE SAHG MYSTIC PROPHECY Tuesday, July 8: SUBWAY TO SALLY SKYFORGER BIOMECHANICAL Deshavanje festa je od 4 - 8 jula...znaci sve sto ovde svira moze da svira i na castle festu...molim vas iscimajte se za ovaj ministry ovo im je poslednja turneja..ako ih sada ne odgledamo nikada necemo a bice nam na pljucometar... Edited January 29, 2008 by darthmaul
necko Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 eto, taman heaven shall burn da dovedete mada ne bih se bunio ni za in flames i ove ostale nemacke metalcore bendove koji su tamo...
darthmoog Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Glavna poenta mog posta jeste da svi bendovi sa tog festa mogu da se dovedu na castle zato sto su odmah u susedstvu i imaju slobodne datume samo su pare glavni problem koliko kapiram...
necko Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Glavna poenta mog posta jeste da svi bendovi sa tog festa mogu da se dovedu na castle zato sto su odmah u susedstvu i imaju slobodne datume samo su pare glavni problem koliko kapiram... pa to, pominjao sam ja to i ranije kada sam predlagao hsb...
oʞɾoƃ Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Negura Bunget (Rumunija) black metal KVLT
East Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 nesto im i nije kao proslih godina,bar mi se cini ....da im uzmete: tankard,celtik frost,in flames i korpiklaani .....!!!!!!!!!!!!!
Stormlord Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Naravno da ne vrijedjas, ali, da li mogu da ti ukazem na to da su Judas Priest, Helloween, Lordi i Avantasia hedlajneri od 7 do sada objavljenih, a da ne pricam o Evergrey i Expedition Delta, koji je nevakidasnji projekat i definitivna poslastica za sve prog fanove... Dodas Manticora, Secret Sphere, Innerwish i zakljucis da su ekstremniji bendovi mozda cak i u manjem broju zastupljeni, ako uzmes u obzir da se tu ubrajaju sve vrste death, black, metalcore, modern, thrash metala, a ovamo imas samo heavy, power i prog. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=89440 Svaka cast na Helloween-u i kompaniji i to sam vec naveo vise puta ali cinjenica je da kao i na Legacy-u extremni pravci prevoladjuju. Zast, ne znam?! Ali sam ocekivao posle svih koncerata koji su u poslednje 2 godine radjeni poceti da se dovode heavy,power i prog bendovi jer moracete priznati najvise su izostavljeni. Opet kazem, nemam nista protiv istih i drago mi je sto cu cuti neke od njih ali zar se nisu mogli isto tako bukirati neki melodicniji bendovi poput Andromeda, Altaria, Astral Doors, Wuthering Heights, At Vance, Axell Rudi Pell, Circus MAximus, Dream Evil, David Shankle Group, Iced Earth itd. I primetices da ne kazem death ili black metal nego extremni pravci sto ukljucujem u sve gore koje si ti naveo.
djuk Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 odes na pisanje kad budi ti extremni, mada ja ne vidim sta je tu extremno.
Elderane Posted January 29, 2008 Author Report Posted January 29, 2008 Uf, mislim da sam dao jasnu poruku na tu temu, ekstremni-neekstremni i slicno. Ima gomila bendova, i ne mogu svi doci na Castle Festival 2008. Ovi regionalni bendovi su izabrani jer su cinjenice da imaju veliki broj poklonika, prvo u Srbiji, a onda i u cijelom regionu, i zaista ne gledamo na pravce koji sviraju. Ja mislim da ste svi svjesni kako je Judas Priest veci od svih bendova sa festa, pa ne vidim razlog da se neko buni sto je bas heavy bend main headliner.
Bata Trokrilni Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Ti izgleda imas fobiju od tih "extrmnih pravaca"...smaras vise. A šta tebe boli stojko da li ja smaram? Ja samo pitam da li je moguće da se dovede neka od legendi heavy metala iz okruženja.
East Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 A sta sam to cuo da dolazi Iced Earth ? il sam sanjao nocas .....
Faustus Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Deshavanje festa je od 4 - 8 jula...znaci sve sto ovde svira moze da svira i na castle festu...molim vas iscimajte se za ovaj ministry ovo im je poslednja turneja..ako ih sada ne odgledamo nikada necemo a bice nam na pljucometar... Skroz je u pravu za Ministry! Ceo koncept organizacije ili kako god to da zovete ce otici u kurac ako ovako nesto propustite! @darthmaul, ako ista bude od ovoga imas od mene... ma sta god ti padne na pamet! Pukla sam... Iscimajte Ministry!!!!!!!!
Rehabilitovani Bagrem Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Zar ne dolazi kod nas ministry ili su to samo glasine,mislim nevezano za castle?
Elderane Posted January 29, 2008 Author Report Posted January 29, 2008 Kancelarija je prebacena u 27. Marta broj 4! Izvinite zbog neazurnosti, imali smo nekih licnih obaveza. Svi mogu doci tamo direktno po karte.
Stormlord Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Uf, mislim da sam dao jasnu poruku na tu temu, ekstremni-neekstremni i slicno. Ima gomila bendova, i ne mogu svi doci na Castle Festival 2008. Ovi regionalni bendovi su izabrani jer su cinjenice da imaju veliki broj poklonika, prvo u Srbiji, a onda i u cijelom regionu, i zaista ne gledamo na pravce koji sviraju. Ja mislim da ste svi svjesni kako je Judas Priest veci od svih bendova sa festa, pa ne vidim razlog da se neko buni sto je bas heavy bend main headliner. Boli mene i da je neki rumunski bend headliner samo zelim da kazem da je velika razlika u broju bendova melodicnijih usmerenja i extremnijih. Voleo bih da nakon dugo vremena vidim neke prave prog bendove u Srbiji, a ne za svaki cert da se cimam za madjarsku itd. Ali dobro, koga jos zanima moje misljenje.
Guest Kriki Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 (edited) Boli mene i da je neki rumunski bend headliner samo zelim da kazem da je velika razlika u broju bendova melodicnijih usmerenja i extremnijih. Voleo bih da nakon dugo vremena vidim neke prave prog bendove u Srbiji, a ne za svaki cert da se cimam za madjarsku itd. Ali dobro, koga jos zanima moje misljenje. Pa extremniji bendovi su manji po zvucnosti na festivalu, i nema extremnijeg hedjalnera na ovom festivalu!Svi hedlajneri nemaju veze sa extremnijim pravcima: Judas Priest, Avantasia, Lordi, Helloween.Tako da sa necim mora da se popuni line up....Ne znam cemu to da su i jedan i drugi festival mnogo extremni??? Pa metal je, jebem mu mater, nije Ceca.... Edited January 29, 2008 by Kriki
Elldamar Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Metal nego shta!!! :zajebanismajli: A EG nije prog bend?o_O DC Cooper i Gary nemaju veze sa progom?o_O Threshold na Legacy festu nije prog?o_O Ne kapiram...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Ja mislim da je prog samo Dream Theater. Moj brat Burton kaze da je dobar i Symphony X, ali njih jos nisam slusao...
kuruz Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Добри power & prog бендови су скупи, а добрих black и death бендова има безброј, тако да је њих лакше довести. Знам да бисте волели да у једном дану гледате DT, Symphony X, Queensryche и Helloween, али то неће ићи.
Karlo SE Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Sto neko rece, ljudu bre, metal, sta bre preextremno, metal bivstvuje da bi bio extreman!
Recommended Posts